Dodaj do ulubionych

Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport

02.05.14, 13:18
Witam.
Tak jak w tytule, czy ktoś może zakupił wózek baby merc maylo lub camarelo q-sport i może się wypowiedzieć na ich temat? Maylo jest z nowej kolekcji 2014 i żadnej opinii nie ma w necie na ich temat sad Do porodu został mi miesiąc, a ja nie wiem jaki wózek wybrać, proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • thektoska Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 02.05.14, 13:31
      zaden z nich, lepiej kupic markowy wozek.
      Jesli masz ograniczony budzet to pomysl o uzywanym wozku dobrej firmy.
      Baby Merc to jedna wielka pomylka.....a o tym drugich to malo kto slyszal.

Kilka postow ponizej masz dyskusje odnosnie wyboru gondolki.
      Znajdziesz tam kilka porad. Ja zdecydowalam sie na Joolz i bylam bardzo zadowolona z wyboru
      • ichi51e Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 02.05.14, 16:49
        Jak to o camareo nikt nie slyszal? suspicious

"EJ ALE Ty serio z tym ze ładny? bo jak dla mnie to jakas tragedia. strasznie pstrokate to i tandeta.
        Wiecie co w ciąży już kuzynka mi mówiła ze mi odsprzeda wózek za "półdarmo" ja to sie nie interesowałam wózkami. Ona mowila ze jest fajny jej no to myslalam ze pana boga za nogi złapałam ze mi za 400 złotych wozek sprzeda 3w1. jak wyjechalam na pierwsze spacery to tylko przekleństwa mi się na język ciskały.
        Wózek ten nosił nazwę Camarelo q12 i był/w dalszym ciągu jest paskudnym czołgiem,
        Re: Zobaczcie, jaki ładny...
        notalent 02.05.14, 13:32 Odpowiedz
        nie wiem jak mozna cos takiego kuzynce sprzedać za tyle pieniedzy. za darmo bym rodzinie nie oddała."
    • gleana Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 02.05.14, 21:40
      Niestety na tym forum nie znajdziesz użytkowniczek takich koszmarków. Ale poczytaj sobie wątki dziewczyn szukających pierwszych wózków i daj się zresocjalizować smile.
    • dominiczka87w Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 11:07
      Zartujesz prawda?
      Jesli nie to daj sobie pomoc i sie nawrocic smile
      Napisz czy mieszkasz w domu czy bloku lub czy bedziesz musiala wnosic, czy bedziesz jezdzic po chodnikach czy po lesie lub kocich lbach, czy jestescie wysocy czy niscy, czy wolisz 4 kola czy moga byc 3. I inne wazne dla Ciebie rzeczy a dziewczyny na pewno Ci pomoga smile
      • nkiruka Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 15:19
        dominiczka87w napisała:

> Zartujesz prawda?
        > Jesli nie to daj sobie pomoc i sie nawrocic smile
        > Napisz czy mieszkasz w domu czy bloku lub czy bedziesz musiala wnosic, czy bedz
        > iesz jezdzic po chodnikach czy po lesie lub kocich lbach, czy jestescie wysocy
        > czy niscy, czy wolisz 4 kola czy moga byc 3. I inne wazne dla Ciebie rzeczy a d
        > ziewczyny na pewno Ci pomoga smile

No niestety nie, pierwsze wózki na jakie wpadłam to właśnie te firmy... Mieszkamy w bloku, ale na ostatnie piętro trzeba wejść po schodach, jeździć bede raczej po chodnikach, oboje mamy po 176cm. i osobiście wole 4 koła, aluminiową konstrukcję i pompowane koła, no i żeby koszyk był w miare pakowny. A co sądzicie o wózkach JEDO?
        • nkiruka Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 15:22
          nkiruka napisał(a):

> dominiczka87w napisała:
          >
          > > Zartujesz prawda?
          > > Jesli nie to daj sobie pomoc i sie nawrocic smile
          > > Napisz czy mieszkasz w domu czy bloku lub czy bedziesz musiala wnosic, cz
          > y bedz
          > > iesz jezdzic po chodnikach czy po lesie lub kocich lbach, czy jestescie w
          > ysocy
          > > czy niscy, czy wolisz 4 kola czy moga byc 3. I inne wazne dla Ciebie rzec
          > zy a d
          > > ziewczyny na pewno Ci pomoga smile
          >
          >
          > No niestety nie, pierwsze wózki na jakie wpadłam to właśnie te firmy... Mieszka
          > my w bloku, ale na ostatnie piętro trzeba wejść po schodach, jeździć bede racze
          > j po chodnikach, oboje mamy po 176cm. i osobiście wole 4 koła, aluminiową konst
          > rukcję i pompowane koła, no i żeby koszyk był w miare pakowny. A co sądzicie o
          > wózkach JEDO?
          A i bardzo ważne, zeby były skrętne koła.
          • atwar1 Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 16:06
            Jedo jest zdecydowanie lepsze niż te, które wymieniłaś na początku.
            • martuska1982 Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 17:49
              Dokładnie, niebo a ziemia. Jedo fyn jest naprawdę fajny.
          • dominiczka87w Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 22:29
            A jaka kwote chcesz przeznaczyc? Czy musi to byc wozek nowy czy moze byc uzywany?
            • nkiruka Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 03.05.14, 22:58
              do 800zł. używany oczywiście może być.
              • gochalodz Re: Jedo Fyn 03.05.14, 23:51
                Obserwuj allegro. Pojawiają się wózki nowe,ale powystawowe w niskich cenach. Lepszy taki powystawowy Jedo niż te Baby Merc czy inne wynalazki.
                Używanych Jedo też jest pełno.
              • dominiczka87w Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 04.05.14, 12:57
                trzeba patrzeć na allegro i tablicy.
                tak na szybko jak zerknęłam to jest na allegro w tych pieniążkach z używanych (kup teraz) navington cadet 3w1, mutsy urban rider 2w1, mutsy 4 rider 2w1, jedo fyn 2w1,jedo vedi,
                który lepszy, nie wiem wink i czy to są okazje cenowe też nie wiem, może dziewczyny doradzą, które miały. Wiem tylko, że lepsze od baby merców i camarelo, niewątpliwie tongue_out

ooo nawet cama znalazłam za 730zł wink
                • dominiczka87w Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 04.05.14, 13:09
                  jeszcze znalazłam brio joy na tablicy za 800zł ale nie wiem czy jest on taki fajny jak GO
                  • delphine_delphine Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 05.05.14, 08:31
                    Używanego Jedo Fyn kupisz już za 700zł. I takie rozwiązanie Ci polecam. Te wózki są super w użytkowaniu i super popularne. Ja (nie wiedząc wtedy jeszcze nic nt wózkomanii) poszłam za głosem intuicji i kupiłam używanego Fyna. Sprzedałam go później za tyle samo (sprzedał się chyba w 3 dni). Także warto - z tym wózkiem nie będziesz miała późńiej problemu z odsprzedażą. Zresztą jest to zupelnie inna klasa wózka niż te co wymieniłaś!
                    Dlatego proszę daruj je sobie. Jeśli nie z poczucia estetyki, to chociaż ze względu na zdrowy rozsądek!!! big_grin
              • gochalodz Re: Baby merc Maylo lub Camarelo Q-sport 05.05.14, 10:11
                Znalazłam jeszcze coś...o ile wózki Camarelo to nowość, to producent a raczej dystrybutor jest już na rynku od jakiegoś czasu. Wcześniej sprzedawali wózki pod marką ARO , Adamex oraz Bebetto. Poszukaj opinii o tych wózkach w google.
                Ja bym nie ryzykowała.
                www.bangla.pl/opinie/p6231/bebetto-wozek-magnum
                www.bangla.pl/opinie/p17029/bebetto-solaris-3-w-1-lub-2-w-1
                www.bangla.pl/opinie/p34453/bebetto-bebetto-luca-3-w-1
                i Baby Merc
                www.bangla.pl/opinie/p31276/baby-merc-q7x-wozek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka