ciupaczzka 18.07.13, 00:10 jakie sa Wasze topowe gadzety wozkowe? jakies fajne organizery? kocyki? inne bajery? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupaczzka Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 00:13 chodzi mi glownie o praktyczne rzeczy ale jak bedzie przy okazji oko cieszyc to czemu nie Odpowiedz Link
monika_kas Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 08:00 gadżetów jest dużo... do wyboru do koloru dla dziewczynki czy chłopca? organizer to babymel jest chyba numerem jeden wkładki są.. ja mam jette i jest super. mam też od Pani Helenki (to możesz sobie wybrać materiały z tych dostępnych u niej). wkładki szyje też Sztuczna Mrówka (możesz wysłać jej dowolne materiały jakie Ci się podobają). Śpiworki na zimę to ja zdecydowanie polecam od Magdy (mam już jeden i na tą zimę też będę szyła. zależy co byś chciała no i do jakiego wózka Odpowiedz Link
jotka_k Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 08:09 do Si gadżeciarstwo skończyło się na wkładce od p. Helenki teraz do GT czekam na wkładkę od sztucznejmrówki wczoraj zamówiłam organizer Babymel na zimę zamierzam poprosić Magdę o śpiworek Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 08:12 Hmmm kocyki spiworki (ja preferuje te orginalne do danego modelu) Parasolki Organiziery najlepsze jakie mialM to z maclarena I easywalkera Noi teraz mam torbe i takie chaczyki na torbe Ale ich jeszcze nie uzywalam Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 09:10 oprocz juz wymienionych - city grips na raczki wozka (sa zarowno na rogi jak i na pelna raczke) - skora do obszycia raczkki do zamowienia na all - koszyk do Maclarena xt szyty przez Magde (suuuuuper) - spiworki buggy snuggle (oplacaloo sie je kupowac od tej babki na all - w tej cenie bardzo fajna opcja, choc jesli mialabym kupwac w cenie regularnej to juz nie bylby pewnie taki hit) - nakladaki na palak z wstazeczkami - torba do wozka rekka lub ta z rossmana - kosztuja ok. 30 zł - lekkie, mozna ja zwinac w kulke, zapiac na klamerki na raczce wozka lub zawiesic na ramie - u mnie swietnie sie sprawdzaja na takich codziennych spacerkach) hmmm. wiecej grzechow nie pamietam... Odpowiedz Link
afroddytta Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 09:59 To chyba zależy od rodzaju wózka, bo na takim większym to da się więcej uwiesić Dla mnie podstawa to organizer na rączkę, ja mam taki już dobrych parę lat i nie wyobrażam sobie bez niego życia Oczywiście wkładka bo i praktyczna (siedzisko jak nowe) i można wózek ozdobić dodatkowo. Śpiworki to oddzielna historia, mam wersje letnie (polarek), średnie (krówka z Buggle Snugle) i typowo zimowe. Oczywiście obszycie pałąka z metkami lub kolorowe, jakiś dodatkowy daszek np. w kolorze wkładki. Teraz pierwszy raz kupiłam taką bardziej bajerancką torbę dla mamy (choć i strasznie praktyczną zarazem) i gorąco polecam www.pinkorblue.pl/Producenci/Laessig/LAESSIG-Torba-na-akcesoria-do-przewijania-Whizzy-Bag-Glam-navy.html Kocyki sobie teraz dla córy poszyłam z jednej strony bawełna z drugiej minky jeden w kolorze uszytej tapicerki, dodatkowo na suwak, żeby sobie wypełnienie zmieniać. Zamierzam też obszyć rączkę skórą (i tutaj się waham czy nie zaszaleć z beżową...), ale przede wszystkim dlatego, że wszechobecna pianka mnie stresuje i nie chciałabym jej uszkodzić. To chyba tyle wymyśliłam na razie Odpowiedz Link
afroddytta Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 16:40 Za radą Linki zakupiłam dziś jakieś resztki skór, zobaczymy co przyjdzie i będę obszywać rączkę i może pałąk w beżu Odpowiedz Link
dwellajna Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 10:40 Widzialam na fb zapowiedz organizerow 3 Sprouts, fajnei wygladaja, ciekawe jak z praktycznoscia. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 14:29 fajne. Kupiłabym sobie taki, o ile cena nie zwali z nóg.No ale pewnie zwali. U mnie z gadżetami delikatnie, nie lubię za dużo na wózku mieć. Wkładka oczywiscie,ale też nie koniecznośc to dla mnie i torba.Mam taką tanią a'la worek na ramię do gt i jest superancka, trzyma się na rączce dobrze i wiele pomieści. Do maclarena kupiłam taki plecako-worek.Wożę zwinięty, a jak robię zakupy to zawieszam na rączkach i jest idealny na drobniejsze zakupy, które z koszyka mogłyby się wysypywać. Odpowiedz Link
monika_kas Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 14:33 Martuśka jaką masz torbę do GT? ja szukam właśnie taniej torby Odpowiedz Link
martuska1982 Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 15:07 tutaj wklejałam zdjęcie forum.gazeta.pl/forum/w,101614,125203295,145191296,tania_torba.html?wv.x=2 Taniocha była. Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 15:02 Mam niewiele "gadżetów", dla mnie to raczej niezbędne akcesoria Organizer sunshine kids - potrzebne było coś niewielkiego i funkcjonalnego, bo jeździmy p&t dash. Do tego torba - duża i pojemna, niefirmowa, kupiona w czasie mojego ciążowego szału na Kubusia Puchatka Doczepiłam do niej długi pasek od torby podróżnej i teraz wisi sobie za dolnym siedziskiem, nie przeszkadzając żadnemu z pasażerów, a i zakupy pomieści. Daszek przeciwsłoneczny - samoróbka z daszka od fotelika Graco Wkładek nie mam, wystarczą mi te, które są fabrycznie w dashu Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 17:03 Ja uważam, że gadżety należy dobierać do konkretnego wózka. Ja mam ich trochę a od kiedy sama szyję ich ilość znacznie wzrosła Ja mam akurat obecnie 4 wózki na stanie i do każdego osobny "komplet" gadżetów i tak: BJCM GT - organizer Babymel black, 6 wkładek własnej roboty, 4 nakładki na pałąk ( w tym 2 z metkami), 3 nakładki na rączkę, 2 kocyki minky i 2 z flanelki, organizer Sunshine Kids na pałąk, folia nieoryginalna, śpiworek zimowy Alvi Teflon, uchwyt na rączkę Buggy Buddy, PP Si - 2 uchwyty na kubek PP, organizer od p. Helenki, 4 wkładki własnej roboty, 1 wkładka od p. Helenki, ochraniacze na pasy, nakładki na pałąk ( 4szt - 1 z metkami), 2 kocyki z minky, śpiworek Buggy Snuggle (ciemny pasiak), folia, M&P Tour - 4 wkładki własnej roboty, organizer Kees, daszek przeciwsłoneczny Teutonia, kocyk, folia, Jane Unlimit - rączka obszyta kawałkiem skóry, torba Kees Sling Bag, mufka z polarem i z kieszonką, oryginalny uchwyt na kubek Jane, folia Jane, 2 kocyki minky, 3 wkładki od p. Helenki, nakładka z metkami od Afrodyty, śpiworek Buggy Snuggle, śpiworek zimowy Kaiser, wkładka Maclaren black. Polecam także organizer Sunshine Kids - ale go już sprzedałam i daszek przeciwsłoneczny tej samej firmy (też sprzedany). Kupiłam także fajną torbę do wózka (taka typu worek) w Tesco - używałam jej do wózka M&P Urbo w czasie testów - bardzo pojemna, dużo kieszonek, przewijak i saszetka na pieluszki - polecam, nie była droga a ładna Jeszcze do swoich wózkowych torebek uszyłam sobie etui na pieluszki i na chusteczki nawilżane Boże!....ile się tego nazbierało Trzeba robić koniecznie kolejnego dzidziusia he he he Odpowiedz Link
martuska1982 Re: gadzety wozkowe 18.07.13, 17:05 woow, jestem pod wrażeniem. Niezła kolekcja Odpowiedz Link