Dodaj do ulubionych

maclaren xt 2014 , pomocy!

14.05.14, 14:51
Wiatm serdecznie, jestem nowa a forum, tzn. zawsze czytałam, korzystałam z porad, ale teraz postanowilam napisac.
Otóz, lubie wózkismile. Moje drugie dziecko ma teraz 5 miesięcy. Jezdzimy babartania-gondola. Jest ona super, a zawieszenie na pasach- uwiebiam. Starszy syn tez nia jezdzil. Tego wozka nigdy nie sprzedam, on plynie...ja go pchac nie musze.
Chciałam kupic juz cos "lzejszego" na szybkie wypady...i co ? kupilam maclarena xt w zeszly piatek kolor medevial blue, nowke. Przyszedl...nie podobal mi sie wyglad on poczatku. Ale pomyslalam ze zamowie wkladke i bedzie ok... Poszlam na spacer,..i nie dla mnie, nie moge sie przestawic. Chyba go sprzedam (bo po 1 spacerze nie moge juz odeslac do sklepu). Maz nalega, abysmy nie sprzedawali jeszcze, bo on polubil ten wozek. Jak dla mnie jest za sztywny, terkocza te kolka na kostce. Tak czy inaczej potrzebuje drugiej spacerówki, bo ten mac. xt w ogole mi nie pasuje. Jak dziecko ma pore spania, to woze go gondola (i jeszcze ze 3 miesiace na pewno jej bede uzywac na sen na spacerach), ale potrzebuje spacerowki, gdy maly nie spi(aby troche swiata ogladal).
Tak, widzialam BJ city mini i gt... i jeszcze za wczesnie dziecko tonie w nim...Widzialam takze odpowiednik bj - joile litetraz (akurat przedstawiciel sie pojawil).- Dosłownie kopia- ale z regulaowanym podnozkiem i tanszy. Podobal mi sie tez w prowadzeniu MB Swift- ale to tez wozek dla starszaka....
Cybez Calisto tez fajny, ale te kolka to chyba za slabe....
I co wybrac?

Dodam ze mialam przy starszym dziecku, maxi taxi, quinny freestyle, hauck,zooper waltz, cybex topaz. Teraz chcialabym czegos innego probowac...
Co mi poradzicie?
Pozdrawiam....
Obserwuj wątek
    • szangala_23 Re: maclaren xt 2014 , pomocy! 14.05.14, 14:57
      może jakiś kubłek dla takiego malucha - joolz bbo , może miekki BI trojkolowka? a 5 miesieczniak w xt na codziennych spacerach to nie- ew wypad do lekarza sklepu. ale maca nie sprzedawaj, poczekaj az dziec podrosnie .
      • wiktoria-w32 Re: maclaren xt 2014 , pomocy! 14.05.14, 15:20
        To w takim razie nie rozumiem dlczego maclaren xt pisze ze od urodzenia ten wozek moze byc...eh... nie wiem czy wytrzymam zeby go nie sprzedac. Moim zdaniem juz cybex topaz byl lepszy, nie terkotał tak. Nawet dzis mijalam pania z dzieckiem w parasolce firmy "krzak" i tych kolek slychac nie bylo...
        Dziekuje za sugestie... Mysle jeszcze o mamas papas sola, mial ktos.
        PS. A te kolory mac sa takie mdle. Ten szary stelaz to taki bury. W necie wygladalo inaczej. - a na zywo nie bylo modeli w mym miesciesad. No nie moge niego patrzec. Tym bardziej, iz bartatine mam teraz w kropki i paski. Ja takie lubie. Czy ktos tu moze szyje wkladki do mac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka