Dodaj do ulubionych

Gesslein S4 vs. BJCM GT

14.06.14, 06:07
Myślę, że znajdą się Forumki, które miały oba te modele wózka smile
Jak się ma S4 do GT - chodzi mi o prowadzenie i podbijanie. GT znam więc będę miała jakiś punkt odniesienia.
Proszę o porównanie obu tych modeli smile
Obserwuj wątek
    • grudniowa.mama Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 06:39
      Poczytaj tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,150650753,,Gesslein_S4_Air_.html?v=2
    • koala0405 Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 07:41
      Mając oba wózki wybrałabym BJCM GT choć gorzej się go podbija niż gessleina ale za to ciszej jedzie /ja nie lubię hałasujących przednich kół/ i na dłużej wystarczy. No i GT bardziej na zimę się nada bo ma o wiele lepszą budę nie uginającą się pod lekkim podmuchem wiatru.
      • sztucznamrowka Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 07:50
        Czyli GT ciągle na topie wink Swojego na pewno nie sprzedam - oprócz tego, że to mój ulubieniec jak na razie to mam do niego mnóstwo dodatków....big_grin
        • atwar1 Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 09:50
          Jeśli chodzi o prowadzenie, podbijanie to gesslein buje na glowe gt.
          W gt lepsza buda i skladanie.
          I moim zdaniem gesslein starczy na dluzej- ma bardzo obszerne siedzisko( zdj z moja corka w mojej galerii)
          • sztucznamrowka Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 10:09
            Ja chcę do GT dokupić Gessleina smile
            • gniesia007 Re: Gesslein S4 vs. BJCM GT 14.06.14, 12:15
              Kasia a czemu chcesz miec dwa wozki o podobnych wlasciwosciach, ja mysle ze jak Gt ci podpasował tak bardzo ze do dzis go trzymasz to dokupywanie gessleina chyba nie ma sensu o tyle o ile chodzi o porównanie tych dwóch modeli a pozniej jednego odsprzedanie dalejsmile
              Gesslein moim zdaniem dla wiekszego dziecka sie nada, bo z tego co widze dziewczyny mające dzieci tak do 1,5 roczku nie chętnie go odbierają z racji wlasnie duzego siedziska.
              Ja mialam ten starszy model i mnie sie prowadzil bardzo dobrze z Zuzą a wiesz ze to duza dziewczyna, Gt w naszym przypadku nie zdał by egzaminu sprawdzałam ponownie w sklepie, nie dało sie prowadzić tak lekko jak gessleina.
              Teraz będę czekać na tego joie moze bedzie lepszy od cm i z nami zostaniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka