thea19 wole pojedyncze 05.05.14, 18:13 latwiej sie skrecaja, mniej sie blokuja w sniegu czy innym "trudnym terenie" i wizualnie bardziej mi podchodza Odpowiedz Link
rudenka55 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:15 czyli tak jak myslalam-bardziej praktyczne? tylko ktory model jest dobr...jest ich kilka na rynku Odpowiedz Link
thea19 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:19 jestem antyfanka parasolek. z macow mam tylko volo (podwojne kolka), mialam tez maxi cosi mile (pojedyncze) i noe (podwojne). do innych mnie nie ciagnie. z malych wozkow mialam jeszcze bee+ (pojedyncze) i nune (przednie podwojne) porownywalam prowadzenie bjcm i bjcm gt gdzie kolko jest pojedyncze - dla mnie roznica niebo a ziemia, podobnie mialam w maxi cosi mura - wybralam wersje 4 kolowa Odpowiedz Link
rudenka55 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:25 ja generalnie chce do samochodu ta parasolke. Czyli rozumie,ze preferujesz podwojne przednie kola? Odpowiedz Link
thea19 Re: wole pojedyncze 05.05.14, 18:28 przeciez napisalam, ze pojedyncze ale producenci rzadko robia dwie wersje tego samego modelu. ilosc kol nie zawsze jest dla mnie priorytetem ale gdybym miala wybor, to zawsze wezme pojedyncze. Odpowiedz Link
rudenka55 Re: roznica pojedyncze/podwojne przednie kola-par 05.05.14, 18:51 akurat z tych modeli to zaden mi nie odpowiada...dzieki. Moze ktos jeszcze sie podzieli swoja opinia?? Odpowiedz Link