Dodaj do ulubionych

pasy w Cybex Ruby

09.01.14, 10:11
Dziewczyny - jak u Was na dlugosc pasy sie maja? Bo mi sie wydaja jakies takie krotkie, biorac pod uwage fakt, ze to w koncu wozek dla wyzszych dzieci (oparcie!!!). Moja mala ma 18 miesiecy i 86 cm wzrostu i co prawda ze spiworkiem i w kurtce ale pasy sa na styk - musze je mocno naciagac i przepychac przez nie raczke - troche to niefajne.
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 11:52
      No u mojego synka w Topazie też raczej na styk są....a zmiana wkładki czy osłonek na pasy to już wyczyn! uncertain
      • monika_kas Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 12:04
        Oj nie taki znów wyczyn. Mi to zajmuje 2 minuty smile
        • linkap_wawa Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 12:34
          monika - o półtorej minuty za duzosmile
          dziwne - bo w koncu powinny byc dluzsze skoro siedzisko wysokie - wiec po lecie bede musiala go sprzedac, bo juz na nastepna zime to napewno nie starcza dla mojej malej...
        • sztucznamrowka Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 12:34
          Nie, no po czasie wprawiłam się wink tongue_out ale i tak jest to jednak "upierdliwe"
          • monika_kas Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 12:41
            Ano jest... Ale zato system regulacji super smile
            • linkap_wawa Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 13:02
              to fakt - w porownaniu do maca - miodzio...
              • magda79pn Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 16:35
                ja nie używam naramiennych, więc nie wiem smile

włożyłam je (te górne plastiki) w boczne "kółeczka" i w ten sposób mamy tylko pasy biodrowe big_grin
                • linkap_wawa Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 16:49
                  no ja tez wczesniej nie uzywalam, ale moja mala zaczela ostatnio strasznie hopac w wozku i pochylac sie do przodu i juz raz o malo by mi z wozka nie wypadla.. zreszta teraz jezdzi z niania ze zlobka autobusem, wiec wole zeby miala te gorne pasy - na wszelki.
                  • evra_only Re: pasy w Cybex Ruby 09.01.14, 18:05
                    Moja 3.latka bez kłopotu się mieści w zimowej kurtce czy kombinezonie.. więc jestem mocno zdziwiona tym problemem. Co prawda bez śpiworka, ale mamy nawet jeszcze trochę zapasu! Dodam, ze do maluczkich nie należy... Czyżby śpiworek był taki gruby? ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka