evitek83 10.07.13, 10:00 Chyba ja sie skusze na MB mini tylko nie moge znalezc zadnych opinii uzytkowniczek...myslicie ze warto? i jaki kolor budki wybrac? odnosnie tej promocji nie moge znalezc info na temat wysyłki-czy jest gratis? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: MB mini:) 10.07.13, 10:07 nie ma opinii bo chyba jeszcze nikt na niego się nie skusił. Ja niedawno chciałam zakupić na everbaby.pl ale okazało się, że jest na specjalne zamówienie i kosztuje ponad 1800 zł. Ten w promocji, demonstracyjny jest tylko czarny z czerwoną budką ale cena tak atrakcyjna, że wczoraj przymierzałam się do zakupu. Tylko, że mąż stwierdził, że muszę się pozbyć jednego zanim kupię drugi a ja nie chcę bo dopiero dwa tygodnie temu kupiłam i chcę się trochę nacieszyć. Odpowiedz Link
poziomkowa81 Re: MB mini:) 10.07.13, 10:17 a gdzie ta promocja? moze ja sie skusze na mini zamiast gt Odpowiedz Link
evitek83 MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:39 długo sie nie zastanawjajac kupiłam mini, ciekawe za ile dni dotrze,maz wydarł sie tylko na mnie bo dokonałam zakupu bez logowania(zakładania konta), stwierdził ze przelam kase a oni wcale nie musz mi go wysłac itp...a ja taka podjarana była, ze nawet mi do głowy nie przyszło zeby załozyc u nich konto...cóz poczekamy zobaczymy P.S juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze sie nie rozczaruje Odpowiedz Link
afroddytta Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:55 Super, jestem bardzo ciekawa Twojej relacji. A skąd jesteś, jest szansa zobaczenia na żywo Ja dziś zakupiłam sobie jedynie torbę do wózka i też strasznie się nie mogę doczekać Odpowiedz Link
evitek83 Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 20:58 jestem z Białegostokunie wiem czy jest jeszcze jakas forumka z moich okolic. P.S. moze niedługo przeprowadzimy sie do Zielonej Gory lub Szczecina-mąż zmienia prace. Odpowiedz Link
afroddytta Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:02 To widzę, że na żywo raczej go nie zobaczę W takim razie na fotki czekam. Odpowiedz Link
koala0405 Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:05 ja też czekam na fotki i relację ze spaceru Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: MB mini-kupiłam 10.07.13, 21:23 he ja tez wlasnie przed chwila wlasnie za terraina zaplacilam zobaczymy do ktorej pierwszej kurier zapuka Odpowiedz Link
evitek83 mamodawidka:) 10.07.13, 21:36 mam pytanko: czy zakładałas konto(logowałą sie), zanim przelałas kase? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: mamodawidka:) 10.07.13, 21:46 ja sobie wczoraj Konto przy zamowieniu zalozylam ale to chyba nie ma nic do tego bo w tytule przelewu wpisalam numer faktury i moje imie i nazwisko a teraz z tego co to bede widziala kiedy paczka wyjdzie do mnie Odpowiedz Link
evitek83 MB mini-juz mam 18.07.13, 10:53 Dzis odebrałam wózek, nie miałam tylko okazji pospacerowac, wsadziłam córcie na chwile-siedzisko wydaje sie strasznie waskie-a corka ma dopiero roczek-zima chyba sie nie da upchnac jeszcze kombinezonu nie mowiac o spiworku chociaz na filmiku reklamowym niby dziecko zimowe i wyglada ok-zobaczymy ew. na zime zakupimy inny wozio, Mini jest lekkie fajnie sie prowadzi, troszke licha buda, ale nie najgorsza kosz tez nie za wielki-ale nie wiem czy pojemny czy nie-wszystko wyjdzie w praniu Po spacerze zdam relacje i moze wrzuce jakies fotki. Odpowiedz Link
koala0405 Re: MB mini-juz mam 18.07.13, 10:57 Super, czekam na fotki. Czaję się na ten wózek od dłuższego czasu i jestem zdecydowana go zakupić ale jak na razie używek brak. Pamiętaj o mnie jakby co. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: MB mini-juz mam 18.07.13, 20:01 O super, wreszcie się ktoś na niego skusił Czekam na foty! Odpowiedz Link
koala0405 Re: MB mini:) 12.08.13, 10:24 Jak Ci się sprawuje MB MINI? Ja dzisiaj skusiłam się na niego bo cena dość atrakcyjna była. Mam nadzieję, że sprawdzi się jako wózek dodatkowy do galerii handlowych i do przychodni. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak sprzedać parę moich wózków. Ale nie wiem którego się pozbyć bo wszystkie lubię. Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:07 Jak ten Mini się sprawuje?? A jakbym go tak za swifta zamieniła?? Jest sens. Mój syn ma 1,5 roku. Odpowiedz Link
koala0405 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:09 nie ma sensu to takie same wózki z tym, że mini ma piankowe koła i przez to jest twardym wózkiem ale fakt...lekki jest Lepiej zamień na BJCM GT albo MB Urbana. Trzeba myśleć przyszłościowo. Twój synek jest już duży. Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:17 Dzieki W takim razie ten urban jest mi przeznaczony. Odpowiedz Link
koala0405 Re: MB mini:) 11.12.13, 22:20 chyba tak... ja wczoraj dostałam nowego urbana /wynegocjowałam fajną cenę/, już po pierwszym spacerze rewelacja Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB mini:) 11.12.13, 23:13 Możesz mi napisac gdzie kupiłaś i jaka to jest fajna cena?? Znalazłam na amazonie czarne (sle chyba nie najnowsze) ale nigdy tak nie kupowałam Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: MB mini:) 12.12.13, 21:36 one byly bodjze za 200 euro ale to juzz dawno i nieprawda Odpowiedz Link