Dodaj do ulubionych

Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę

26.11.13, 21:09
Proszę o informację w jaki sposób się blokuje przednie koła w BBO Cameleonie 2 do jazdy na wprost.

Dodatkowo powiedzcie mi czy to normalne, że gdy stelaż stoi sam (bez ramy siedziska) to przednie koła są ruchome i stelaż nie jest sztywny tylko te przednie koła można złożyć?

Oraz czy tapicerkę BBO Denim i inne można prać w pralce? Jak prałyście takie tapicerki?

Dzięki.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę 26.11.13, 21:16
      Aby te przednie koła zablokować trzeba je jakby wziąć do tyłu czyli cofnąć wózek i jak one się obrócą to wtedy zablokować tymi białymi częściami -też nad tym długo myślałam smile

A składający się stelaż to tak ma być, dopiero w cam 3 zrobili go na sztywno-mnie też to strasznie wkurza, bo często samym stelażem zjeżdżam do garażu i się po prostu nie da tak jechać, masakra, na razie sobie radzę zakładając adaptery pod fotelik aby stelaż był sztywny i normalnie jechał, tylko potem jak go muszę złożyć do samochodu to kolejny zonk bo te adaptery znowu trzeba zdejmować aby wózek złożyć, kurcze kto to wymyślił?
      • mama1dawidka Afro 26.11.13, 21:21
        czekam na fotki z zapartym tchem suspicious
        • afroddytta Re: Afro 26.11.13, 21:37
          Już ruszam się z kanapy tongue_out
    • mama1dawidka Re: Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę 26.11.13, 21:24
      walker tylko nei zapomnij przed praniem wyciagnac z kosza tego plastiku i z siedziska drewna big_grin
      ja tapicerki zawsze piorew 30 stopniachh
    • the_isabelle Re: Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę 26.11.13, 21:31
      Aby zablokować kołka, trzeba tak jak pisała Artodytta cofnąć kółka i te białe dżinksy podnieść do góry, tak aby weszły w czarny plastik.

W temacie prania, 30 stopni to max chyba faktycznie , bo kiedyś z pierwszym Camem poszalałam nieco z temperaturą "w wannie" i mi się gondolka trochę skurczyła wink

Jak drugiego Cama prałam w zimnej wodzie - został nienaruszony smile

p.s. Walker wysłałam Ci mail w sprawie BJCM 4, ale cisza. Nie chcesz się rozstawać jednak? wink
      pozdrawiam
    • justyna2262 Re: Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę 26.11.13, 22:27
      Ja bym radziła uprać ręcznie i po wypraniu od razu założyć na ramę, aby po wyschnięciu nie skurczyło się. Mi raz kiedyś siedzisko ciut skrótło po wypraniu, ale poradziłam sobie, bo jeszcze raz porządnie namoczyłam i na mokro naciągłam.
      • martuska1982 Re: Jak zablokować koła i wyprać tapicerkę 27.11.13, 15:12
        też miałam te same pytania, ale mnie po wyjęciu cama z pudełka nie chciało się odpalać płyty z instrukcją. wink Dziewczyny na szczęście zawsze pomocne od razu wyjaśniły co i jak. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka