Dodaj do ulubionych

mocowanie śpiworkow

24.08.14, 21:59
Zimno nadchodzi, to i watki spiworkowe zaczynaja sie pojawiac.
W zeszla jesien/zime wrzucalam spiworek do gondoli i byl spokoj.
No ale teraz mnie olsnilo, ze tak latwo nie bedzie. Bo mlody nigdy przenigdy nie da sobie zapiac pasow tych naramiennych, uzywamy tylko tych biodrowych.
Spiworki mam dwa, lzejszy magdowy i puchowy kaisera bodajze.

I moje pytanie! Jak je zainstalowac bez uzycia pasow naramiennych niby???
Wozimy sie stara emma, na zime bedzie git, i okazjonalnie britaxem b-motion..

Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: mocowanie śpiworkow 24.08.14, 22:04
      musisz doszyć troczki, np przy pasach naramiennych i w miejscu łączenia siedzenia z oparciem i tak go przywiązać smile
    • kar-ula Re: mocowanie śpiworkow 24.08.14, 22:06
      musisz poszukac w gornych partiach siedziska jakichs miejsc do ktorych przywiazesz troczki albo sobie cos doszyc.W Emmie mozna zalozyc za oparcie np troczki doszyte na rogach spiworka(tak jak w BuggySnuggle) I zwiazane ze soba.Mozesz dowiazac te troczki przy otworach na pasy naramienne do otworow w siedzisku itd.czasem trzeba cos dodatkowo pokombinowac.W Gessleinie np super sa specjalne sznureczki-pętelki do dowiązywania śpiworków
    • gabilu Re: mocowanie śpiworkow 24.08.14, 23:13
      manieczka.11 napisała:

> Zimno nadchodzi, to i watki spiworkowe zaczynaja sie pojawiac.

No właśnie. Dziewczyny ja Was błagam przestańcie pisać w kółko o śpiworkach, zimnie, ciepłych kocykach i wózkach na zaspy. Jest 24 sierpień. Jesień zacznie się za prawie cały miesiąc. Dzisiaj pogoda u nas taka, że nic tylko zakopać się z książką w łóżku( pomarzyć każdy może). Wchodzę na moje ukochane forum, a tu przygotowania na zimęsad Czy tylko ja nie lubię tej pory roku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka