Dodaj do ulubionych

bugaboo bee a bee plus

22.11.13, 19:43
jakie tam były różnice i dlaczego siedziska z bee plus nie da sie zalożyć na starego bee?? bo tak wyczytałam na stronie bugaboo
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: bugaboo bee a bee plus 22.11.13, 20:53
      Główna różnica jest właśnie w siedziskach - w bee bardziej zabudowane (szczególnie boki) i nie ma możliwości rozsuwania, a w bee+ bardziej odsłonięte z możliwością regulacji oparcia i siedziska. Inne budy- w zwykłym bee głębsza (ale dla mnie brzydsza, jakaś taka obwisła tongue_out ) w bee+ jest płytsza (teraz można dokupić przedłużaną). Koła w zwykłym bee są pełne a w bee+ nie, mają takie ala szprychy wink (nie wiem jak to inaczej ująć, ale jak spojrzysz na zdjęcia to na pewno zrozumiesz o co mi chodzi wink )

Dlaczego siedziska nie pasują - nie mam pojęcia tongue_out
      • blueaha Re: bugaboo bee a bee plus 22.11.13, 21:01
        kurczę, gdyby się tylko dało zamontować to miałabym fajny wózek, bo siedzisko do bee plusa łatwiej kupić niz do starego bee. czyli teoretycznie rozmiar samego stelaża i mocowania sie nie zmieniły? szkoda, że nikt nie ma na stanie tych dwóch wózków, zeby przymierzyć i zzobaczyć, Bo moze być jeszcze tak, ze zamontowac sie da, ale juz zlożyć z siedziskiem niekoniecznie...
        • martuska1982 Re: bugaboo bee a bee plus 22.11.13, 22:13
          stelaż jak na moje oko jest identyczny
          • blueaha Re: bugaboo bee a bee plus 22.11.13, 22:23
            no nic, licytowałam dziś na ebayu siedzisko ale ktoś mnie przebił- chyba sprzedawca, bo eraz patrzę,że znowu jest wystawione. ech a jeszcze pokrowiec na to siedzisko i budka i pasy...
            • blueaha Re: bugaboo bee a bee plus 26.11.13, 11:46
              Mam stelaż bugaboo bee i pokrowiec na siedzisko, i folię i druty do budkiwink
              Teraz tylko musze kupic siedzisko- na zdjęciach udało mi się zobaczyc różnicę, bee plus ma mocowania takie okrągłe a zwykłe bee na bolce takie. - i budkę i pasy no i kosz na zakupy- jak by ktoś mial na zbyciu to dajcie znaćwink
    • blueaha Re: bugaboo bee a bee plus 27.11.13, 19:18
      ok, kupiłam siedzisko ne ebayu, przepłaciłam trochę, ale mam taką ochotę juz nim pojeździć ,że nie mogłam się powstrzymać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka