Dodaj do ulubionych

wózek Mima

13.01.14, 22:36
taką furą się młoda Cichopkowa wozi. total futuristik. stokke przy nim wygląda jak z poprzedniej epoki. podoba wam się? może któraś mamusia już się na niego szykuje? smile
https://static.zabawkowicz.pl/_files/50/17241.jpg
Obserwuj wątek
    • myszajka Re: wózek Mima 13.01.14, 22:41
      jak dla mnie ohyda, zarówno linia wózka jak i kolor i materiał. nie wiem jak z funkcjonalnością bo to siedzisko wydaje mi się płytkie i ta budka no coś paskudnego smile
      nigdy bym się nie zdecydowała na zakup takiego wózka ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.
      • jotka_k Re: wózek Mima 13.01.14, 22:42
        kolor masakra
        ogólnie z gondolą nie ma tragedii ale spacerówka mnie przeraża wink
        • martuska1982 Re: wózek Mima 14.01.14, 11:32
          o ile sama mima mi się podoba o tyle w tym wydaniu jest koszmarna. Sraczkowata skajka, tak to widze.Blee.
          Ale sam wózek jest ciekawy. smile
    • kasiekonik Re: wózek Mima 15.01.14, 23:05
      mi sie Mima Cobi Flair marzyła już dawno, jak byłam z Idalią w ciąży. Ale wtedy już, mój syn nie mieścił się do siedziska spacerowego a miał może z 20mc. Wózek ładny i w cholerę drogi. Ciekawe jak podbija?
      • flower_v Re: wózek Mima 16.01.14, 11:58
        sam wozek mi sie podoba. ale nie w tym kolorze omg!
    • mirtillo1983 Re: wózek Mima 16.01.14, 13:42
      dla mnie też ohyda w tym kolorze sad
      widziałam kremowy nawet nawet...
      ale chyba wybrałabym stokke
    • aga_1980_31 Re: wózek Mima 17.01.14, 11:35
      Stokke przy tym wózku to królewicz :p Paskudny kolor a siedzisko spacerowe dramat no chyba że komuś wystarczy wózek do 1,5 roku ; )
      • mama1dawidka Re: wózek Mima 17.01.14, 11:44
        A mi wizualnie sie podoba wink
        Kwestia gustu
        Mialam MIME Co prawda xari Ale srebrna Tzn stelaz Black i srebrna tapicerka
        WyglAdalo Kosmos smile
        I Wlasnie przez Ten Kosmos sprzedalam zanim mlody sie urodzil
        Budka w tym wozku To badziewie sieodkrztalca i powstaja Takie dziury

Dodam ze mialam w wozku. Nowa budke wymieniona na gwarancjii
        Stokke lepiej sie prowadzi i podbija przy tym smile
        Jedyny plus To bylo ze mial w miare amortyzacje
        I super milusi spiworek
        • mama1dawidka Re: wózek Mima 17.01.14, 11:46
          A i powodzenia przy praniu bo Ani budy ani siedziska nie wolno prac w pralce
          Bo po pierwsze sie nie zmiesci a po Drugie odkrztalci
          Szlo tylko te wkladki i mteracyk w pralce
          A reszta szczota uncertain
          • mehila Re: wózek Mima 17.12.14, 10:40
            Mam Mimę Xari, na srebrnym stelażu, biały, buda czarna(wymieniałam sama bo kupiłam używany i buda była porysowana mocno). Kocham ten wózek, a jest to trzeci wózek którego używam, jest wygodny dla dziecka, dla mnie - prowadzę wszędzie jedną ręką bo drugą zazwyczaj starszaka ciągnę smile jest mega zwrotny, ma bardzo dobrą amortyzację, w spacerówce przy wietrze w twarz zmieniam kierunek siedziska w 30 sekund, materiał z którego jest zrobiony - taka ecoskóra, nie wymaga prania, ja go myję gąbką, jeśli mocniej zabrudzony to z mydłem i wycieram na sucho i cała filozofia. Zimowy śpiwór to extra sprawa jest tak zabudowany i ocieplony że po godzinnym spacerze nad morzem przy wietrze i mrozie dziecko zimne ma tylko policzki! Jeśli chodzi o wygląd to wiadomo że każdy ma inny gust ale ten wózek bardzo zwraca na siebie uwagę, prawie codziennie słyszę komentarze - "ale fajny", "ale ciekawy", "super wózek", "futurystyczny wygląd" itd, może komuś też się nie podoba ale tacy nie podchodzą żeby to powiedzieć smile
            Jednym słowem bardzo go polecam. Kosztuje dużo, ja kupiłam za połowę ceny z tablicy(olx) u mnie w mieście i nie żałuje a ni sekundy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka