Dodaj do ulubionych

Podziękowania

16.08.14, 22:25
Taka mnie dzisiaj naszła refleksja, że jestem kilku Forumkom szczególnie wdzięczna i chciałabym tę wdzięczność jakoś wyrazić publicznie, bo dziewczyny są naprawdę nieocenione.
Pinik - za wielką, nieocenioną pomoc w reklamacji w DE, cierpliwość i wyrozumiałość.
Magda79 - za sowy, spinki, samochodzik, za tysiac porad i odpowiedzi.
Monika_Kas - za Boba!!!! i Małżonkowi za ten bieg z Bobem przez pola smile

Dziewczyny, jesteście naprawdę wspaniałe, bezinteresowne i bardzo pomocne. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Podziękowania 16.08.14, 22:47
      Karula, dziekuje! Jak milo!

Ja tez jestem wdzieczna wielu forumkom! Szczegolnie tym, ktore ulatwily/umozliwily mi zakup wozka w PL! Ostatnio Agusia i Monika!
      • malaidka Re: Podziękowania 16.08.14, 23:08
        Wybaczcie, że wcinam się w tak serdeczny post, ale skoro mowa o DE, może podpowiecie mi ile może kosztować wysyłka ze Stuttgartu do Warszawy? Znalazłam barierkę do wózka na niemieckim ebay'u, cena wydaje się być atrakcyjna. I tak się zastanawiam jak z wysyłką i moją niewielką, wręcz znikomą znajomością języka(uczyłam się go jakieś 15lat temu, w szkole, od tamtej pory nie używałamtongue_out).
        • kar-ula Re: Podziękowania 16.08.14, 23:15
          9 euro nierejestrowana i nieubezpieczona zdaje sie, ale niech mnie Pinik poprawi smile
    • afroddytta Re: Podziękowania 17.08.14, 00:15
      A możecie mnie oświecić o co chodzi z tymi Bobami, w sensie, że to jakaś tajemna akcja była itp.? Normalnie to go nie można kupić? Itd?
      • koala0405 Re: Podziękowania 17.08.14, 09:27
        Normalnie można je kupić w Akpol Baby w NORMALNYCH cenach.
        W sklepie internetowym była promocja na model CE a później okazało się /korespondowałam od miesiąca w sprawie BOB-a z pewną Panią/, że jest lepsza promocja na BOB-y w sklepach stacjonarnych tylko /choć mi wysłali za pobraniem/. Promocja miała być przez tydzień ale ją przedłużono jeszcze o jeden tydzień. Obecnie nie wiem jakie są ceny. Mam swojego Bob-a i jestem bardzo zadowolona bo jak wiecie miałam podwójnego, który zauroczył mnie swoją lekkością więc polowałam a właściwie to mój mąż na jakąś okazję.
    • monika_kas Re: Podziękowania 17.08.14, 10:03
      Dziękuję Kar-ula smile właśnie to przeczytałam i odrazu humor mi się poprawił (ostatnio jest u mnie bardzo kiepsko pod tym względem)...

Dla taka przysługa kupienia i wysłania tych bobów to nie była aż tak wielka rzecz... W sumie nic mnie to nie kosztowało. Mojego męża trochę tak, bo najpierw musiał upchnąć 3 kartony z bobami w naszym aucie (w bagażniku zmieściły się tylko 2, trzeci jechał na tylnym siedzeniu z moim synem). A potem jak juz wspomniałaś mój mąż biegł z 500m przez pole na skróty z kartonem żeby zdążyć przed zamknięciem oddziału DPD (i tu super wielkie dzięki dla miłej Pani z DPD która została 20minut dłużej w pracy, bo paczka dotarła do nich około 18.20, Pani przyjmująca paczki pracuje do 18, a kurierzy do 18.20 ładują paczki na auta i wyjeżdżają). Także wszystko na ostatnią chwilę, ale warto było. Bob odebrany ze sklepu o 17.40 był u Kar uli około południa następnego dnia big_grin

Bob dla Pinik wyjechał w piątek koło południa i w de był że wtorek więc też szybko... Do tego tanio!

Taka była akcja!

A mina Pana kierownika z Akpolu jak przyszłam zamówić 3 Boby.... Bezcenna! big_grin
      • afroddytta Re: Podziękowania 17.08.14, 21:17
        No to niezła akcja smile

A możecie mi podesłać na priva jaka to okazja była, bo ja rozważam zakup Boba, ale w styczniu i po cenie w US, więc muszę ogarnąć na ile mi się to będzie kalkulować i czy jest w ogóle szansa póżniej na sensowną sprzedaż tego wózka w PL? (na afroddytta0@tlen.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka