Dodaj do ulubionych

Zostałam bez wózka...

30.01.14, 20:12
Co za uczucie....serce mi wali jakbym na jakimś głodzie byłabig_grin Dziś sprzedałam ukochane GT i co dalej nie wiem?? Na micralite się napaliłam.Myślę o peg perego mini i sama nie wiem co dla mojego 3 latka będzie lepsze. Najlepiej jakbym w 700 się zmieściła...no do 900 w najgorszym wypadku.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 20:19
      Widziałam, że poszedł. smile
      Co do pytania co kupić dla trzylatka nie wypowiadam się, bo raz że będę monotematyczna tongue_out a dwa to zacznie być podejrzane. Jednak nie, ta brytyjska firma nie płaci mi za polecanie. tongue_out
      • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 20:51
        Martuska no kurde ja przez Ciebie już chyba zdecydowalam się. Mam nadzieje, że zachwyt podzielebig_grin
        • monika_kas Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 20:59
          napewno! i będziesz w naszym klubie wtedy smile
          • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:24
            Hehe no to utwierdzacie mnie kobitki.Teraz tylko znaleźć cosik ciekawego. Marta Ty masz oko do wypatrywania perełek...Błagam kobieto jak Ci jakaś Micra wpadnie w oko to krzycz mi głośnosmile
          • mamalilundy Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:31
            Hehe, a ja swoją nadal na spacer nie wyjechałam sad Taka pogoda okropna, że mi jej żal. Ale wyciągam z szafy codziennie żeby oko nacieszyć big_grin Dzisiaj Lili po kolacji zasnęła oglądając bajki w " mikrze" ;p
            • martuska1982 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:34
              Rzadko się micralite pojawia używany, niedawno dla sie sprzedały (jeden dziś, forumki Flower). Może ktoś, kto kupił nie pokocha i wystawi. wink
              • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:43
                M.pewnie będzie kręcił nochem na nówkę. Patrze,że są po 999 ale jeszcze wkładkę muszę doliczyćuncertain No nie zasnę dzisiaj. W sobotę wybieram się do smykolandu.Marta zerknąć Ci tam na coś?smile
                • lunagda Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 22:14
                  A widziałaś ten ??
                  allegro.pl/wozek-spacerowy-micralite-toro-exclusive-gratisy-i3918425897.html
                  Fakt 999 ale ma spiworek w gratisie i wkladke smile
                  • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 22:23
                    Oferta super wydaje się.Ale Toro nie ma mniejszego siedziska od superlite?
                    • martuska1982 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 22:39
                      Ma mniejsze. Znaczy moze nie tyle mniejsze co ono jest normalne, czyli jest sobie siedzisko o określonych wymiarach i tyle. Superlite ma siedzisko hamaczek, nie jest sztywne, nie ogranicza, rozciąga się i dopasowuje do dziecka.
                      Mój Adam ma trzy lata i jedyne na co można narzekać to pasy, ten krokowy mógłby się regulować troche, bo te naramienne spoko mają regulacje, jeszcze ma luz, tylko ten krokowy ciągnie i ciasno już.
                      Adam ma około 97cm wzrostu, waży 14,5 kilo, w spiworku i zimowym ubraniu mieści się ok, nie narzeka, ze mu niewygodnie, jedynie ja widze, że te pasy ciagną już troche, marzę o wiośnie, będzie luźniej.
                      Z kolei spacerówkę toro swego czasu dopkładnie oblukałam w sklepie i moim zdaniem zdecydowanie jest to wózek dla młodszych dzieci.
          • flower_v Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:44
            mi 3 latka jakos w tym wozku nei pasowała (a drobna jest), latem to moze i jeszcze, ale zimą..kurtka, śpiworek...no nie pasowała.
            • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:53
              Osz..No tak mnie właśnie zastanawiało jak on będzię w całym opatuleniu się mieścił i wyglądał.Niby chudzina z niego ale dość wysoki.To może jednak temu mini dam szanse??
              • flower_v Re: Zostałam bez wózka... 30.01.14, 21:56
                napisz do mnie iwka_leszno@o2.pl wysle Ci foto
                • madziaczek83 napisałam 30.01.14, 22:09
                  • flower_v Re: napisałam 30.01.14, 22:47
                    hmmm nic nie mam
                    • madziaczek83 Re: napisałam 30.01.14, 22:57
                      madziaczek20@tlen.pl mój adres. Dzisiaj moja poczta wariuje cośuncertain
    • malami115 Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 10:05
      po co dla 3 latka wózek ?
      • flower_v Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 14:47
        po to zeby ktoś kto sie zabłąka na wózkomanie mógł zadawać takie pytania ;p
        • martuska1982 Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 16:29
          Punkt dla ciebie wink
          W sumie to ja też się zastanawiam, np.po co niespełna roczniakowi buty. tongue_out
          To tak gwoli czepiania się o cudzy tryb życia. big_grin
    • sztucznamrowka Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 10:05
      Mój synek na dniach skończył 3-latka, mam na stanie 3 wozy (GT, Tour i Topaz) i też nie wiem co robić, w sumie to mam fundusze na kolejny wózek ale jakoś boję się kupować na razie....no i 4 wózek na stanie....mąż bym mnie chyba zabił albo pozew o rozwód napisał big_grin

Z GT na pewno trudno będzie mi się rozstać....i zupełnie nie wiem kiedy to nastąpi....tongue_out
      reszta wózków stoi i czeka na lepszą pogodę...tongue_out
      Micalite mnie ciekawi bardzo...ale boję się go kupować bo to taki "brzydal" wink big_grin
      parasolki mnie już nudzą....chciałabym coś z pełną rączką...może zamiast GT dobry będzie ten nowy BJ Lite????Ale kiedy on będzie w PL i czy w ogóle???
      • sztucznamrowka Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 10:06
        a pytanie malami115 pominę milczeniem.....
      • madziaczek83 Re: Zostałam bez wózka... 31.01.14, 10:28
        Oj jak ja Cię rozumię z tym gt. Mój stoi spakowany taki czyściutki, koła lśniące..Nawet m.zagaduje, że może gt ale inny kolorbig_grin
        Nowy BJ super jest, ale kiedy on się pojawi...
        Całą noc śniły wózkibig_grin
        Ja parasolek nie lubiłam nigdy. Ale to mini jakoś tak mi wpadło w oko.
        Micry ta "brzydota" mnie kusismile
        Oj nadal w punkcie wyjścia jestem...
    • madziaczek83 Dałam szansę parasolce 01.02.14, 17:43
      Pojechałam pooglądać i pomacać a wróciłam z Inglesiną Trip. Nie rozważałam jej zupełnie, ale rewelacyjna buda mnie przekonała.
      • martuska1982 Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 18:00
        powinnaś dac szansę maclarenowi xt, moim zdaniem jest lepszy od inglesiny trip. Jeśli w tripce coś ci nie podjedzie to spróbuj maca xt.
      • monika_kas Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 18:06
        Inglesina Trip ma rewelacyjną budę? Od kiedy? Coś zmienili? Ja miałam inglesinę i bardzo szybko ją sprzedałam. Ale może Tobie podejdzie różnie to bywa. Jaki kolor kupiłaś? Możesz zdradzić ile kosztowała? Ciekawa jestem czy cenowo się zmieniła...
        • pomilak1 Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 19:41
          A mi się bardzo podobała ta Inglesina tripsmile Dla mnie miała za wysoko rączki i dlatego szybko ją sprzedałam, ale prowadziło i podbijała mi się b. dobrze. Siedzisko mi się wydawało obszerne, ale moja mała miała wówczas rok i 8m-cy smile
          A buda była ok, nie naciągała się jak w BJ ale też nie była taka płytka jak teraz mam w nanuqwink
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/sa/kg/ptqu/C6fE82Epm21ibZ0uLB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/sa/kg/ptqu/ihWIqVMJyQUtfylHxB.jpg
          • madziaczek83 Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 21:05
            Dla mnie wysokość ok. Zaliczyliśmy już. krótki spacer. Fajnie mi się prowadzi i podbija. Tylko z piankowymi rączkami muszę coś pomyśleć.
        • madziaczek83 Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 21:02
          Kolor Vinile. lubię czarnidła. Buda mi odpowiada,bo jest nad siedziskiem, nie leży małemu na głowie jak w gt. Do tego fajnie zakrywa także moje wymagania spełniasmile Wcześniej nie wiem jaka była bo parasolki mmnie nie interesowały. Zapłaciłam 710.
          • monika_kas Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 21:15
            miałam ten sam kolor smile
            • madziaczek83 Re: Dałam szansę parasolce 01.02.14, 21:50
              smile
    • madziaczek83 i od nowa 07.03.14, 21:55
      I co ja mam kobity kupić? Inglesina poszła w świat i wiem już na 200% że nie ma szans u,mnie parasolka. Co z pełna roczka? Wpadł mi w oko Navington Scooner. Ale tyle o nim sprzecznych opinii, że sama nie wiem. Najchętniej wrocilabym do Gt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka