10.07.13, 10:00
Chyba ja sie skusze na MB minismile tylko nie moge znalezc zadnych opinii uzytkowniczek...myslicie ze warto? i jaki kolor budki wybrac?
odnosnie tej promocji nie moge znalezc info na temat wysyłki-czy jest gratis?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: MB mini:) 10.07.13, 10:07
      nie ma opinii bo chyba jeszcze nikt na niego się nie skusił.
      Ja niedawno chciałam zakupić na everbaby.pl ale okazało się, że jest na specjalne zamówienie i kosztuje ponad 1800 zł. Ten w promocji, demonstracyjny jest tylko czarny z czerwoną budką ale cena tak atrakcyjna, że wczoraj przymierzałam się do zakupu. Tylko, że mąż stwierdził, że muszę się pozbyć jednego zanim kupię drugi a ja nie chcę bo dopiero dwa tygodnie temu kupiłam i chcę się trochę nacieszyć.
    • poziomkowa81 Re: MB mini:) 10.07.13, 10:17
      a gdzie ta promocja?
      moze ja sie skusze na mini zamiast gt
      • koala0405 Re: MB mini:) 10.07.13, 12:41
        link jest w wątku promocje
    • evitek83 MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:39
      długo sie nie zastanawjajac kupiłam minismile, ciekawe za ile dni dotrze,maz wydarł sie tylko na mnie bo dokonałam zakupu bez logowania(zakładania konta), stwierdził ze przelam kase a oni wcale nie musz mi go wysłac itp...a ja taka podjarana była, ze nawet mi do głowy nie przyszło zeby załozyc u nich konto...cóz poczekamy zobaczymy
      P.S juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze sie nie rozczaruje
      • afroddytta Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:55
        Super, jestem bardzo ciekawa Twojej relacji. A skąd jesteś, jest szansa zobaczenia na żywo suspicious

Ja dziś zakupiłam sobie jedynie torbę do wózka i też strasznie się nie mogę doczekać smile
      • evitek83 Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:58
        jestem z Białegostokusmilenie wiem czy jest jeszcze jakas forumka z moich okolic.
        P.S. moze niedługo przeprowadzimy sie do Zielonej Gory lub Szczecina-mąż zmienia prace.
        • afroddytta Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:02
          To widzę, że na żywo raczej go nie zobaczę smile W takim razie na fotki czekam.
          • koala0405 Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:05
            ja też czekam na fotki i relację ze spaceru
            • mama1dawidka Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:23

he ja tez wlasnie przed chwila wlasnie za terraina zaplacilam big_grin
              zobaczymy do ktorej pierwszej kurier zapuka big_grin
              • evitek83 mamodawidka:) 10.07.13, 21:36
                mam pytanko: czy zakładałas konto(logowałą sie), zanim przelałas kase?
                • mama1dawidka Re: mamodawidka:) 10.07.13, 21:46
                  ja sobie wczoraj Konto przy zamowieniu zalozylam
                  ale to chyba nie ma nic do tego bo w tytule przelewu wpisalam numer faktury
                  i moje imie i nazwisko big_grin
                  a teraz z tego co to bede widziala kiedy paczka wyjdzie do mnie
    • evitek83 MB mini-juz mam 18.07.13, 10:53
      Dzis odebrałam wózek, nie miałam tylko okazji pospacerowac, wsadziłam córcie na chwile-siedzisko wydaje sie strasznie waskie-a corka ma dopiero roczek-zima chyba sie nie da upchnac jeszcze kombinezonu nie mowiac o spiworku sadchociaz na filmiku reklamowym niby dziecko zimowe i wyglada ok-zobaczymy ew. na zime zakupimy inny wozio, Mini jest lekkie fajnie sie prowadzi, troszke licha buda, ale nie najgorszasmile kosz tez nie za wielki-ale nie wiem czy pojemny czy nie-wszystko wyjdzie w praniusmile
      Po spacerze zdam relacje i moze wrzuce jakies fotki.
      • koala0405 Re: MB mini-juz mam 18.07.13, 10:57
        Super, czekam na fotki. Czaję się na ten wózek od dłuższego czasu i jestem zdecydowana go zakupić ale jak na razie używek brak. Pamiętaj o mnie jakby co.
        • pomilak1 Re: MB mini-juz mam 18.07.13, 20:01
          O super, wreszcie się ktoś na niego skusił big_grin
          Czekam na foty!smile
    • koala0405 Re: MB mini:) 12.08.13, 10:24
      Jak Ci się sprawuje MB MINI?
      Ja dzisiaj skusiłam się na niego bo cena dość atrakcyjna była. Mam nadzieję, że sprawdzi się jako wózek dodatkowy do galerii handlowych i do przychodni. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak sprzedać parę moich wózków. Ale nie wiem którego się pozbyć bo wszystkie lubię.
      • eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:07
        Jak ten Mini się sprawuje?? A jakbym go tak za swifta zamieniła?? Jest sens. Mój syn ma 1,5 roku.
        • koala0405 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:09
          nie ma sensu to takie same wózki z tym, że mini ma piankowe koła i przez to jest twardym wózkiem ale fakt...lekki jest
          Lepiej zamień na BJCM GT albo MB Urbana.
          Trzeba myśleć przyszłościowo. Twój synek jest już duży.
          • eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:17
            Dzieki smile
            W takim razie ten urban jest mi przeznaczony.
            • koala0405 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:20
              chyba tak...
              ja wczoraj dostałam nowego urbana /wynegocjowałam fajną cenę/, już po pierwszym spacerze
              rewelacja
              • eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 23:13
                Możesz mi napisac gdzie kupiłaś i jaka to jest fajna cena?? Znalazłam na amazonie czarne (sle chyba nie najnowsze) ale nigdy tak nie kupowałam uncertain
                • mama1dawidka Re: MB mini:) 12.12.13, 21:36
                  one byly bodjze za 200 euro ale to juzz dawno i nieprawda suspicious
                  • eve_81 Re: MB mini:) 12.12.13, 21:48
                    Za 390 dolców znalazłam - aktualne tongue_out
                    • mama1dawidka Re: MB mini:) 13.12.13, 10:25
                      A gdzie? suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka