Dodaj do ulubionych

roznica pojedyncze/podwojne przednie kola-parasolk

05.05.14, 18:02
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • thea19 wole pojedyncze 05.05.14, 18:13
      latwiej sie skrecaja, mniej sie blokuja w sniegu czy innym "trudnym terenie" i wizualnie bardziej mi podchodza
      • rudenka55 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:15
        czyli tak jak myslalam-bardziej praktyczne? tylko ktory model jest dobr...jest ich kilka na rynku
        • thea19 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:19
          jestem antyfanka parasolek. z macow mam tylko volo (podwojne kolka), mialam tez maxi cosi mile
          (pojedyncze) i noe (podwojne). do innych mnie nie ciagnie. z malych wozkow mialam jeszcze bee+ (pojedyncze) i nune (przednie podwojne)
          porownywalam prowadzenie bjcm i bjcm gt gdzie kolko jest pojedyncze - dla mnie roznica niebo a ziemia, podobnie mialam w maxi cosi mura - wybralam wersje 4 kolowa
          • rudenka55 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:25
            ja generalnie chce do samochodu ta parasolke.
            Czyli rozumie,ze preferujesz podwojne przednie kola?
            • thea19 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:28
              przeciez napisalam, ze pojedyncze ale producenci rzadko robia dwie wersje tego samego modelu. ilosc kol nie zawsze jest dla mnie priorytetem ale gdybym miala wybor, to zawsze wezme pojedyncze.
    • rudenka55 Re: roznica pojedyncze/podwojne przednie kola-par 05.05.14, 18:51
      akurat z tych modeli to zaden mi nie odpowiada...dzieki. Moze ktos jeszcze sie podzieli swoja opinia??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka