justyna_b7 21.03.14, 23:12 Dziewczyny szukam do kupienia tego wózka i za żadne skarby nie mogę go nigdzie dostać poza ebay. Może któraś z Was wie gdzie go dostanę, albo ma swój na sprzedanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Micralite super-lite 21.03.14, 23:21 Nowego to raczej nie dostaniesz w PL, bo obiło mi się o uszy, ze się dystrybutor polski wycofał. Zostają jedynie używki. Odpowiedz Link
justyna_b7 Re: Micralite super-lite 21.03.14, 23:30 właśnie też tak słyszałam.. poddaje się, za długo już go szukam Odpowiedz Link
justyna_b7 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 00:01 Tak wiem ale w zawyżonej cenie, z ebaya już taniej ściągnę. U producenta wózek kosztowsl 699 do 999zl ale dziękuję za inf to moja ostateczność Odpowiedz Link
flower_v Re: Micralite super-lite 22.03.14, 00:09 pisałaś, ze chcesz kupić a nie w jakiej cenie spróbuj negocjować Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 00:35 z tego co kojarzę to owszem, ten na all drogi ale ma zdaje się dosc sporo dodatków. Odpowiedz Link
gabilu Re: Micralite super-lite 22.03.14, 10:00 Justyna doskonale Cię rozumiem. Sama długo nie mogłam znaleźć swojej bo miałam ograniczenia finansowe. Zaczęłam szukać na ebayu angielskim. Niektórzy sprzedawcy zgadzają się na wysyłkę do Polski, ale trzeba niestety pisać, pytać bo najczęściej jest odbiór osobisty. Możesz tak spróbować. Ja przegrałam 2 licytacje o jakieś marne funty,więc można coś wylictować w miare rozsądnej cenie. Polowanie na micralite tak długo trwało,że moja sytuacja finansowa wróciła do normy i kupiłam Micre na gwarancji od forumki Życzę powodzenia i cierpliwości. Odpowiedz Link
gabilu Re: Micralite super-lite 22.03.14, 10:08 Zapomniałam dodać,że te ebayu ang to często wypasione zestawy z folią(która jest w standardzie), wkładką. torbą podróżną, osłonką przeciwsłoneczną, rogami, a raz nawet z kołami terenowymi. Na allegro ta micra to rzeczywiście masakra cenowa. Nie wiem, może zbyt pobieżnie przejrzałam aukcję, ale ja w gratisie to widzę tylko kuriera. Wolałabym kupić nowy z anglii. Odpowiedz Link
hanna79 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 11:00 Na tablicy jest tańsza micra (superlite jeśli dobrze widzę), ale zdjęcia koszmarne, więc musowo trzeba by osobiście rzucić okiem... tablica.pl/oferta/wozek-micralite-CID88-ID4zkQ3.html#91d9b8d364 Ja z drugiego końca Polski, więc nawet pisać mi się tam nie chciało Odpowiedz Link
gabilu Re: Micralite super-lite 22.03.14, 11:22 To na pewno nie jest superlite Zdjęcie rzeczywiście dość kiepskie. Gdyby był widoczny kosz na zakupy to można byłoby obstawiać czy to model fastfold newborn czy newborn plus Odpowiedz Link
wiedzma000 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 12:48 znalazłam coś takiego: www.micralite-polska.pl Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 13:22 Tą aukcję z allegro widziałam jak pojawiła isę pierwszy raz, cena była coś koło 1000zł i pamiętam, że czytając opis czytałam o dostawce dla drugiego dziecka, o śpiworku na pewno, coś jeszcze było. Nie wiem co wystawili i za ile teraz w kolejnej aukcji. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 13:24 A to co Wiedzma wrzuciła to stary link, tam jest nawet napisane ze super oferta od 7listopada do 15 grudnia i chodzi o 2013 rok. W zeszłym roku dystrybutor nowe fastfoldy z wkładką sprzedawał za 600zł czy niecałe 700, nie pamiętam dokładnie ceny. Odpowiedz Link
gabilu Re: Micralite super-lite 22.03.14, 13:50 Za to ja dokładnie pamiętam bo zła byłam, że zrobili promocję przed świętami - 649. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 13:54 ano, możliwe. w każdym razie na pewno ten link i oferta są już dawno nieaktualne. Odpowiedz Link
justyna_b7 Re: Micralite super-lite 22.03.14, 14:02 Marta ma racje, oferta nieaktualna a micralite polska nie planuje ściągania tego.modelu przez najbliższe 3miesiące, a co później nie wiadomo. My szukamy micralite super lite z ta siateczka (to chyba nowszy model niż te bez siatki). W każdym razie poszukam jeszcze tydz, jak nie znajdę to ściągamy nowy z ebay Dzięki dziewczyny za chęć pomocy! Odpowiedz Link
gabilu Re: Micralite super-lite 22.03.14, 14:11 Na boku musi mieć napisane superlite. No i ma siateczkę. Jest też nowy model z siedziskiem z materiału to superlite classic, ale on też ma napis. Odpowiedz Link