Dodaj do ulubionych

Monika-kas Fotki :)

06.02.14, 13:46
wklejam dla Ciebie fotki synka w EW Sky

to te same fotki co były kiedyś:

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,148548134,148548159,Easy_Walker_Sky_z_malym.html
mój synek w czerwcu skończy 2 latka, teraz waży 14kg i mierzy około 89cm

a ten kolor Sky, green olive, to normalnie taki wojskowy, jak dla Ciebie wyprodukowany big_grin
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 14:08
      NO WIEM WŁAŚNIE smile

on się nawet ARMY nazywa! Już go widzę z kocykiem MORO smile miodzio! na moim wojskowym osiedlu byłby szał jak nie wiem tongue_out

kurcze............ sprzedać summita i kupić SKY?
      • magda79pn Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 14:22
        ja ci nie podpowiem, bo za BJ nie przepadam big_grin

ważyłam ostatnio Sky, ze śpiworkiem i mufką ważył 13,100 a śpiworek i mufka jak wysyłam na poczcie ważą coś koło 1kg smile
      • koala0405 Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 15:35
        kup go , kup go!
        • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 15:59
          Jakiś konkretny powód? Myślisz że będę zadowolona? Ja z sumie bardzo lubię baby joggery....
          • koala0405 Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 16:04
            Powód jest: jeszcze go nie miałaś...
            a jak nie będziesz zadowolona to może ja odkupię od Ciebie bo mi taki wojskowy strasznie się podoba.
            Bardzo podoba mi się maclaren spitfire
            • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 16:48
              Muszę się przespać z tą sprawą ale jestem raczej na tak smile właśnie najbardziej martwi mnie w nim to że nikt go potem nie kupi....
              • magda79pn Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 17:41
                wiesz, nie kupujemy za 1800 czy 2tyś zł, więc raczej dużej straty nie będziemy miały smile

ja mojego bardzo lubię i nawet nie ma opcji aby go sprzedać, musi zostać na następną zimę smile

i tak nie ma dla niego alternatywy, szerokością oparcia żaden go nie pobije smile waga około 12kg i do tego zgrabny po złożeniu, choć nie składa się tak łatwo jak BJ, na pewno po złożeniu jest mniejszy od elite, więc od twojego też, nam się zmieścił w całości do boxu dachowego, a jak jechaliśmy rok temu z tym samym boxem i mutsy urbanem, to musieliśmy z jednego boku koła zdejmować smile
                • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 19:03
                  Może i racja. Muszę się z tym przespać. smile
                  • siven1987 Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 19:52
                    Kolor super! Ja co prawda nie żona wojskowego ale narzeczona myśliwego wiec u nas królują podobne kolory! Zieleń i brąz.
    • sztucznamrowka Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 20:16
      U mnie na osiedlu babka ma właśnie takiego zielonego i to bardzo ładny kolor wg mnie smile
      • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 20:29
        o matko ludzie jeżdżą takimi fajnymi wózkami a u mnie sama częstochowa!!! sad

sztucznamrowka napisała:

> U mnie na osiedlu babka ma właśnie takiego zielonego i to bardzo ładny kolor wg
        > mnie smile
        • djulliet Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 21:06
          Myślę że na forum się chętne na EW w dobrej cenie zawsze znajdą tongue_out Zwłaszcza że same dobre opinie ma- trochę niedoceniane te wózki.
          Dla drugiego dziecka mam plan właśnie EW Sky z gondolą albo Emmę City Cross- zobaczymy co zwycięży -miłość czy rozsądek big_grin
          • magda79pn Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 21:24
            nawet na allegro taki jest smile

allegro.pl/easywalker-sky-plus-olive-spacerowka-sklep-w-wa-24-i3953357048.html
            • monika_kas Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 21:31
              ale cena średnia tongue_out
              • pomilak1 Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 21:42
                A mnie się ten kolor średnio podoba, ale ja po "dziewczeńsku" myślę tongue_out big_grin
                Widziałam czerwonego sky w Smyku no i mi się średnio "na żywo" podobał - mówię o designu a to dla mnie ważne wink nie byłam z córką więc nie wiem jak z dzieckiem.
    • aszyk71 Re: Monika-kas Fotki :) 06.02.14, 22:46
      Kolor wózka super. Coś innego a nie tylko czarny, czerwony albo granatowy. A sam wózek bardzo mi się podoba, może kiedyś uda mi się go potestować jak w końcu córcia wózki polubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka