Dodaj do ulubionych

Zaraziłam się......

02.09.13, 21:50
Joolz nadal dla mnie brzydki i juz, z resztą za późno nie niego dla mnie,,,

ale chodzę koło Bee i chodze, znaczy oglądam na necie bo nie mam gdzie na zywo i myśle że fajny by był po zimie dla dziewczynki która w grudniu skonczy rok, no nie?

Daloby radę GT na Bee zamienic w tej samej cenie?
Ma to sens? Juz do konca wózkowania?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:10
      GT na bee, marnie to widzę, tzn. owszem możesz, ale będziesz musiała dopłacić.
      Czy to dobry pomysł, dla mnie tak, ale co kto lubi. Dobrze by było jakbyś go sobie przetestowała.
      • martuska1982 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:17
        Na bee zwykłe dałoby pewnie, na plus niestety nie, bo uzywane bee plus chodzą drożej niz nowe GT.
        • 18lipcowa3 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:20
          martuska1982 napisała:

> Na bee zwykłe dałoby pewnie, na plus niestety nie, bo uzywane bee plus chodzą d
          > rożej niz nowe GT.

No dobra, ale warto ?
          Fajne to to ?
          • sarna3 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:29
            Swego czasu tez bylam napalona na bee. Mam na stanie cama i gt. Bee macalam, ogladalam, jezdzilam - nie zachwycilo mnie zupelnie. Zakup odpuscilam.
            Na razie kcham gt miloscia wielka. Byc moze skusze sie kiedys ba questa denim, bo b. mi sie podobasmile
          • tygisek Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:37
            zalezy czego oczekujesz - ja zamienilam GT na bee+ i nie zaluje, ale to diametralnie inne wozki i nijak je porownywac....ja jestem zadowolona, ale moje dziecko duzo starsze od Twojego, wozka juz uzywamy od czasu do czasu...powtorze po Sylki, przetestuj sobie gdzies ten wozek, wg mnie dla rocznego dziecka idealnie byloby miec oba, dobrze by sie uzupelnialy
            • martuska1982 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:44
              Ja gt wymieniłam na bee dlatego, ze wcześniej kupiłam UJ. Właściwie to GT miał być wymieniony na UJ, ale ostatecznie UJ został sobie tak po prostu, a kasa z GT i maclarena poszła na bee.
              Ze starszakiem bee jest super wózkiem. W zestawie z UJ idealnie, z GT też byłoby super uzupełnieniem.Jednak jeśli masz tylko GT i chcesz wymienić tylko na bee, nie jako dodatkowy a jako podstawowy wózek to nie warto, zwłaszcza przy takim maluszku.
          • pomilak1 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:42
            hmm ja bym chyba nie wymieniła GT na bee dla roczniaka. Dodatkowo do GT brałabym bez zastanowienia, ja obecnie dla 2 latki mam bee+ ale jako jedynego tego wózka nawet dla tak dużego dziecka sobie nie wyobrażam smile
            • martuska1982 Re: Zaraziłam się...... 02.09.13, 22:46
              a ja sobie wyobrażam pod warunkiem, ze to już taka końcowa końcówka wózkowanaia by miała być i w porze wiosna/lato, gdy dziecko bez motania w grube kurtki czy spiworki po prostu sobie wsiada. No i oczywiscie tylko w mieście, na pewno nie w dziurach i wertepach.
              • 18lipcowa3 Re: Zaraziłam się...... 03.09.13, 08:31
                martuska1982 napisała:

> a ja sobie wyobrażam pod warunkiem, ze to już taka końcowa końcówka wózkowanaia
                > by miała być i w porze wiosna/lato, gdy dziecko bez motania w grube kurtki czy
                > spiworki po prostu sobie wsiada. No i oczywiscie tylko w mieście, na pewno nie
                > w dziurach i wertepach.

Na koncówke srednio sie opłaca, z resztą nie wiem jakie dziecko będzie. Starsza to by do teraz jezdziła, nie wiem czy młodsza tez bedzie taka chetna czy bedzie wolała chodzic.
                • martuska1982 Re: Zaraziłam się...... 03.09.13, 11:13
                  jak się kupuje nowy to pewnie się nie opłaca,ale ja kupiłam używany, praktycznie nowy i na pewno dużo nie stracę używając go kilka miesięcy. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka