Dodaj do ulubionych

Perypetie z serwisami

29.07.13, 12:32
W lipcu oddałam do serwisu Peg Perego moje Si - mieli sprawdzić regulację rączki, która ciężko chodziła. Wózek wrócił, rączka naprawiona ale....karta gwarancyjna wróciła bez paragonu...i w karcie oczywiście żadnej adnotacji o wykonanej naprawie.
To już kolejny raz kiedy serwis wózków nie robi adnotacji w karcie gwarancyjnej. Wcześniej miałam to samo z serwisem Jane.
Jakie Wy macie doświadczenia? Czy to nagminne, że serwisy tak robią? Im mniej adnotacji tym mniejsza szansa na ewentualną wymianę wózka uncertain
No jestem dziś mega wkurzona - dobrze, że zrobiłam zdjęcie paragonu. A sklep w którym kupowałam nie wystawi duplikatu paragonu - już dzwoniłam w tej sprawie.
A Pan z serwisu Peg Perego radził mi dobrze poszukać paragonu, bo tu cytat: "na pewno chował do kartonu".
Obserwuj wątek
    • jotka_k Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 12:57
      mi serwis PP normalnie zrobił adnotację w karcie gwarancyjnej
      • monika_kas Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 13:58
        mi serwis Mountain Buggy (ever-baby) zrobił adnotację.
    • moonshana Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 14:12
      perypetii jeszcze nie mam ( mam nadzieję, że nie będę miała) ale mam pytanie? gdzie jest w Polsce serwis maclarena? odsyłam wózek do sklepu czy do serwisu? czekam wlaśnie na maila ze sklepu, i nie mogę sie doczekać.
      • e-kasia1 Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 17:35
        serwis maclarena
        SERWIS KONTAKT

PPHU mini-maxi

ul. Rychla 18

41-948 Piekary Śląskie

tel. +48 32 288 30 03 wewn. 118

tel. +48 32 393 27 18

fax. +48 32 393 27 11

e-mail. serwis@mini-maxi.pl

ja nie mam dobrych doswiadczen niestety
        • moonshana Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 20:50
          dziękismile zobaczymy, jak mnie potraktują.
          • moonshana Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 21:09
            jeszcze jedno: a jakie masz złe doświadczenia, konkretnie?
            • darusia2012 Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 22:40
              też serwisowałam pega i też nie dostałam żadnej adnotacji w karcie gwarancyjnej
              w sumie to w ogóle karta gwarancyjna do mnie nie wróciła, z tym że ja reklamowałam przez sklep. Odesłali mi tylko paragon.
              Reklamowałam kiedyś teutonię i tam dokładnie opisywali co wymieniali.
    • e-kasia1 Re: Perypetie z serwisami 29.07.13, 17:35
      teraz w euro trade reklamuje mocno stukajace kolo w elite
      zobaczymy co powiedza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka