kwrzosek1 28.10.13, 09:25 potrzebuje wózek dla roczniaka,narazie na zimę mam wysłużonego xlandera a teraz by służył tylko w miarę potrzbey,od wiosny przesiadka raczej już tylko do maclaren,co lepiej? nie znam się... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkap_wawa Re: maclaren xt czy xlr 28.10.13, 10:11 moim zdaniem dla ponad roczniaka zdecydowanie xt - jest mniejszy, lzejszy i poreczniejszy Odpowiedz Link
matyldamoja Re: maclaren xt czy xlr 28.10.13, 10:27 mój prawie 9 miesięczniak czasem jeździ w xlr i jest super, a mały drobny - 8 kg waży. polecam Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: maclaren xt czy xlr 28.10.13, 10:46 Ja tez kochan nasza kolumbrynzme xlr Odpowiedz Link
martuska1982 Re: maclaren xt czy xlr 28.10.13, 16:00 Kwrzosek, jesteś wysoka czy raczej niska? Ja miałam xt i jego bym poleciła, ale xlr nie miałam, wiec nie mogę porównać.Jednak dla niskich osób xt to max, xlr jest większy gabarytowo i można przy nim zginąc jak się jest zdrobiazgiem. Może to ci pomoże podjąc decyzję. Odpowiedz Link