Dodaj do ulubionych

Wybór koloru śpiworka

15.11.13, 08:28
Nie mogę się zdecydować jaki kolor śpiworka wybrać uncertain wózek jest cały czarny więc z dopasowaniem to akurat problemu nie ma tongue_out
Mam dylemat od wczoraj biały czy niebieski... Biały jest piękny, jednak ten niebieski na innych zdjęciach (poza katalogowych) m inny odcień - dużo ładniejszy, jest bardziej niebieski. Może ktoś widział na żywo ten kolor stone?
www.kiddies24.de/shop/en/Strollers-Carriers/Accessories-Stroller/Footmuffs/Lodger-Bunker-Fusssack-563-Special-Edition-Off-White::34425.html?XTCsid=e51fa200f29fbda55f3c6eaecb548d63
www.kiddies24.de/shop/en/Strollers-Carriers/Accessories-Stroller/Footmuffs/Lodger-Bunker-Fusssack-552-Stone::30423.html
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Wybór koloru śpiworka 15.11.13, 09:11
      biały jest śliczny ale czy praktyczny?
    • funnybaby Re: Wybór koloru śpiworka 15.11.13, 09:16
      Biały jest śliczny, ale zarazem mniej praktyczny. Błoto pośniegowe od butków, chlapiące samochody itp itd, nie ma szans utrzymać dłuższy czas w czystości. Ale biały śpiwór w black wózku to jest to smile
      Tekst linka
      • coco.roco Re: Wybór koloru śpiworka 15.11.13, 11:03
        funnybaby napisała:
        Błoto pośniegowe od butków,

mi to raczej nie grozi, bo dziecię choć już wiekowe to nadal śpi jak suseł w wózku i przy mroźnej pogodzie ani myśl mu o wyjściu z ciepłego śpiworka smile Najlepiej zapiąć po samą szyjkę i tylko oczkami ruszać tongue_out A jak zabawy w śniegu to oczywiście bez wózka - lepsze sanki big_grin
    • sztucznamrowka Re: Wybór koloru śpiworka 15.11.13, 11:02
      Zdecydowanie brałabym niebieski smile Białe akcesoria są ładne ale niepraktyczne, można ewentualnie w gondoli używać coś białego.
      • coco.roco Re: Wybór koloru śpiworka 15.11.13, 11:05
        gdybym miała pewność, że ten niebieski jest zupełnie nie w takim odcieniu co na zdjęciu to brałabym bez wahania, ale jakby to był taki sam odcień to absolutnie odpada bo mi się nie podoba. A nie wiecie może gdzie można zobaczyć "pomacać na żywo" śpiworki Lodger w trójmieście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka