Dodaj do ulubionych

organizer Babymel

19.06.14, 16:13
Zastanawialam sie nad tym organizerem Babymel, ktory jest tak popularny na forum
Czy chodzi o ten produkt, czy jeszcze cos innego?
Obserwuj wątek
    • kar-ula Re: organizer Babymel 19.06.14, 22:11
      Tak, o ten, tylko, ze mój ma jeszcze uszy do noszenia w ręku. Cudowny wynalazek, choć teraz moje nowe torby z Biedry nieco go wyparły. Na chwile, bo Babymel jest jak dla mnie bezkonkurencyjny, uniwersalny, do wszystkiego swietnie pasuje i wbrew pozorom jest bardzo pojemny.
      • ajantura Re: organizer Babymel 20.06.14, 05:27
        Ja kupilam teraz od kedros-dasos i jestem bardzo zadowolonasmile jest super, ma fajne, praktyczne kieszonki po bokach na butelki np i kieszen na rzep- na klucze i tel super. Jest leciutaki, u mnie uchwyty do przenoszenia się przydaja, jak np do sasiadow idziemy bez wozka na grilla.tyle dobrego o nim słyszałam aż bardzo chcialam go miecsmile a teraz chcialabym taki szary Nie wiem jaka to firma z sloniem. Albo z wielorybkiemsmile
      • kabatkagatka Re: organizer Babymel 19.07.14, 22:39
        gdzie mozna kupic ten organizer? nigdzie nie moge znalezc sad
        • thektoska Re: organizer Babymel 25.07.14, 16:50
          Ja zakupilam moj na angielskim ebayu
          Ale szczerze przyznam, ze po tylu bardzo pozytywnych opiniach na forum spodziewalam sie czegos co powali mnie na kolana.
          Jest fajny, solidny dosc praktyczny, ale.....
          1. Moja torba skip hop duzo bardziej mi sie podoba wizulanie
          2. Jest raczej torba, a nie organizerem- spodziewalam sie ze bedzie duzo mniejszy
          3. Jak dla mnie ma za duzo kieszeni. pomimo, ze jestem dosc dobrze zorganizowana to w tym "organizerze " nie umiem nic znalezc.
          4. Osobiscie bardziej lubie mocowanie mojej torby skip hop do wozka niz tego organizera, szybciej sie zaklada i zdejmuje i w pzreciweinstwie do Babymel mozna to zrobic jedna reka ( a jak wiadomo majac na stanie wozkowego pasazera to dosc istotny czynnik)

Ogolnie w miare udany zakup, ale hymnow pochwalnych raczej bym mu nie spiewala.
          Wiele swietnych rekomendacji znalazlam na tym forum i po organizerze, ktory jest jednym z tutejszych hitow spodziewalam sie duzo wiecej.

PS ostatnio sie nie udzialam na forum, ale wozkowa manie pielegnuje pieczolowicie, napalilam sie na yoyo.....
    • muumucca Re: organizer Babymel 19.06.14, 22:31
      Ja ma dokładnie taki, nie noszę go, więc uszy zbędne. Ale jest rzeczywiście świetny.
      • thektoska Re: organizer Babymel 20.06.14, 08:48
        Dzieki za informacje
        Ten model tez ma uszy, ale na pierwszym zdjeciu ukryte
        Pomedrkuje troche I moze tez zakupie...
      • ta.nanou Re: organizer Babymel 20.06.14, 09:48
        jak nie nosisz i chciałabyś sie pozbyć to ja chetnie smile
        • thektoska Re: organizer Babymel 30.07.14, 22:16
          tylko ze przesylka ode mnie bedzie wiecej kosztowac niz ta torba jest warta....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka