kotkamila 20.01.14, 12:53 Dziewczyny jaką torbę polecacie do p&t? Jest diddie dla mamy , boczne torby i ta mała na rączkę. Używałyście któreś? pojemne są? Potrzebuję torby na spacery, czasami na zakupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka793 Re: Navigator p&t - jaka torba? 20.01.14, 13:40 Ja do Viba mam boczne torby, diddie - torbę na ramię i organizer - w sumie najrzadziej używam diddie mimo, że jest mega pakowna, jednak trudno mi w niej znaleźć szybko to czego akurat potrzebuje, na wakacyjnych/wyjazdach w ciągłym użyciu są boczne torby (w zeszłe wakacje zaczepiłam je do MB Urbana i również dawały radę) i organizer. Niestety z bocznymi torbami Vibe i w sumie MB jest mega szeroki, ale da się przeżyć. W codziennym użyciu tylko organizer, no ale ja mam wyrośnięte Wrzaskuny już więc nie potrzebuję wielu rzeczy na spacery Odpowiedz Link
kotkamila Re: Navigator p&t - jaka torba? 20.01.14, 21:48 czyli masz wszystkie torby Ja chyba kupię tą na rączkę i boczne. Na zakupy mi się przydadzą. Odpowiedz Link