magda79pn 02.12.13, 20:57 przyjmuję zamówienia co z czym fotografować będę miała: -techno xt -techno xlr -GT -questa (na sprzedaż, ze śpiworkiem) -cybexa ruby -jane unique a oto nasz nowy nabytek mój synek ma 1,5 roku i 88cm wzrostu (wczoraj go mierzyłam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniesia007 Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 21:03 W tak dużym wózku wygląda jak kruszynka Dziwnie nie proporcjonalny jest ten wózek, mogli to oparcie zrobic zdecydowanie wyższe Magda powiedz gdzie ty wynajdujesz takie ładne wózki? Wygląda na bardzo zadbanego i nie zniszczonego, dużo za niego dałas? Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 21:17 mało, ja kupuję tylko wtedy, gdy mi się to opłaca mam pełen komplet z wkładkami, osłoną na nóżki i dokumentami ========================== gniesia007 napisała: dużo za niego dałas? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 21:33 Fajnie, że znowu masz coś nowego Ja nie mam pomysłu dla siebie już mi się nic nie podoba, a to czym bym może sobie pojeździła jest dość drogie, a używek brak No i nie mam zbytnio czasu na grzebanie i szukanie tak fajnych okazji Gratuluję kolejnego, udanego zakupu! ps to co GT idzie w świat? Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 21:43 nie wiem co z tym GT zrobić chyba zostawię do wiosny, może mały się przekona szkoda mi go sprzedać (mam żółty, chyba jedyny na forum) a jeść nie woła Odpowiedz Link
pomilak1 Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 21:52 Pewnie Mi się ten Twój GT bardzo podoba Też bym do wiosny zostawiła A jak ogólnie ten XLR?Fajny? Jakoś nigdy nie miałam przekonania do tego modelu Odpowiedz Link
martuska1982 Pomilak 02.12.13, 22:10 ...a czy u ciebie przypadkiem w najbliższym czasie nie zamieszka czerwony mustang? Odpowiedz Link
koala0405 Re: Pomilak 02.12.13, 22:16 nooooo, widziałam godz. 22.06 hhhii Martuśka, jesteś mi potrzebna! Zakładamy agencję detektywistyczną. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Pomilak 03.12.13, 18:48 Kurcze, a to miała być zagadka No mam nadzieję, że zagości i będzie chociaż w dobrym stanie Musiałam coś kupić bo za niecałe 3 tyg. jadę w góry i średnio tam bee+ widzę,a obecnie tylko to mamy na stanie Jakoś ostatnio ten bee+ mi w głowie zawrócił Miałam nawet zakładać wątek, że teraz już rozumiem dlaczego Saras-wati tak wychwalała swoje bee Kocham ten wózek i młoda również Prowadzenie i podbijanie nie sprawia mi najmniejszego problemu Kupiłam wkładkę i budę i znowu jakaś odmiana Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 02.12.13, 22:35 xlr-a mi dzisiaj przysłali, nie byłam na spacerze jeszcze ogólnie fajny, ale wiesz, myślałam że to będzie krowa, spodziewałam się że na żywo będzie większy a on całkiem OK jest Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 08:40 Magda - proszę o fotkę Quest vs. Ruby Ja swojego GT też zostawiam do wiosny a na Ruby chcę "zapolować" Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 09:33 OK dzisiaj koleżanka przyjeżdża do mnie z techno xt i questem, i ten quest u mnie zostaje, żebym jej go pomogła sprzedać więc zrobię ci te fotki Odpowiedz Link
gniesia007 Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 10:12 To ja poprosze fotkę xt i ruby, w szczególności jak wyglądają na wysokość i jaki mają profil Odpowiedz Link
monika_kas Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 10:15 A ja bardzo poproszę o fotki GT i cybexa ruby Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 11:26 Magda - Twój GT fajny jest i oryginalny, może młody się do niego w końcu przekona a ze sprzedażą na pewno nie będziesz miała problemu Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 15:34 będzie musiał się do GT przekonać, bo XLR wyjeżdża źle mi się nim jeździ, jest ciężki i w prowadzeniu czuć ten ciężar, wróciłam ze spaceru zmęczona, nie chce go Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 17:17 duża różnica w porownniu z xt? Odpowiedz Link
magda79pn Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 03.12.13, 17:28 moim zdaniem tak koleżanka była z xt (potem fotki, bo trochę ich narobiłam) a ja xlr i razem poszłyśmy na spacerek, xt manewrowało się dużo lżej Odpowiedz Link
magda79pn FOTKI maclaren quest i cybex ruby 04.12.13, 00:21 cybex ma wyższe oparcie, jest wyższy i szerszy Odpowiedz Link
magda79pn Re: FOTKI maclaren techno xt i cybex ruby 04.12.13, 00:23 techno ma jedną rączkę wsuniętą, a drugą wysuniętą na maxa \\ Odpowiedz Link
evra_only Re: FOTKI maclaren quest i cybex ruby 01.01.14, 17:17 Dzięki serdeczne za odzew i fotki! No to już nie mam wątpliwości - tylko się utwierdziłam w wyborze Muszę tylko upolować jakiś niedrogi egzemplarz. A ten Świat Dziecka to który? I w jakim mieście? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jutro będzie u mnie dużo wózków :) i nasz XLR 04.12.13, 14:12 Super foty Widzę ze zdjęć, że te rączki nie będą dla mnie za wysoko, kółka podobnej wielkości co w Quest ale siedzisko i budka lepsze Odpowiedz Link