Dodaj do ulubionych

Zakochałam się :D

13.12.13, 15:04
Dziś był pierwszy spacer z BJCM używanym z UK
i się zakochałam smile
Już nie szukam niczego innego dla starszaka, no może spróbuję jeszcze GT lub Elite. Super się prowadzi, podbija i ... pierze, a ten kosz na zakupy duzyy i drobna zawartość nie wypada po złożeniu wózka.
Marze jeszcze o select lub versa dla małego ale niestety nie ma pojedynczych używanych.

P.S. Na spacer zeszłam z drugiego piętra z maluchem w chuście, wózkiem i paczką pampersów w jednej ręce, za drugą trzymałam starszaka. Problem mam jeszcze tylko z rozkładaniem BJCM jedną ręka smile
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: Zakochałam się :D 13.12.13, 17:54
      A da sie BJCM rozlozyc jedna ręką? Ja zawsze uzywam dwóch... Jedną składam to fakt ale nie wiem jak rozlozyc ... Jakos w locie go rozkladam wink najczesciej jak wyciagam z bagaznika, wtedy podrzucam i ciach, rozlozony ale jedna reka na pewno nie smile
      • martuska1982 Re: Zakochałam się :D 13.12.13, 19:59
        bez problemu da się złożyć i rozłożyć jedna ręką. smile
        W zwykłym mini jest to o tyle łatwiejsze, że wózek odczuwalnie jest lżejszy.
        Gdybym miała teraz kase to bym sobie zwykłe mini kupiła na trochę. smile
        Tęsknota mnie jakoś za baby joggerami wzięła.
    • kkitka Re: Zakochałam się :D 13.12.13, 18:05
      Też go lubiłam smile kto wie, może jeszcze kiedyś go kupię..
    • sztucznamrowka Re: Zakochałam się :D 13.12.13, 18:51
      Ja KOCHAM moje GT smile
      • maja1406 Re: Zakochałam się :D 13.12.13, 19:06
        sztucznamrowka napisała:

> Ja KOCHAM moje GT smile

ja też smile chociaż już go nie mamy, bo pojechał do nowego właściciela, ale na wiosnę planuję kupić jeszcze raz, w jakimś nowym kolorze smile
    • the_isabelle Re: Zakochałam się :D 14.12.13, 00:02
      wiedzma000 napisała:

> Problem mam jeszcze tylko z rozkładaniem BJCM jedną ręka smile

Jeszcze chwila i dasz radę smile Wprawdzie nie mam BJCM (jeszcze..) ale Britaxa b-agile i jak synek ma gorszy dzień, zdarza mi się go znosić z 2 piętra w jednej ręce, Młodego w drugiej i na dole rozkładać właśnie jedną ręką (i kolanem) z Małym na drugiej ręce smile
      Trochę gimnastyki to wymaga, ale jest wykonalne (choć wyglądam przy tym pewnie dziwacznie wink )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka