Dodaj do ulubionych

chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE

09.01.14, 20:36
szukam opinii na temat simplicity, tego na nowych kołach, czy kopie się w koła/hamulec i czy da się prowadzić jedną ręką i ogólnie

no i ten nieszczęsny britax b-mobile (nie mylić z b-motion), wiem że dziewczyny miały, czemu nikt nic nie napisze sad

Obserwuj wątek
    • blanszor Re: chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE 09.01.14, 20:59
      niestety ja mam tylko stary model, więc z nowym nie pomogę smile
      • magda79pn Re: chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE 09.01.14, 21:00
        to napisz mi proszę, czy nie kopiesz w hamulec lub koła i czy można go prowadzić jedną ręką smile
        • blanszor Re: chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE 09.01.14, 21:40
          ja mam 160 cm wzrostu i nie kopie, mąż 176 i czasem mu się kopnie. Ale nie jest to jakieś straszne.
          Kupiłam ten wózio używany, bo to wózek który moja mama wozi w autku. Jest mały, lekki i fajnie się składa. Ma jakieś 3 lata, nieźle się trzyma. Te nowe mają dużo ładniejsze i lepszej jakości tapicerki. Ja nie lubię parasolek z podwójną rączką i moja mama też, dlatego wybrałyśmy właśnie ten. Spędziłam z tym wózkiem dużo czasu na wakacjach i bardzo go polubiłam - dobrze wyważony, podbija się nie najgorzej (syn wazy 13 kg), ma odpinany pałąk, duży kosz na zakupy, łatwy w obsłudze. Budka jest całkiem sensowna. wiem, że Chicco mają kiepską opinię, ale to dobry zakup za tą cenę. Jest dużo lepszy od polskich spacerówek, a niewiele droższy. Nie ma podnóżka, ale był to problem w wieku syna od ok. 10-15 miesięcy (kiedy już nóżki wystawały mu za siedzisko, a nie sięgał do podnóżka na dole). Teraz ma 2 lata i siedzi jak na krzesełku smile A no i jeszcze jest pozycja leżąca! i folia, torba i okrycie na nóżki w zestawie. Za tą cenę wypasik.
    • linkap_wawa Re: chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE 09.01.14, 21:45
      A ja się ostatnio przymierzylam do tego chicco w sklepie i niestety kopalam aż dudnilo - w hamulec i jakby w ten kosz - a też mi się nawet podoba
      • blanszor Re: chicco simplicity i britax b-mobile - OPINIE 09.01.14, 22:11
        Można przy tym wózku chodzić w wysokich obcasach - wtedy robi się mniejsze kroczki i się nie wali w ośke big_grin

udało mi się wrzucić kilka fot - na foto syna (2 lata) z książką jest simplicity i w pokoju jak byl malutki.
        drive.google.com/folderview?id=0B-BkV3JaprwOelY3MmZjNTZQWkE&usp=sharing
        • maja1406 do blanszor 10.01.14, 09:16
          mam do Ciebie pytanie smile, na fotce 0399 to jest pp uno?
    • evitek83 britax b-mobile 09.01.14, 21:56
      tylko nie b-mobile miałam, wozek porazka, pcha sie jakos ciezka, podbija fatalnie (wtedy corka jakies 8 miesiecy o synku 3,5 roku nie wspomne), siedzisko płytkie, budka od biedy. Ogólnie nie polecam, miałam chyba z 3 miesiące do samochodu i szybko sprzedałam.
      • magda79pn Re: britax b-mobile 09.01.14, 22:01
        dzięki, mam nowy pomysł !!! ale to w tym drugim wątku napiszę

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,148872821,148872821,miejska_spacerowka_z_pelna_raczka.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka