a1ma 22.03.14, 01:36 Wpadł mi w oko ten konkretnie: Czy wlasciwie ta seria limitowana czymś poza tapicerka różni sie od Joolz Day? Wydalybyscie te 500 zł wiecej za inny kolor? Warto? Czy brać zwykłego Daya? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emakowka Re: Joolz earth / studio 22.03.14, 06:29 Różni się tylko kolorem,często w limitowanych seriach do zestawu doliczone są dodatki np.torba, śpiworek i stąd to 500 zł więcej. Odpowiedz Link
a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 10:52 Wydaje mi sie, ze nie ma zadnych gratisow, tylko kolor? www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2038&%3CosCsid%3E Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 12:12 Nie zaplacilabym 500 za kolor, wolalabym zainwestowac w daszek uv i spiwor na przyklad. Daszek uv absolutnie konieczny. Odpowiedz Link
a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 12:17 Z akcesoriów chciałabym wlasnie daszek, torbę na pieluchy (fajna jest?) i moskitiere (jakieś opinie?). Jesli bedzie potrzeba, to dokupie kółka terenowe. I uchwyt na kubek, jak mi odbije juz zupełnie Odpowiedz Link
emakowka Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:00 Ja nie kupowałam moskitiery,bo w daszku uv jest taka wyciągana siateczka ,która dokładnie pokrywa wózek i w zupełności to wystarcza,torba jest duża i pakowna. Jeśli nie ma dodatków to tylko za kolor 500 zł nie zapłaciłabym. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:12 Ja też za sam kolor bym nie zapąłciła aż tyle. a1ma wspisz w wyszukiwarkę joolz to wyskoczy ci milion wątków o tym wózku, bo na forum opinii o nim jest od groma, w przytłaczajacej większosći są one pozytywne, dużo zachwytów. Odpowiedz Link
a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:50 O, dzięki za cenna informacje o moskitierze! To chyba sie wstrzymam i najwyżej dokupie pózniej, jesli sam daszek nie wystarczy. Odpowiedz Link
jasiek4 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 18:27 Na stronie dystrybutora jak byk pisze: "Komplet zawiera : gondolę, spacerówkę, stelaż, folię przeciwdeszczową (uniwersalną na gondolę i na spacerówkę), pałąk, torbę dla mamy, śpiworek, uchwyt na butelkę." Więc jednak nie za kolor te 500 zł tylko za kolor, torbę, śpiworek i uchwyt a to już chyba całkiem ok biorąc pod uwagę że śpiworek i torba to każde ponad 300 zł przynajmniej u dystrybutora. Odpowiedz Link
monika_kas Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 18:35 Ale ciekawe czy ten komplet dostępny u dystrybutora pokrywa się z tym sprzedawanym w bobowozki... Może dokładnie dopytaj co dokładnie zawiera zestaw. A wiem że dystrybutor prowadził jakąś promocję na zestawy Joolza... Odpowiedz Link
a1ma Re: Joolz earth / studio 24.03.14, 12:41 Gdyby ktos miał podobna wątpliwość, co ja, to nisze tylko, ze dostałam odpowiedz od dystrybutora - spiworek i torba sa w zestawie Earth (w cenie ok. 3780 za komplet), w wariancie Studio ich nie ma (cena ok. 3150). Czyli różnica miedzy joolz day a joolz day studio to tylko kolory tapicerki i obszyc (rączki, palaka). Ale tak bardzo podoba mi sie ten STUDIO, ze chyba i tak sie zdecyduje Odpowiedz Link
a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 21:41 Widziałam, ale jak mam dotrzeć do dystrybutora, jesli nie przez sklep? Odpowiedz Link
jasiek4 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 21:53 www.everbaby.pl możesz kupić bezpośrednio u nich albo gdzie indziej ale dopytaj co mają i zawsze można się potargować przy takiej cenie Odpowiedz Link
funnybaby Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 22:00 Everbaby polecam w 100% naprawdę lux serwis kontak rewelacyjny, oslylalam kiedys joolza z powodu usterki i blyskawicznie trafil do nas z wymieniona nowa czescia. Odpowiedz Link