Dodaj do ulubionych

Prawda, że jest piękny?? :)

10.06.14, 13:07
Doczekałam się wreszcie, a trwało to aż miesiąc!!!
Jeszcze nieśmigany smile, na spacer idziemy wieczorem jak młoda wstanie i zrobi się chłodniej.
Wizualnie i w jakości wykonania podoba mi się baaaardzo.
Foto z telefonu, wiec średnie.

https://zmniejszacz.pl/zdjecie/140/412560_zdjecie-2.JPG

https://zmniejszacz.pl/zdjecie/140/412559_zdjecie-3-1.JPG

https://zmniejszacz.pl/zdjecie/140/412579_Obrazek.jpg

www.facebook.com/Agata.and.Son.Jewellery

budziki-w-szwajcarii.flog.pl/
Obserwuj wątek
    • aszyk71 Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 13:25
      Piękny jest smile, z tą wkładką wygląda cudnie! Jestem ciekawa wrażeń po spacerze.
      • atwar1 Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 13:50
        Potwierdzam, piękny smile
        Ja swojego ciągle podziwiam, jeszcze mi sie nie znudzil. Bardzo go lubię, mimo kilku wad( opiszę je niedługo) i nawet mój mąż go lubi- on bardziej wybredny ode mnie wink
    • afroddytta Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 14:10
      A co to konkretnie jest bo chyba nie jestem zbyt na bieżąco...
      • grudniowa.mama Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 14:19
        Gesslein S4 air plus smile
        • afroddytta Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 15:04
          Dzięki, chyba bym nie wpadła.
          Fajny, szczególnie na tym czarnym stelażu.
          A gdzie sie go kupuje, w PL? Nie ma chyba opcji z gondolką.
    • grudniowa.mama :-) 10.06.14, 14:23
      Djalli - jedź na spacer to dopiero się zachwycisz smile bo jedzie sam w zasadzie
      Mój maz uważa ze to najlepszy wózek jaki mieliśmy do tej pory, ja tez go bardzo lubię choć mam kilka zastrzeżeń no ale cóż wózek idealny przecież nie istnieje choć temu gessleinowi juz do ideału niedaleko smile
      • djalli Pytanie do posiadaczek 10.06.14, 14:34
        po cholerke sa te troczki dwa na górze oparcia i co robi się z resztą wiszącej budy za oparciem?? czy jakoś się ją tam zaczepia?
        i pałąk siedzi porządnie z 2 stron, czy tylko z jednej? i czy do składania się go zdejmuje, czy tylko kładzie?
        • atwar1 Re: Pytanie do posiadaczek 10.06.14, 14:42
          Te troczki na górze to chyba do montowania śpiworków, wkładek
          Buda mi z tyłu wisi ale jest w miarę sciągnięta tym sznurkiem na dole i wygląda to ok.
          Pałąków nie używam ale u mnie z dwóch stron siedział ładnie. Do składania chyba go nie trzeba zdejmować.
          • djalli a folię jaką macie? 10.06.14, 14:48
            oryginalną, czy uniwersalną?
            • grudniowa.mama Re: a folię jaką macie? 10.06.14, 14:51
              Nie mam folii bo w poprzednich wózkach uzylam może 3 razy wiec stwierdzilam ze nie potrzebuje, może bliżej jesieni zmienie zdanie smile
            • atwar1 Re: a folię jaką macie? 10.06.14, 15:03
              Ja mam uniwersalną ale jeszcze nie używałam więc nie wiem jak się będzie sprawdzac
        • grudniowa.mama Re: Pytanie do posiadaczek 10.06.14, 14:49
          No buda tak wisi sobie smile tez mnie to trochę mierzwiło ale olałam
          Palak jest obustronny, nie zauważyłam żeby z którejś strony ciężej chodził ale ja go w sumie rzadko odpinam. Jak składam wózek to klade palak - nie chciałoby mi sie odpinac go za każdym razem.
        • kar-ula Re: Pytanie do posiadaczek 10.06.14, 22:17
          Buda wisi, ale mnie to nie przeszkadza, bo mam Babymela założonego. Pałąk jak dla mnie w beznadziejnym miejscu, więc w ogóle nie używamy, faktycznie jakos dziwnie jest przy jego wypinaniu. A troczki są genialne do śpiworków i wkładek oraz zabaweczek smile
    • ajantura Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 17:15
      Jest pięknysmilei ten kolor i te kola i stelazsmile tez bym taki chciala, taki samiutkismilemoze kiedys ktos mi odsprzedasmilesmilesmile
      • atwar1 Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 19:36
        Kiedyś na pewno wink
        Dzieci dorastają i wózkomania nie pozwala na zbyt długie jeżdżenie jednym pojazdem wink

A tak na serio- ja np pewnie będę się musiała z moim pożegnać po wakacjach- mała idzie do przedszkola i tam musze miec wozek w stylu gt- żeby go szybko zlozyc i schowac za drzwiami. Ale może jeszcze sie sytuacja zmieni i dluzej gesslein u nas zostanie, zobaczymy.
        • kar-ula Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 22:08
          Ja mam folię Gessleina kupioną na Limango, ale pasuje fajnie, rozpinana jest z przodu na zamki i można nie sciągać jej całej tylko podpiać ten przód. Spora po złozeniu. Uniwersalna tez będzie ok.
          Cieszę się, że Gesslein jednak został doceniony, bo to fajny wózek. Ja się teraz biję z myślami, bo mam aktualnie Gessa i Nippera, one się uzupoełniają, a chciałabym wrócić do BI, które jest jednak dla mnie wózkiem idealnym. Ale Nippera i Gessa szczerze lubię i naprawdę nie wiedziałabym, którego pozbyć się w pierwszej kolejnosci.
          • grudniowa.mama Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 22:33
            kar-ula - ależ pędzisz z wózkami tongue_out - czyli jednak BI?ja za nim nie tesknie,Gess póki co świetnie mi go zastępuje,moze dlatego ze trojkolowce to jednak nie moja bajka.Ale moze Indie 4 przy następnym maluchu smile
            • kar-ula Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 22:48
              E tam pędzę, moje dziecko pędzi na nogach a ja chciałabym się nasycić póki mogę, zwłaszcza, ze opiekunka też za długo z wózkiem nie wytrzyma, więc mi ja pewnie odzywczai. Póki co nawet nie mam kiedy tych wózków używać, patrzę sobie tylko na niesad
              Grudniowa, cieszę sie, zę Ci Gessiu podpasował. Ty i Marcowa Aprilla jakoś jesteście mi bliskie, bo dzieciaki mamy niemal w tym samym wieku, jakoś kujawsko-pomorskie reprezentujemy bodajże i BI miałyśmy w jednym czasie. nie chciałam, żebyś sie zawiodła smile
              • grudniowa.mama Re: Prawda, że jest piękny?? :) 10.06.14, 22:57
                Wszystko się zgadza poza kujawsko-pomorskim big_grin bo ja z Wawy jestem. Masz podobne wymagania co ja wiec raczej nie spodziewalam sie rozczarowania po S4 a dzieki Tobie ominelam GT smile no ja chwilowo odpuszczam wozkomanie bo Gesslein mi wystarcza a ze mój syn jest dosyć specyficznie wymagający (ależ to brzmi smile )jeśli chodzi o wózki + zaczyna dużo używać własnych nóżek to jeden wóz mi wystarcza.
                • kar-ula Re: Prawda, że jest piękny?? :) 11.06.14, 22:14
                  Z Anmaszy mi się pomyliło, ona miała jakieś kujawsko-pooskie konotacje.
                  Marcowa i Anmaszy się nie odzywają. Pewnie zadowolone pomykają swoimi BI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka