Dodaj do ulubionych

Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka?

30.08.14, 22:28
Czy istnieje wygodny wózek z kubełkowym siedzonkiem dla takiego malca? Młody rośnie więc czasu mało. Nigdy nie miałam wózka z takim siedziskiem i chyba chciałabym...
Chodzi mi po głowie Toro bo mam sentyment to micralite, ten nowszy z regulowanym podnóżkiem, ale czytałam, że siedzisko płytkie i nie nadaje się dla większego dziecka.
Macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:35
      Emmaljunga Ozone ma wielki kubełek - prawdziwy kublas
      nawet 3 letnie dziecko się w nim zmieści i będzie miało wygodnie
      ja mojemu 9 miesięczniakowi musiałam w ozone spłycać siedzisko wkładką od Phil&teds
      www.barnvagnsblogg.com/recension-av-emmaljunga-ozone-city/
      • gabilu Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:49
        No kubeł jak się patrzywink Mnie nie zachwycił niestety.
        Wolałabym coś zgrabniejszego i chyba mniejszego.
        Zapp xtra wg opini głośny, a dla mnie to dyskwalifikacja. PP pliko mini po jednym spacerze stoi bezużyteczne z tego powodu.
        Myślałam już o starym Frogu, ale moim ideałem kubełkowym jest Joolz. Gdybym wcześniej wiedziała o tym wózku to bym go kupiła, ale teraz na chwilę to chyba nie ma sensu. Chciałabym coś tańszego.
        • koala0405 Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:53
          tu masz porównanie:
          www.barnvagnsblogg.com/joolz-day-vs-bugaboo-cameleon-vs-emmaljunga-ozone/
          • gabilu Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 23:19
            Dziękujęsmile Co prawda tłumacz google poprawił mi humor, ale ten joolz....
            • jprzeczek foto joolz 31.08.14, 13:29
              https://cekala.masternet.pl/wozkomania/joolz.jpg

Niestety nie mam lepszego zdjęcia. To nie jest najnowszy model joolz, ale podejrzewam, że różnicy w rozmiarze siedziska nie ma. Na zdjęciu córka ma 11 miesięcy i jak widać wiele miejsca po bokach nie ma, a na sobie ma bluzę i kamizelkę puchową, getry. Owszem oparcie jest wysokie i pewnie starczyłoby na dłużej. Jednak nie wyobrażam sobie jej w wieku 19 miesięcy w tym wózku.
    • hanna79 Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:45
      Ja swojego Pulpeta woziłam w tym wieku w Joolz Day smile
      • hanna79 Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:47
        O przepraszam... przeczytałam 9miesięcznego uncertain Ja woziłam 9miesięcznego synka wink
      • gabilu Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 22:52
        Zazdroszczęsmile No chciałbym bardzo...
        ale chyba mogę pomarzyć, że może wnuki będę wozić w Joolz-ziewink
        • jprzeczek Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 30.08.14, 23:00
          Woziłam córkę w joolzie do 13-14 miesiąca i mam wątpliwości, czy byłoby jej wyodnie teraz. Jutro podejrzę stare fotki i może wkleję żebyś miała jasność. To też zależy od wielkości dziecka, moja jest z tych większych.
        • minininja Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 31.08.14, 16:30
          Przymierzałam moją córkę do Joolza jak miała 16 miesięcy. No i miała tam jeszcze miejsce, ale niewiele... Tak więc nawet jak Twoje dziecko się teraz zmieści to długo pewnie nie pojeździ... A może Bugaboo Cameleon? Mamy Cama 3 i miejsce jeszcze jest. Mia teraz ma 19 miesięcy (waży 12kg, mierzy około 84cm), ale myślę, że jeszcze spokojnie dobre pół roku nim pojeździ. Poza tym widziałam już nawet prawie 3 latki w Camie i jakoś się mieściły. wink Cam 2 chyba ma takie samo siedzisko (wielkościowo), więc może to by Ci przypasowało?
          • matyldamoja Re: Jaki kubełek dla 19 miesięcznego dziecka? 01.09.14, 12:57
            a mój synek ma 18 miesięcy i w lato luzy miał w joolz, w zimowym śpiworze pewnie będzie ciaśniej ale jakoś nie wydaje mi się że bardzo, mój czterolatek w joolz wracał z wieczornych wypadów- na ale on miał już mniej wygodniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka