Dodaj do ulubionych

Gadżety do Joolza Day

12.11.13, 08:37
Dzień dobry,

Zainspirowana opiniami mam z tego forum skusiłam się na zakup Joolza. Wózeczek jest używany ale w bardzo dobrym stanie, także w sumie jestem bardzo zadowolona. Jedyną wadą mojego zakupu było to że nie posiadał on żadnych dodatkowych części, tak więc poszukuję gadżetów. Może któraś z Was Wózkomaniaczki ma na sprzedaż osłone przeciwdeszczową lub adaptery maxi coxi do wózka Joolz Day? Chętnie zkaupię.
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Gadżety do Joolza Day 12.11.13, 10:17
      Heh ha dzisiaj po spacerze juz tez jestem
      Dzisisj szlam odprowadzic mloda z joolzem
      I powiem tak on jest perfekcyjny smile
      Kocham go chyba najbardziej ze wszystkich
      Z tym ze jechalam spacerowka bo gondoli sie jeszcze nie dorobilam uncertain
      • tereferefretka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 16:25
        ja sie wtrace nie w temacie mamodawidka,ale twoj orbit z allegro jest po prostu wy**bisty!!!!!! aaa oszalałambig_grin

• mama1dawidka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 16:38
          No fajny ten roz taki intensywnY na zywo wyglada jeszcze ladniej smile

Ja mam tez color pak zielony o doczekac sie nie umiem jak przejdziemy sie z gondolki na zielonego

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
          https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
          • tereferefretka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 16:43
            boski! nie moge sie napatrzec na niego smile jak to sie dzieje,ze nowka jest w sumie dość tania jak na orbita? to kwestia tego,ze ceny kompletow na allegro są zawyżane?
            • martuska1982 Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 17:40
              Ja widziałam, ze dwa wystawiasz mamoDawidka.Czyżbyś i swojego się pozbywała? No ale w sumie oba nowe.Jakoś tanio wyhaczyłaś i puszczasz dalej czy jak? Bo serio ceny chyba niskie jak na nowe orbity. o.O
              • mama1dawidka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 18:11
                Nie ja mojego nie sprzedaje : D
                Mam jeszcze dwa jeden rozowy i jeden szary
                A ja je tanio kupilam to bie widze potrzeby zeby ludzi kroic jak za zvoze noi frajde mi sprawia ze ktos moze sobie wyprobowac taniej wozek smile
                Z tym ze w Polsce ludzie sa bardzo ostrozni i niektorzy boja sie kupowac
                • martuska1982 Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 19:42
                  Szczerze mówiać wiedząc ile kosztuje orbit w sklepie i widząc twoje aukcje z wózkiem nowym, gdybym cię nie znałą też bym się bała. wink
                  Gdybym miała malucha to może bym wykroiła na wypróbowanie tego wózka tą kasę. Brzydki jest, ale spróbować trzeba. wink
                  • mama1dawidka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 20:44
                    Heh no właśnie
                    Jak okazja jest to zawsze podejrzane jest big_grin
                    Jakby co mam jeszcze różowego i szarego
                    big_grin
                  • tereferefretka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 21:43
                    e tam,brzydki,co ty gadasz,rozowy jest piekniasty,nawet bardziej od stokkesmile
                    • mama1dawidka Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 23:43
                      a ja wlasnie kupilam sobie gondole
                      w 4 litle byla promocja na 140 euro
                      a kurcze w sklepie gdzei sprzedaja joolzy za 240 euro .... uncertain
    • edzia1602 Re: Gadżety do Joolza Day 13.11.13, 09:47
      hej, ja mam: osłonę przeciwdeszczową, adaptery do maxi cosi, daszek uv, torbę (różową).
      Jak jesteś zainteresowana to pisz na gazetowego, jak będziesz chciała to dorobię zdjęcia i Ci wyślę.
      • zorrible Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 12:11
        Dzięki edzia,

Super że się odezwałaś. Nie wiem co to gazetowy, ale tu jest mój mail: chmielewscy@sosnie@poczta.fm
        Jeśli możesz mi wysłać wspomniane zdjęcia, to było by super.
        • zorrible Re: Gadżety do Joolza Day 14.11.13, 16:16
          Przepraszam podałam zle swój e-mail: chmielewscy_sosnie@poczta.fm
          • edzia1602 Re: Gadżety do Joolza Day 15.11.13, 21:14
            Wysłałam Ci część zdjęć, reszta jutro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka