Dodaj do ulubionych

Sposób na mb nano

08.04.14, 08:26
Znalazłam DIY do mb nano. Całkiem fajnie wygląda - powiększona budka i zakryta siateczka z tyłu, chętnie bym to wypróbowała smile
snapwidget.com/v/692471002580614655#.U0OVCyi40v4
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Sposób na mb nano 08.04.14, 08:57
      Fajnie wyglada big_grin ja bede yoyo poprawiac big_grin mam juz plan caly jak to zrobic big_grin tylko gdzie mojej yoyo... W drodze...
      • pinik Re: Sposób na mb nano 08.04.14, 11:07
        Ichi, kupilas yoyo? Jaki kolor? I jak i co chcesz poprawiac? Ja kocham nasze yoyo. To super wozek do samochodu. Ile milych slow na jego temat juz sie od meza nasluchalam, co zawsze mi z wozkami marudzi, jak je do auta wsadzam smile

O dziwo mojemu dziecku sie w nim dobrze siedzi i spi, choc niby oparcie krotkie itd. To jedyny nasz wozek, ktory naprawde akceptuje mimo braku podnoszonego podnozka (oprocz joggerow, gdzie nozki leza na materiale).
        • ichi51e Re: Sposób na mb nano 08.04.14, 12:22
          Czerwony. Chce wydluzyc oparcie - choc o ostatecznych zmianach zadecyduje jak wloze malego ;p bo moze nie bede poprawiac - on w wozku nie spi. no i wolalabym zeby byla siatka jak w nano ;p ale to taka prywatna fiksacja big_grin ma byc na dniach big_grin nie moge sie doczekac bo mnie wykonczy - potrzebuje wozka na spacery z rakieta ktora calyczas porzuca starego cameleona a ja go musze lapac i ciagnac wierzgajacego po wozek... Juz wole niesc te 6kilo niz wsciekle 13 big_grin
          • ichi51e Re: Sposób na mb nano 08.04.14, 12:35
            Putanie o ile da sie przedluzyc? Zeby nie zaburzyc systemu skladania? Jesli to beda jakies 3cm to nie warto imho. Jak z 6 to sie bede zastranawiax
            • pinik Re: Sposób na mb nano 08.04.14, 12:41
              Ja sobie przedluzylam tak wlasnie o jakies 3 cm, bo wiecej, to ze skladaniem zacznie chyba kolidowac, ale narazie wyjelam, bo mojej malej starcza narazie spokojnie normalne oparcie, a to zawsze dodatkowy ciezar itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka