Dodaj do ulubionych

joolz - do znawczyń

23.07.13, 09:48
Dlaczego tak niską cenę osiągnął ten wózek
allegro.pl/joolz-bloom-mamaspapas-wozek-wielofunkcyjny-i3384757649.html
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: joolz - do znawczyń 23.07.13, 10:49
      To stary model Joolza-może dlatego ?
      • afroddytta Re: joolz - do znawczyń 23.07.13, 11:39
        Dlltego że to handlarz i ten wózek sprzedaje już chyba z rok zaczynał od ponad tysiąca, potem chyba było kilka aukcji z minimum i wreszcie się pozbył. Poza tym ludzie chyba nie lubią jak się im kity wciska w sensie superextra wózek niedostępny w Polsce, kiedy w w PL można kupić już najnowsze modele Joolza a nie te z przed kilku lat uncertain
    • zurekgirl Re: joolz - do znawczyń 23.07.13, 12:57
      Uzytkownik z mala luczba komentarzy, wozek raczej stary, opis malo zachecajacy, szczegolnie to, ze prosze dzwonic, bo na maile nie ma czasu odpowiadac. No i to Bloom, ten nieco starszy model (nie widze roznicy miedzy tym a zwyklym M&P, ale po przewertowaiu opinii na anglojezycznych stronach wydaje sie, ze Bloom mial wiecej awarii). Poza wozkomaiaczkami ten wozek chyba zbyt popularny nie jest. Tez bym nie dala wiecej niz te 400.
      • martuska1982 Re: joolz - do znawczyń 23.07.13, 19:55
        nawet nie musiałam odpalać linka by wiedzieć o jaki wózek pytasz. wink
        Dziewczyny napisały wszystko, ja dodam, ze ten akurat wózek ten akurat człowiek sprzedał juz chyba 3 czy 4 razy w aukcji bez minimum. Kiedys nawet zgłosiłam podejrzenie podbijania sobie z innego konta i okazało się, ze podbijał (ostrzeżenie pewnie ma zaliczone). Jak widze te zdjecia to nawet nie licytuję tylko omijam, bo i tak wiem, ze nie sprzeda za tyle ile wózek realnie jest wart, a tyle ile on naprawdę chce to tylko naiwniak chyba mu zapłaci. wink
        • martuska1982 Re: joolz - do znawczyń 23.07.13, 19:56
          nawet mogę przyjmować zakłady na to, ze za jakiś czas ten wózek "wróci do gry" na all. wink
    • afroddytta kolejna oferta... 27.07.13, 22:44
      Znów wystawił Joolza, mam wrażenie, że go gdzieś widziałam już.
      A przejrzałam właśnie jego komentarze i np. jest komentarz pozytywny z 12 maja od kupującego wózek, dziwne, że z 2 maja też jest komentarz pozytywny od innego kupującego, ale wózek na fotkach ten sam... Nie wiem może takie coś można by zgłosić do allegro, ostrzeżenie dostanie, choć to dość stara sprawa, nowych komentarzy brak-ciekawe dlaczego?

archiwumallegro.pl/joolz_bloom_mamasamppapas_wozek_wielofunkcyjny-2184317135.html
      archiwumallegro.pl/joolz_bloom_mamasamppapas_wozek_wielofunkcyjny-2148772550.html
      • martuska1982 Re: kolejna oferta... 28.07.13, 17:17
        mnie się wydaje, ze koleś sam podbija, jak kupuje to czasem wystąpi o zwrot podając jakiś powód, czasem zapłąci prowizje i za jakiś czas wystawia ponownie.Pewnie ma kupujących za imbecyli. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka