20.10.13, 18:54
Mam pytanie czy ktoś ma lub widział/ uzytkował wózek GB hardy, taki jak w załączeniu:
www.bajkowachatka.pl/WOZEK-SPACEROWY-HARDY-kolor-LILA-firmy-GB/5009/
Interesuje mnie ten wózek w wersji spacerowej. Czy ktoś wie jak jest z prowadzeniem? Czy spacerówka jest wygodna dla dziecka?
Niestety nie mam możliwości obejrzenia tego wózka w żadnym sklepie, a opinii w internecie tez na jego temat nie ma, a jakoś mi się spodobał.
Chyba, że ktoś mógłby polecić wózek podobny, czterokołowy, tylko w wersji spacerowej i w cenie nie wyższej niż załączony.
Obserwuj wątek
    • jotka_k Re: GB Hardy 20.10.13, 19:08
      strasznie ciężki jest- prawie 15 kg uncertain
      w tej cenie to dużo fajnych i lżejszych wózków się znajdzie
      • doris7701 Re: GB Hardy 21.10.13, 13:04
        A jakie wózki konkretnie masz na myśli?
        • martuska1982 Re: GB Hardy 21.10.13, 13:19
          chocby baby joggery wink
          • doris7701 Re: GB Hardy 21.10.13, 14:24
            te baby joggery to jakies drogie sad

A co sądzicie o poniższych, który najlepszy do prowadzenia i najwygodniejszy dla dziecka:
            Graco symbio:
            www.leo.sklep.pl/wozki/spacerowe/p336
            britax-b-motion
            www.sklep-tosia.pl/britax-b-motion_p2392#
            Emmaljunga Scooter S
            www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-scooter-s_p1922#
            Jane muum
            www.e-swiatdziecka.com.pl/wozek-jane-muum
            • darusia2012 Re: GB Hardy 21.10.13, 14:34
              ten zalinkowany kosztuje więcej niż przeciętny baby jogger
            • monika_kas Re: GB Hardy 21.10.13, 14:41
              Ja obiema rękami i nogami jestem za wózkiem baby Jogger city mini GT. Kompletny z pałąkiem można kupić za niecałe 1200zł więc sporo taniej niż ten którego link podałaś. Ja odkąd mam GT nie jestem w stanie zadowolić się żadnym innym wózkiem i choć ma on zarówno zalety jak i wady (właściwie tylko jedna - podbijanie) to nie zamienię go na nic innego. Czasem kupuję różne inne wózki na próbę ale i tak wolę GT i to jego zabieram na 90% spacerów. Mój syn uwielbia w nim jeździć.
              • darusia2012 Re: GB Hardy 21.10.13, 15:24
                zamiast gb hardy wybrałabym jak już bebe beni z sąsiedniego wątku 1/3 ceny a podobne są
            • martuska1982 Re: GB Hardy 21.10.13, 16:48
              ale pytasz w pierwszym poście o wózek który kosztuje więcej niż 1400zł, w tej cenie znajdziesz kilka modeli baby joggera, o britaxach podobnych do BJ nie wspomnę, bo są jeszcze tańsze.
              • martuska1982 Re: GB Hardy 21.10.13, 16:54
                britax b-motion, o którego pytasz na pewno będzie o wiele lepszy niż ten z pierwszego twojego posta gb hardy.
                Symbio bym odpuściła, bo to w mojej opinii efektowny z wyglądu to fakt, ale jednak szajs.
                Emmaljunga to na pewno dobry jakosciowo wózek, wuięc jeśli z wyglądu ci pasuje to warto rozważyć, na pewno amortyzację będzie miał z tych wszystkich wymienionych najlepszą.Jane muum ma dbre opinie, ale nie jestem pewna czy nie ma za małego siedziska tak jak symbio. Fajnie jakbyś mogła w jakimś sklepie je obejrzeć.
                Poszukaj na forum wątków o tych wózkach, było dużo. Na pewno znajdziesz jakieś interesujace cie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka