Dodaj do ulubionych

na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa?

22.09.13, 17:12
planuję kupić jako stelaż pod fotelik - tylko i wyłącznie (bo mam po starszaku prawie nowego Questa), w związku z tym nie musi to być zapp extra i nie musi być nowy, na co mam zwrócić uwagę przy zakupie, co jest najbardziej felernego w tym wózku, co zazwyczaj jest popsute i o co spytać sprzedawcę? Za wszystkie rady z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • delphine_delphine Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 22.09.13, 17:35
      Jeśli chodzi o stelaż, to wg moich doświadczeń:

1. koła (a dokładnie tworzywo z którego są wykonane: czy nie rozwarstwione... tak się ponoć potrafi zrobić, gdy wózek jest wysłużony. Czasem zdarza się też, że są bardzo zjechane)

2. rączki (czy nie naruszony plastik)

3. hamulce (czy sprawne)

Ps. masz aktywną pocztę gazetową?
      • martuska1982 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 22.09.13, 18:06
        Hamulce właśnie jak napisała Delphine lubia się psuć i na koła też zwracałabym uwagę, bo widziałąm już wśród używek tak zjechane, ze dpbrze się temu przyjrzeć. Jak tapicerka nie jest istotna dla ciebie to własnie to.A! I gdybyś oglądała wózek osobiscie to poproś o pokazanie jak się składa, bo nie dosć że jak dla mnie cieżko to chodzi (to wcale nie jeden prosty ruch, tylko nagimnastykować się trzeba) to tez widywałam w opisach używek, ze sie zacina. Sprwdź czy się nie zacina jak będziesz kupowała używany.
      • kina82 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 22.09.13, 19:27
        dzięki dziewczyny za rady.

delphine_delphine, tak, mam aktywną pocztę, jak coś to pisz śmiało.
        • delphine_delphine Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 16:11
          Kina, pisałam do Ciebie z sprawie zappa, ale dostaję zwrot z gazetowego - jak jesteś zainteresowana nadal tym wózkiem, napisz do mnie... również na gazetowego wink
          • kina82 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 19:26
            nie wiem co się dzieje, ja napiszę do Ciebie, ale jakby coś to możesz pisać do mnie na karo29@wp.pl
            • kina82 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 19:29
              dobra, już wiem co się dzieje, nie miałam aktywowanego adresu na @gazeta.pl, bo kiedyś była opcja, że można wpisać inny adres i też wiadomości będą dochodziły, teraz widocznie już to nie działa, ale już aktywowałam pocztę gazetową więc już też i na gazetę możesz pisać.
              • eve_81 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 21:18
                Chcę kupić nowego, ale z limitowanej edycji - którego wybrać??
                http://img545.imageshack.us/img545/7895/j9d5.jpg

Uploaded with ImageShack.us
                • martuska1982 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 22:30
                  ja bym wzięła tego pierwszego.
                  • kina82 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 23:18
                    a ja środkowego, ale to kwestia gustu, każdemu się coś innego może podobać.
                    • martuska1982 Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 23:28
                      pierwszy i drugi w sumie bardzo podobne, rożnica w detalach moim zdaniem takich jak wzór tu czy tam. Ten ostatnio z kolei kojarzy mi się z quinny yezzem w wersji kolorystycznej multi colour wave, a ten nie jest limitowany, wiec i ten zapp mi isę tak średnio wyjątkowo kojarzy. wink
          • droomvacantie Re: na co zwrócić uwagę kupując używanego zappa? 27.09.13, 22:05
            A sprzedajesz moze zapp'a? Bo w sumie ja tez szukam smile
            • delphine_delphine droomvacantie 27.09.13, 22:22
              Napisz do mnie na gazetowego smile Podam Ci link smile
              • eve_81 Re: droomvacantie 28.09.13, 12:13
                Czy ja tez mogę prosić?? big_grin
                Ten ostatni jest licytacja na all, używka i jest kołowy dlatego biore go pod uwagę.
              • droomvacantie Re: droomvacantie 28.09.13, 12:38
                Delphinesmile nie mam pojecia jak wyslac do ciebie te wiadomosc mozesz mi na kyok3@wp.pl wyslac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka