Dodaj do ulubionych

Britax czy inglesina?

30.08.13, 22:35
Pytalam niedawno o wozek, dodatkowy, lzejszy, nadajacy sie do samolotu i centrum handlowego. Nasz główny wózek to emma. Troche zmienila mi sie koncepcja, mysle ze dla mojego dziecka (10m-cy) wazny jest palak. Wczesniej doradzono mi britaxa b agile (podoba mi sie w nim pelna raczka, martwi brak podnozka). Zaczelam myslec tez o inglesinie trip, ma dobre recenzje. Ktory z tych wozkow jest lepszy? Czy mozecie polecic jeszcze jakis w podobnej cenie?
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Britax czy inglesina? 30.08.13, 23:00
      miałam inglesinę, ale nie byłam aż tak zadowolona jak mogłoby się oczekiwać... bez szału, pozatym nie lubię parasolek. Britax już lepiej. Ale jeszcze lepiej to Baby Jogger City Mini lub City MIni GT. Mam tego ostatniego i jest super. Nie martw się o brak regulowanego podnóżka.. NAPRAWDĘ! Też mnie to martwiło.... Ale odkąd mam GT to przestało. To naprawdę super wózek.
      • magda79pn Re: Britax czy inglesina? 30.08.13, 23:36
        britaxa drugi raz bym nie kupiła, nie był zły, ale dla mnie za niski, gt polecam, inglesiny miałam 2 lub nawet 3, fajny to był wózek, jednak zupełnie inny niż gt czy britax

jeśli chodzi o inny wózek, to mam coś na oku, ale czy polecam, to napiszę ci we wtorek smile
        • agatar Re: Britax czy inglesina? 01.09.13, 22:59
          Bylam dzis obejrzec wozki. Wnioski sa nastepujace- britax odpada jednak jest za duzy i masywny. Inglesina jakos mnie nie powalila. Za to spodobal mi sie polecany przez jedna z dziewczyn w poprzednim moim watku cybex onyx. Uwazam ze ma kilka fajnych rozwiazan, m.in. obszerna buda, regulacja szelek, regulacja oparcia. Niby super lekki nie jest ale wyglada solidnie.
          • magda79pn Re: Britax czy inglesina? 02.09.13, 10:09
            ja jutro powinnam mieć koelstrę, jak tylko dotrze to ją opiszę smile
            • gniesia007 Re: Britax czy inglesina? 02.09.13, 12:12
              o kupiłaś jednak ją, tą z all wzięłaś? jaki kolor?
              • magda79pn Re: Britax czy inglesina? 02.09.13, 12:29
                tak, bo nie opłacało się przywozić z Nl (najtaniej znalazłam za 89e)
                wzięłam czarną
                • agatar Re: Britax czy inglesina? 02.09.13, 13:12
                  Chodzi o simbe czy jakis inny model? Znalazlam ja w necie w polskim sklepie. Cena niby ok, chetnie przeczytam twoj opis ale z moim brakiem doswiadczenia chyba nie zaryzykuje bez obejrzenia wozka i przymiarki malego.
                  • magda79pn Re: Britax czy inglesina? 02.09.13, 13:32
                    tak, simba t3, w sklepie @ są za 560 chyba, na allegro za 399
                    • agatar Re: Britax czy inglesina? 08.09.13, 21:18
                      Dziekuje za pomoc w koncu kupilismy cybexa. Na kostce trzesie oczywiscie, ale nie mam porownania z innymi parasolkami. Ma fajna bude i regulacje pasow. Po kilku dniach uzytkowania jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka