Dodaj do ulubionych

BOB Revolution SE -doczekałam się

01.08.14, 13:44
W końcu mam BOB-a Revolution SE pojedynczego:
pokazywarka.pl/gs4jf3/
Podwójny był super ale niestety starszak już nie chciał jeździć:
pokazywarka.pl/w6ed4t/
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 13:50
      ja też ja też... chcę go mieć! big_grin suspicious

p.s. Magda ja Cię zamorduję kiedyś tongue_out
      • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 13:52
        będziesz miała okazję ją zamordować bo zdaje się , że wybiera się w Twoje tereny
        • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 13:55
          o tak big_grin już myślałam nawet o tym! Koala plis więcej fotek! najlepiej z młodym tongue_out i ze starszym big_grin no i powiedz wogóle co o nim myślisz.... jak prowadzenie, podbijanie itp.
          • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:02
            ok ale teraz chłopcy śpią
            co do prowadzenia to nawet urban go nie przebije
            miękki/ podobnie jak Brio go /
            Moi synkowie razem się w nim mieszczą bo siedzisko bardzo szerokie. Oparcie dość wysokie ale złożona buda starszakowi przeszkadza więc dałam ją za oparcie i przez to oparcie jest bardziej w pionie.
            Mam kilka uwag: Pasy nierozpinalne więc śpiworki, wkładki nie da się na nim zamocować. Jedynie te się nadają, które mają na plecach dziecka klapkę /np. na rzep/ .
            Druga uwaga: tacka super ale za wysoko dla maluszka /dla starszaka ok. /
            Tapicerka świetna, mocna i taka jaką lubię.
            • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:08
              Ok. Dobre, cenne dla mnie uwagi.

Jeszcze jedno bo nie wiem czy uda mi się go zobaczyć na żywo .. Koala jakbyś mogła zrobić fotkę porównawczą złożonego boba z MBUJ np albo innym... Może być jakiś baby jogger. Widziałam zdjęcia porównawcze z ew ale go nie miałam i mało mi to mówi.
              • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:12
                ok zrobię później
                ale i tak bob jest o połowę mniejszy po złożeniu niż urban
                • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:46
                  Ja tez mam tongue_out i pisze z trasy, jade z bobem na podboj 3miasta big_grin

Z minusow to ma maly kosz na zakupy.
                  • flower_v Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:50
                    Magda jesteś niemożliwa! big_grin
                    koala mi chyba jak niewielu wink BOB sie podoba i to nawet bardziej podwójny niż pojedynczy smile
                    • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 14:54
                      podwójnego mi żal
                      moi chłopcy ślicznie w nim wyglądali, uśmiechali się do siebie, trzymali za rączki
                      • roga.laa Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 15:41
                        Monika - jakiś bob stoi (albo i stał) w Akpolu na grunwaldzkiej wink
                        • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 15:43
                          Już go nie ma, ktoś mi go bezczelnie wykupił! wink

A Ty też z Elbląga? Hmm...

Jutro jadę po boba do Gdańska!
                          • roga.laa Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 15:47
                            no tak obok wink
                            stał tam jakiś czas, bo ktoś zamówił, no i nie kupił, pomarańczowo szary, cena nieładna tylko
                            • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 16:10
                              Obok mojego bloku czy obok elbląga? tongue_out no teraz cena fajna więc muszę go mieć! big_grin to przez Koalę i Magdę suspicious
                              • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 16:31
                                Zastanawialam sie nad nim jak byl przeceniony na 1500, ale stwierdzilam ze za drogi wink ta cena co jest teraz jest jak najbardziej OK smile
                                • afroddytta Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 18:16
                                  Kurcze przez te wyjazdy to chyba coś przegapiłam!
                                  To kto ma teraz BOBa? Bo to chyba jedyny wózek który bym chciała wypróbować smile

Magda tylko go szybko nie sprzedawaj, już jadę do Poznania wink
                                  • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 18:24
                                    Koala ma i Magda ma smile

A jutro i ja będę miała! big_grin
                                    • flower_v Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 18:33
                                      a gdzie je kupujecie? internetowo?
                                      • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 18:38
                                        Stacjonarnie smile w akpolu są.
                                        • afroddytta Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 19:02
                                          Chetnie bym podotykała, ale jak znam Magdę to nie zdążę dojechać a ona już sprzeda tongue_out
    • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 18:58
      fotka mojego roczniaka w bob-ie:
      ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=koala0405&photoId=1154156
      starszak za cholerę nie chciał współpracować ale on wielki /110 cm wzrostu/
      • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 01.08.14, 19:57
        Śliczny synuś!
        • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 00:03
          Koala, Twoj to ma full miejsca smile

Wrzućcie fotkę mojego 2latka we wozku, bo ja nie mogę, prosze tylko zakryjcie mu buzię, bo nie lubię go w google oglądać wink

Afro, kiedy sie do mnie wybierasz? smile
          • pinik Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 01:09
            O rany, jaki szal na te BOB'y nastal nagle smile Faktycznie one takie sprezyste/miekkie?

Jaki kolor masz, Magda? Za ile one teraz w PL sa?

Myslicie, ze dziecko ponizej metra zmiesci sie pod budka?

Magda, lzejszy on i mniejszy po zlozeniu od EW?
            • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 06:38
              Mam fotki z Ew ale nie moge wyslac bo nie ma mnie w domu, chyba ze monika lub koala wkleja

Jest fajny sprezysty smile moj maly ma 95cm i sie miesci smile jest chyba tak jak pisza, do 111cm

Mam czarno-szarego

Wazylam je wczoraj na wadze lazienkowej, i mi wyszlo, ze bob jest lzejszy o okolo 0,7 - 0,8kg
              • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 07:12
                ważyłyśmy razem - 11,2 kg dokładnie czyli nawet mniej niż podaje producent
                • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 16:50
                  Koala a tackę kupiłaś razem w wózkiem? Możesz mi napisać ile dałaś? Może być na gazetowy. Ja dziś oglądałam boba w Gdańsku i w pon idę zamówić smile chciałam już dziś go wziąć ale nie mieli mojego koloru wink chociaż ten Twój też ładny. Ale ja jednak wolę taki jak ma Magda. Początkowo chciałam ten z pomarańczowym ale na żywo jakoś tak nie bardzo mi się podoba.
                  • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 17:15
                    Aha i jeszcze jedno pytanie. Bo widzę że założyłaś osłonę elodie... Pasuje dobrze ona na boba?
                    • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 02.08.14, 23:07
                      Koala ma tacke z akpola, ale nie wiem ile kosztowala bo nam niepotrzebna.

Dzisiaj moj synek spal w tym wozku 1h 40min co jest absolutnym sukcesem we wozkach wink spal na dworze, w upale, oczywiscie z tego wszystkiego nie zabralam wkladki, mysle sobie trudno, trzy dni da jakos rade, i wiecie, obudzil sie z lekko mokrymi wlosami i z sucha koszulka !!! Jestem w szoku, bylam pewna ze to co pisza o siedzisku (ze oddychajace) to sciema smile
          • afroddytta Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 03.08.14, 18:20
            Magda myślałam ze w następny weekend ale chyba nie. Ogólnie nasze stosunki na linii Warszawa-Poznań by nieco oziębienie i dlatego dawno nie byliśmy, teraz jest ok, wiec kolejny wolny weekend mamy w październiku wiec myśle ze wtedy na pewno dojedziemy smile
            • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 04.08.14, 21:44
              Spoko, myślę że do października, to go jeszcze będę miała big_grin

jakby co to zapraszam smile

============================================

afroddytta napisała:

> Magda myślałam ze w następny weekend ale chyba nie. Ogólnie nasze stosunki na l
              > inii Warszawa-Poznań by nieco oziębienie i dlatego dawno nie byliśmy, teraz jes
              > t ok, wiec kolejny wolny weekend mamy w październiku wiec myśle ze wtedy na pew
              > no dojedziemy smile
    • pinik Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 03.08.14, 00:15
      A jak z szerokoscia tylnich kol w tym wozku?

Magda, a mozesz fotki z dzieckiem na maila przeslac?

Za ile w pl mozna go teraz kupic?
      • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 03.08.14, 08:17
        Fotki moge ci podeslac dzis wieczorem, bo dopiero wieczorem wracam do domu

Szerokosc tylnych kol to 63cm, ale tak samo jak w EW, srodki kol odstaja jeszcze 1cm za opony co dsje razem 65cm
      • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 03.08.14, 08:55
        Pinik wysłałam Ci maila z Magdy zdjęciem.

Dziś może z końcu uda mi się wsiąść na komputer to wstawie te zdjęcia które mam od Magdy.
    • pinik Dziekuje! 03.08.14, 13:45
      Chcialam Wam osobno mailem podziekowac za informacje, ktore mi przyslalyscie (koala i Monika), ale niestety znow nie dziala moj program mailowy, net mamy bardzo prowizoryczny nadal albo znow (juz prawie 9 tygodni z mala przerwa to trwa!!!!) i nie mam jak.

Dziekuje Wam (rowniez Magda!) za info i fotki o/z Bobie/Bobem.

Monika, Tobie chcialam jeszcze szerzej odpowiedziec (jak rowniez juz dawniej), ale no nie mam jak maili pisac (tylko z telefonu, ale to zbyt dlugich wypowiedzi nie znosze stukac na tej klawiaturce).

Sorry za chaos. Duzo mi sie dzieje. Chcialam sie tylko odezwac.

No i co to forum robi z czlowiekiem. Coraz bardziej napalam sie na Bob'a.

I znow kombinuje, jam go z PL sciagnac, bo tam znow taniej smile
      • monika_kas Re: Dziekuje! 03.08.14, 18:11
        Pinik napisałam do Ciebie maila smile

Nastała BOBoMania big_grin ?!?! suspicious
        • magda79pn Re: Dziekuje! 03.08.14, 18:24
          Wracam, potem z kompa opisze wrazenia z weekndu z bobem big_grin
    • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 20:52
      Koala jak Ty zrobiłaś że to oparcie jest tak pionowe na tych zdjęciach? Plis napisz bo mojemu synowi to oparcie zbyt leżące jest.. muszę je spionizować trochę.
      • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 20:53
        przepchnęłam ten materiał po bokach za oparcie tak jak w MBUJ
        • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 20:54
          No właśnie już doszłam do tego big_grin
          • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 20:57
            A jaki masz kolor?
            Jakie pierwsze wrażenia?
            • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 21:03
              Ekstra... Prawdziwa karoca big_grin ja lubię takie wózki a mój mąż to wogóle jest wniebowzięty. Dla niego bob jest piękny.

Dla mnie minusem jest tylko ta regulacja oparcia. Muszę nad tym popracować.
              • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 21:12
                w starszych modelach lepsza była regulacja oparcia bo na klamry i pasek
          • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 20:58
            Nie ja dałam materiał budki pod oparcie... Ten materiał z boku nie dam rady... Hmm... Muszę jeszcze pomyśleć, pomacać to.
            • magda79pn Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 21:04
              ten materiał co masz przyszyty na szczycie oparcia, na siłę musisz to przełożyć, da się wink ale najpierw przełóż, a potem dopiero zaciągnij paski po bokach
              • monika_kas Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 07.08.14, 21:45
                Tak to już też przełożyłam. Narazie po domu ok jest. Śliczny ten bob big_grin
    • koala0405 Re: BOB Revolution SE -doczekałam się 08.08.14, 13:12
      dotarł dzisiaj do mnie śpiworek BOB i odsyłam go
      Jest zbyt krótki /100 cm/ choć naprawdę super uszyty i bardzo ciepły. Szkoda, że firma Akpol przed wysyłką nie była w stanie podać mi długości tego śpiworka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka