Dodaj do ulubionych

I co ja mam teraz kupić???

23.10.13, 19:25
Kurcze, zaczynam żałować, że sprzedałam BI sad
Byłam dzisiaj w dużym, dobrze zaopatrzonym sklepie wózkowym (W Boćku, w Zabrzu) i cholera NIC nie kupiłam!sad
Najbardziej byłam nastawiona na Britaxa b-motiona i dupa!ten wózek podbić to wyczyn świata, to samo z agileuncertain
Mierzyłam jeszcze młodą do 4ridera, evo i innych pospolitych wózków na dużych kołach, albo ja już jestem rozpieszczona albo moja córka już za dużauncertain (waży jakieś 12,5kg)

Za to powoziłam sobie młodą w Orbicie- szczerze wizualnie mi się BAAARDZO spodobał (mają różowego do pooglądania) ale znowu podbijanie do d*** uncertain

No i mam znowu ochotę na cameleona, wsadziłam młodą i gdyby nie towarzyszący mąż to bym tego cama wzięła big_grinbig_grinbig_grinprowadził się z moją młodą bardzo fajniebig_grin

No i co ja mam kupić???Szkoda, że nie mieli elita i p&t navigatora, bo jeszcze te dwa mi chodzą po głowie, no i jeszcze concord fusion, ale też nie było wink

Hmm poważnie rozważam ponowy zakup Urbana tongue_out aaa no i MB mini też mnie korci, ale cena:/uncertain
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 20:34
      widzialam wczoraj slicznego urbana-ocean blue chyba tak sie ten kolor nazywal, no cudo po prostu. No ale na razie smigamy swiftem, moze na nastepna zime kupie Urbana, jak mi Mala podrosnie. moze wtedy trafie na ten ocean blue uzywany. Pomarzyc dobra rzecz...
      • djulliet Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 20:39
        a Easywalker Sky?
    • kkitka Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 21:15
      Właśnie chciałam napisać po przeczytaniu tytułu, że MBUJ wink
      • pomilak1 Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 21:25
        No właśnie Urban byłby niby najlepszy, ale znowu chciałaby coś innego jeszcze wypróbować, bo więcej dzieci mieć nie będę a moja mała już malutko wózkowa jest sad
        A może olać tego terenowca i "rzucić" się w wir parasolek? Tylko jak ja zimę przetrwam? tongue_out big_grin

Macie może jakieś sprawdzone sklepy w USA z wózkami?chciałam porównać ceny MB mini, bo ponoć dolar spadł więc może by się opłaciło ściągnąć jakby był taniejtongue_out Ale kombinuje wink big_grin
        • kkitka Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 21:37
          Dobra parasolka nie jest zła wink jak masz w miarę prostą drogę do żłobka to może parasolka da radę, albo przyda się na inne okoliczności.
        • monika_kas Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 21:39
          Moim zdaniem wir parasolek to dobry pomysł smile
    • mahogany6 Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 21:54
      Pomilak a Ty nie jesteś z Katowic? Jak tak i chcesz się przymierzyć do tego mojego snapa to się możemy na spacer umówić
      • funnybaby Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 22:13
        a może Jane Slalom? tylko nie wiem jak z podbijaniem..
      • kar-ula Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 22:14
        Ja przed nagłym a niespodziewanym zakupem Questa nawet nie sądziłam, ze pokocham parasolki. Wydawało mi się zawsze, ze to kupa żelastwa, długie po złożeniu, w ogóle bleee. A tu się okazuje, że zapałałam do Maclarena taką miłością, że uch smile Uwielbiam naciskać te elementy do składania wózka-normalnie sprawia mi to frajdę smile
        I tak sobie myślę, ze Quest z nami zostanie. jest tak leciutki, że z moją 8kg córką biorę go pod pachę i chodzę bez problemu, gdzie tylko chcę (oczywiscie jak trzeba, np. po kocich łbach). A XT na pewno jest sto razy fajniejszy smile
        • martuska1982 Re: I co ja mam teraz kupić??? 24.10.13, 00:09
          kar-ula napisała:

> Ja przed nagłym a niespodziewanym zakupem Questa nawet nie sądziłam, ze pokocha
          > m parasolki. Wydawało mi się zawsze, ze to kupa żelastwa, długie po złożeniu, w
          > ogóle bleee. A tu się okazuje, że zapałałam do Maclarena taką miłością, że uch
          > smile Uwielbiam naciskać te elementy do składania wózka-normalnie sprawia mi to f
          > rajdę smile
          > I tak sobie myślę, ze Quest z nami zostanie. jest tak leciutki, że z moją 8kg c
          > órką biorę go pod pachę i chodzę bez problemu, gdzie tylko chcę (oczywiscie jak
          > trzeba, np. po kocich łbach). A XT na pewno jest sto razy fajniejszy smile

a ja jestem trochę questem zawiedziona.Wydaje mi się on taką zwyczajną parasolką, przy czym xt bardziej parasolką wielofunkcyjną (inne określenie nie przyszło mi do głowy, może skumacie).
      • pomilak1 Mahogany6 24.10.13, 09:55
        Tak jestem z Katowic, a gdzie spacerujesz? w sensie z jakiej części Katowic jesteś?
        • mahogany6 Re: Mahogany6 24.10.13, 11:09
          ligota panewniki ale jestem mobilna i bywam też w parku kościuszki i chorzowskim

• pomilak1 Re: Mahogany6 24.10.13, 14:46
            Aha bo ja jestem z os. Paderewskiego i mimo, że mam prawko to mobilna nie jestem tongue_out big_grin
    • gosia_mrufka Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 22:31
      Kup sobie BI - znowu jest promocja wink
      Navigator jest teraz w Babyjungle przeceniony, ale nie wiem jakie mają ceny standardowo.
      Ja ostatnio ściągałam sobie wózek z USA, ale przez amazona, bo żadnego sklepu z wysyłką do PL nie znalazłam.
      Z trójkołowców to mam jeszcze ochotę na coś z TFK, ale póki co jestem w pełni usatysfakcjonowana MB swiftem i BI. big_grin
      • kar-ula Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 22:41
        Nie namawiajcie Pomilak na BI, bo się jeszcze rozmyśli i nie wyda kurierowi, jak w końcu przybędzie po MÓJ wózek suspicious
        • monika_jakub Re: I co ja mam teraz kupić??? 23.10.13, 23:23
          Pomilak kup elit'a teraz kupilam na zime i go kocham, prowadzi sie lepiej od mojego Cameleona 2 , synek (85 cm i 13 kilo ) ma naprawde duzo miejsca, w camie glowa o bude chaczyl a tutaj nie ma takiej opcji by zawadzil bo duzo miejsca ma
    • koala0405 Re: I co ja mam teraz kupić??? 24.10.13, 07:15
      Pomilak , jak Twoja córka już taka duża to tylko umęczysz się parasolką. KUP MB Mini. Wydaje mi się, że super nadaje się na zimę dla większego dziecka.
      • jesuisunpapillon Re: I co ja mam teraz kupić??? 24.10.13, 07:22
        nie popełniaj błędu z parasolką na zimę - chociaż w sumie jakbyś teraz kupiła to zdążysz opchnąć przed zimą smile a na jesień pojeździsz trochę
        mimo wszystko lepszy najgorszy normalny niż najlepsza parasolka tongue_out
        • pomilak1 Re: I co ja mam teraz kupić??? 24.10.13, 09:54
          Ja mam jeszcze cały czas bee+, więc ta parasolka to tak dla poprawy humoru by była tongue_out
          Zastanawiam się nad TFK buggster air - miałam zwykłego buggstera od Sylki więc wiem mniej więcej jak się prowadzi i podbija (szału nie ma) ale może ten air jest ciut lepszy??

No nic pozostaje mi poszukać gdzie elita do zobaczenia smile

Navigator mnie kusi, ale co będzie jak podbijanie mnie rozczaruje?uncertain Myślę, że tak łatwo go nie sprzedamuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka