Dodaj do ulubionych

pompowane koła

11.01.14, 10:21
Czy zdarza Wam się w czasie spacerów lub wyjsc "złapać gumę" przy wózkach na pompowanych kolach? Czy warto zabezpieczyć sie i kupić np. dętkę zaoasową przy wózku na pompowanych kolach? Czy wiecie moze, gdzie dokupić okazyjnie taka zapasowa dętkę do Nippera? Znalazlam na ebay, ale koszty wysyłki przewyższają wartosc dętki. 😩
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: pompowane koła 11.01.14, 12:07
      mialam jeden wozek z pompowanymi kolami - nigdy gumy nie zlapalam, czasem uzywalam pompki jak cisnienie spadlo. sama pewnie nie umialabym zmienic. pozniej kupilam bjce i tam pompowac nie trzeba, wszystkie inne mialy male kolka.
    • kkitka Re: pompowane koła 11.01.14, 12:45
      Złapałam gumę w nipperze, niestety wulkanizator powiedział że musi być nowa i wystarczyła wizyta w sklepie rowerowym gdzie mieli odpowiednie dętki smile W MBUJ też mi się zdarzyło, ale wulkanizator na miejscu zrobił, nawet kasy nie chcieli bo mają zasadę, że za naprawę wózków nie biorą kasy wink
      • martuska1982 Re: pompowane koła 11.01.14, 13:16
        mnie się w xlanderze xa raz zdarzyło to na wyjściu. Na szczęście było to pod blokiem rodziców (poszłam do nich i miałysmy z mamą i siosrtą isć "w miasto"). Cóż, one poszły, a ja taksówka i do domu. Więcej mi się to nie zdarzyło, a miałam kilka wózków na pompowanych kołach.
        • hanna79 Re: pompowane koła 11.01.14, 13:43
          Mnie nigdy się nie zdażyło złapać gumy, a miałam kilka wózków na takich kołach
          • olu-la Re: pompowane koła 11.01.14, 13:48
            Super ten pomyśl ze sklepem rowerowym - dzięki za podpowiedź 😊
            • jotka_k Re: pompowane koła 11.01.14, 14:52
              nie, nie zdarzyło mi się
    • afroddytta Re: pompowane koła 12.01.14, 22:52
      Jeżdżę wózkami od ponad 7 lat -czwórka dzieci smile zawsze główny wózek do codziennych spacerów, wyjazdów itp. to wózek na pompowanych kołach, były różne, nigdy gumy nie złapałam. Czasami pojawiają się wpisy na forum użytkowniczek chińsko-polskich wynalazków które piszą o tym, że ciągle łapią gumę, wydaję mi się, że tutaj to jest kwestia słabej jakości dętek i opon.
      • eve_81 Re: pompowane koła 13.01.14, 12:54
        Równiez nigdy mnie tak "przykrość' nie spotkala :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka