Po pierwsze - proszę mnie nie gnębić, że chcę kupić bratankowi na roczek na prezent śpiworek i co to za prezent dla dziecka (była taka jedna, która ze mnie tak kpiła). Dzieciak ma wszystko, co mogłabym wymyślić - sanki, jeździk, pchacz, Lego, zabawki i inne peirdoły. Rodzice nie chcą zawalać mieszkania jakimiś niepotrzebnymi gratami, ale śpiworka na wiosnę nie mają.
Wózek BJCE w kolorze sand - to nie jest ładny piaskowy odcień tylko taki brudno błotnisty. Chłopiec roczny, duży, szybko rosnący, więc śpiworek wskazany naprawdę spory, bo oni na pewno nie będę kupować juz sobie kolejnego.
Oczywiście pierwszy pomysł - śpiworek Magdowy - najlepszy, najbardziej uniwersalny, długi. Ale może macie jakieś pomysły na fajny gotowy śpiworek na wiosnę? Brat ma ten z Baby Joggera oryginalny, nie wiem, jakiej on jest grubości, ale używali go jesienią i chyba teraz też, więc myślę o takiej wczesnej/średniej wiośnie. No i zeby pasował do tego wózka: tu zdjecia Magdy - to ten sam Elite - on w realu trochę inny ma odcień i faktycznie najlepiej by mu było w czarnhym
forum.gazeta.pl/forum/w,101614,147078437,147078437,mam_Elite_Sand_prosze_dobrac_mi_dodatki_D.html
Aha, cena tak do 200zł.