Dodaj do ulubionych

NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić

19.09.13, 19:15
cena w granicach 1500zł

chciałabym wózek nowy, ewentualnie lekko używany (tylko z gwarancją)

i nie wiem co kupić... to co ma odwracane siedzisko, ma je bardzo wąskie (x-lander x-move, bebe confort high trek, britax anfinity itp) BJ versa gt ma w miarę siedzisko, to nie polecacie smile

wózków "przodem do świata" jest więcej i są wygodniejsze wink

concord fusion (choć, wolałabym większe koła i pompowane)
BJ summit x3
BJ elite (bo sam wózek OK, ale nie czarny...)

bumble...cos tam indie nie podoba mi się, poza tym i tak ich nie ma w PL

jak się wkurzę, to sobie GT z powrotem odkupię tongue_out

Póki co, jeżdżę Jane bez rozkładanego oparcia tongue_out
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 19:26
      A nie możesz kupić sobie nowego, demonstracyjnego MB Swifta na gwarancji?
      Jest jeden od przedstawiciela firmy na allegro.
      • magda79pn Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 19:28
        widziałam go, nie dosyć że z czerwonym, to one podobno bardzo malutkie są (tzn wąskie siedziska)
        • koala0405 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 19:33
          Ja kupiłam Swifta jak młody miał 2 latka i 8 m-cy. Wyjeżdżaliśmy w góry na ferie zimowe i spokojne się zmieścił i to w Twoim śpiworku.
          • koala0405 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 19:40
            ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=koala0405&photoId=1079014
            • pomilak1 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 19:49
              Może jutro dojdzie mój swift (swoją drogą jestem mega zła, że jeszcze go nie mam uncertain uncertain ) to zrobię fotki jak moja dwulatka wygląda w swifcie smile
              Myślę, że ten elite jest dość dobrym wyborem jeżeli chcesz wózek nowy. Urban byłby też ok, ale jednak cenowo sporo droższyuncertain
              • magda79pn Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 20:21
                Elita właśnie odesłałam (a właściwie odsprzedałam) bo mi się kolor nie podobał - sam wózek całkiem OK

teraz myślę nad summitem lub czymś innym smile
                • pomilak1 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 20:39
                  Wiem, wiemsmile Ale właśnie miałam na myśli kupno elita w innym kolorzewink
                  Summit też dość fajny smile
                  • magda79pn Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 20:46
                    bardzo chętnie kupiłabym nowego elita rok 2011, są dwa na all, ale facet chce 1520 poza all i bez gratisów - ogłupiał chyba...
                    • eve_81 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 20:53
                      A ten w kolorze sand od ironi-losu nie podoba Ci się??

A ten swift - moze jakis namiar?? big_grin

pomilak - no to pieknie, ja pewnie też jutro emmy się nie doczekam sad
                      • mariolaer Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:03
                        Magda ja zdecydowanie proponuję MBUJ, po dzisiejszych spacerach stwierdzam, że to naprawdę super wózek i opinie na forum o nim, wcale nie są przesadzone.
                        Eve, Twoja emma już w drodze, jutro powinna być u Ciebie,nie dostałaś powiadomienia na @?
                        • eve_81 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:12
                          dostałam dostałam, mam taką informację "Przesyłka została wprowadzona na magazyn nadający" o 19 z groszami... smile
                          • martuska1982 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:36
                            to jutro trano zobaczysz adnotacje, ze została wprowadzona na magazyn docelowy i chwilę później, ze została wydana kurierowi w doręczenie. wink
                            • pomilak1 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:48
                              taaa sratatata tongue_out Też mam takie info od rana (coś kilka min po 6) i d** już dziś żadnej informacjiuncertain Oj chyba się wypnę na k-exa i wrócę do wysyłajnajtaniej.pl i dhl'a bo widzę, że k-ex ma w dupie klientauncertain Ceny mają konkurencyjne ale już obsługa i realizacja zamówienia, żenada uncertain
                              • mariolaer Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:52
                                Ja zamawiałam kuriera z wysyłajnajtaniej.pl. Dotąd się nie zawiodłam. Przesyłki zawsze były doręczane kolejnego dnia. A Twojego UJ też miałam przecież na następny dzień, ale nawet nie wiem jakim kurierem wysyłałaś.
                                • froggy80 w sumie OT, ale kurier godny polecenia 19.09.13, 21:58
                                  Ja zawsze wysyłam wózki DPD lub UPS przez Sendit - niecałe 17-18 zł i kurier zamówiony do 10 jest tego samego dnia po paczkę, a nazajutrz u odbiorcy.
                                  • eve_81 Re: w sumie OT, ale kurier godny polecenia 19.09.13, 22:01
                                    Dobrze wiedzieć tongue_out
                              • kkitka Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 22:16
                                Pomilak ja od 9 rano do 13 wisiałam na telefonie do k-ex i nikt nie odbierał, dopiero jak im wysmarowałam maila to sobie przypomnieli o przesyłce, dlatego tak dwa razy wisi jako nadana sad I jeszcze kurier du..a przywiózł ją do magazynu dopiero na drugi dzień rano! Bez sensu.
                                • martuska1982 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 20.09.13, 08:28
                                  kkitka napisała:

> Pomilak ja od 9 rano do 13 wisiałam na telefonie do k-ex i nikt nie odbierał, d
                                  > opiero jak im wysmarowałam maila to sobie przypomnieli o przesyłce, dlatego tak
                                  > dwa razy wisi jako nadana sad I jeszcze kurier du..a przywiózł ją do magazynu d
                                  > opiero na drugi dzień rano! Bez sensu.
                                  Ja też tak miałam i to dwa razy, ze odebrał i dopiero na drugi dzień na magazyn zawiózł, ale to było w przypadku, gdy paczka skądś do mnie miała iść.

afroddytta napisała:

> A ja z wysyłajnajtaniej się bujałam z przesyłką pobraniową oraz kurierem DHL ra
                                  > z z 5 dni (i kłamał pisząc że mnie w domu nie zastał, a wcale nie przyjechał) i
                                  > póki co przestałam korzystać z ich usług.
                                  > Z boxpointa korzystałam 3 razy i nigdy z K-exem nie miałam problemów, więc moim
                                  > zdaniem chyba sporo zależy od samego kuriera, czy odwala robotę czy się jednak
                                  > stara itd.

Też tak uważam. K-ex u mnie ma super kuriera.Było ich kilku,ale dopiero ten jest już dłuższy czas i zawsze słowny, zawsze odbiera na czas, zawozi na czas, dostarcza na czas, a jak jedzie do mnie z pobraniem na wyższą kwotę to rano dzwoni uprzedzić, zebym gotowa z kasą była.
                                  Nigdy się nie zawiodłam na nim.No ale kurierzy tej samej firmy w innych miastach już często pozostawiają wiele do życzenia. uncertain
                              • afroddytta Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 23:36
                                A ja z wysyłajnajtaniej się bujałam z przesyłką pobraniową oraz kurierem DHL raz z 5 dni (i kłamał pisząc że mnie w domu nie zastał, a wcale nie przyjechał) i póki co przestałam korzystać z ich usług.
                                Z boxpointa korzystałam 3 razy i nigdy z K-exem nie miałam problemów, więc moim zdaniem chyba sporo zależy od samego kuriera, czy odwala robotę czy się jednak stara itd.
                                Teraz zamawiam kolejną wysyłkę, mam nadzieję, ze też będzie ok smile
                • srebrno-listka Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 22:53
                  A ja poleciłabym summita smile jest fajny i bardzo go lubię, mój słodki tłusty klusek (rok i 3 miesiące, 13 kg wagi) też go lubi smile
                  • magda79pn Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 23:05
                    srebrno-listka napisała:

> A ja poleciłabym summita smile jest fajny i bardzo go lubię, mój słodki tłusty klu
                    > sek (rok i 3 miesiące, 13 kg wagi) też go lubi smile

==

oj zaraz że tłusty smile mój też ma 15 miesięcy o też waży z 12,5kg smile
                    • magda79pn Srebrno-Listko - WIEEEKA prośba :) 19.09.13, 23:08
                      Prosiłam juz w tamtym wątku, ale chyba spadł gdzies nisko...

zmierz mi proszę w wolnej chwili rozstaw kół w summicie smile

jak kupowałaś, to widziałaś możne na żywo tego zielonego? bo różnie go pokazują i nie wiem czy on taki żywy/soczysty
                      ten kolor jest, czy zgaszony?

======================================================

> srebrno-listka napisała:
                      >
                      > > A ja poleciłabym summita smile jest fajny i bardzo go lubię, mój słodki tłus
                      > ty klu
                      > > sek (rok i 3 miesiące, 13 kg wagi) też go lubi smile
                      >
                      > ==
                      >
                      > oj zaraz że tłusty smile mój też ma 15 miesięcy o też waży z 12,5kg smile
                      >
                      >
                      • annaspe Re: Srebrno-Listko - WIEEEKA prośba :) 20.09.13, 12:29
                        summit x3 zielony jest bardzo soczysty, intesywny kolor, nie jak limeta, zieloniejszy od zielonych mutsy. Sliczny... Ech gdybym nie miala juz xc...
      • mama1dawidka Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 21:03
        Nie wiem po ile na allegro
        Na babyjungle uj i swift sa tez powystawowe
        Po 399 euro jakby co
        • koala0405 Re: NOWY wózek na zimę, nie wiem co kupić 19.09.13, 22:01
          allegro.pl/swift-mountain-buggy-nowy-gwarancja-i3555789716.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka