Dodaj do ulubionych

Maxi cosi Pebble

24.08.13, 13:55
Słuchajcie czy ktoś ma pebble? Pozyczylam swoje krzesełko na pare miesięcy bo już go nie uzywalismy i właśnie dostałam je spowrotem ale nie wiem czy już nie pamietam czy jestem nadwrazliwa ale teraz ma luzy jak rączka jest zablokowana wydaje mi sie ze tego wcześniej nie było ale nie mam pewności czy mógłby mi ktoś doradzić kto tez ma pebble
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 14:02
      nie ma znaczenia czy pebble czy inny model maxi cosi, rączka jest podobna.Generalnie w nowym luzów nie ma, ale po pewnym czasie użytkowania pojawiaja się i nic na to nie poradzisz.
      • safiyaa Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 14:07
        Dodałam wideo czyli wychodzi na to ze norma może dlatego ze miałam od nowości jakiś nie zauważyłam tych luzow
        • safiyaa Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 14:08
          youtu.be/eTBPahfgKHM
          • martuska1982 Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 14:15
            w używanych fotelikach maxi cosi taki luz jest raczej zwyczajny. Ja kupowałam używany, ponieważ nie mam auta i służyć mi miał dosłownie kilka razy w jednej podróży, w przewiezieniu ze szpitala do domu (bo zimą nie chciałam spaceru, chociaż to blisko) i do zapięcia na stelażu (przydało się ze dwa razy).
            Mój używany cabrio miał takie luzy.
    • safiyaa Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 14:04
      youtu.be/LK1mfO78n0k
    • lunagda Re: Maxi cosi Pebble 24.08.13, 15:52
      Mój zadnych luzow niema ...
      https://lb5m.lilypie.com/CwwGp2.png

https://lb1m.lilypie.com/UPv4p2.png
    • koala0405 Re: Maxi cosi Pebble 25.08.13, 12:12
      My mamy Pebble i używamy go teraz przy drugim dziecku ale żadnych luzów nie ma.
      • safiyaa Re: Maxi cosi Pebble 25.08.13, 13:44
        Czyli dobrze mi sie wydawalo ze wcześniej tego nie miałam ale teraz już nic nie poradzę sad bo to rodzina uncertain , wypadku raczej nie mieli bo cos by chyba do nas doszlo ale ciekawe co sie mogło stac ze fotelik ma te luzy , wypada zapytać ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka