roga.laa 11.05.14, 12:22 ktoś miał to? kusi mnie aby zakupić, ale w sklepie nie ma mojego koloru.... no i w sumie nie wiem czy to jest fajne i praktyczne. a może jest jakaś uniwersalna tacka, do bliźniaka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: snac pack do bumbleride indie 11.05.14, 12:43 Masz podwójnego bumbleride? Starego czy nowego? Z gondolą? Może niedługo będę musiała się za takim rozejrzeć więc pytam co i jak Odpowiedz Link
roga.laa Re: snac pack do bumbleride indie 11.05.14, 13:30 podwójnego, bez gondol, rocznik pewnie 2012/13. gratulować już ? Odpowiedz Link
monika_kas Re: snac pack do bumbleride indie 11.05.14, 13:48 chyba jeszcze nie, ale kto to wie... nikt nie zna dnia i godziny.. w każdym razie ostatnio ciągle oglądam podwójne wózki może jak mi się uda, to jak wyrazisz zgodę to wybiorę się do Pasłęka na obejrzenie podówjnego Bumbleride Odpowiedz Link
roga.laa Re: snac pack do bumbleride indie 11.05.14, 17:58 zapraszam na kawę i oglądanie no chyba że ja wpadnę z pannami na zakupy do elbląga Odpowiedz Link
afroddytta Re: snac pack do bumbleride indie 11.05.14, 19:14 Nic takiego nie widziałam, ja do EW mam pałąk ale jeden wspólny, co średnio mi sie sprawdza przy maluchu i starszaku, który wsiada/wysiada i lepiej byłoby aby czasami pałąk nie miał. A która to forumka ma EW duo i czeka na nowego użytkownika? Zapomniałam a chciałam sie skontaktować Odpowiedz Link
wiedzma000 Re: snac pack do bumbleride indie 12.05.14, 16:25 gosia_mrufka chyba miała snack pack do BI Odpowiedz Link