Dodaj do ulubionych

marzenia się spełniają :)

23.01.15, 13:01
MAM! MICRALITE SUPERLITE <3

Po ponad roku od sprzedaży mojej ukochanej Micry, znów ją mam! Tzn nie tą samą, bo miałam niebieską, a teraz mam czarną... Ale mam. Jest piękna. Stoi i cieszy oko od wczoraj. Ten wózek jest taki, że ma coś w sobie. Tak samo podobał mi się (stojąc i nic nie robiąc wink ) tylko BBO Bee 3 all black... Także coś w tym jest.

Kocham w tym wózku chyba wszystko... Nie no parę minusów by się znalazło, ale w całej palecie plusów minusy giną i o nich nie pamiętam.

Jak tylko mąż mi napompuje koła to jutro idziemy na spacer. Ciekawa jestem jaka będzie różnica w prowadzeniu teraz a przeszło rok temu... czy znaczna? oby nie, bo wtedy micra prowadziła się wyśmienicie.

W każdym razie... Mój 2,5 latek mieści się bez problemu. Wczoraj go posadziłam na wkładce i miał jeszcze dobrych kilka centymetrów zapasu nad głową. Co fajne, przy takim większym dziecku ta budka nie wydaje mi się tak dramatycznie mała, bo głowa jest wyżej i jakoś lepiej to wygląda i napewno lepiej ta budka będzie chroniła przed słońcem...

Teraz się tylko zastanawiam czy kupić ten firmowy śpiworek micralite... Mam piękny śpiworek od Magdy i w zeszłą zimę fajnie się trzymał i super wyglądał w tym wózku... Ale ten firmowy też jest fajny, cały czarny i taki dopasowany smile kusi smile tylko czy będzie jeszcze zima?? Czy śpiworki wogóle będą jeszcze potrzebne?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 14:06
      zdjęcia!!!big_grin
    • bebewawa Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 15:14
      Super, wrzuć fotki, może i mi wpadnie w oko wink
      A jak jest z wchodzeniem do tego wózka samodzielnie przez dziecko, daje radę czy rodzic musi wsadzać?
      I ciekawa jestem składania, ile miejsca zajmuje po złożeniu?
      • magda79pn Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 15:22
        kusicie strasznie !!! ja już kilka razy przymierzałam się do tego wózka (patrząc na niego w necie) i za cholerę nie mogę tego piękna w nim zauważyć big_grin no nic, popatrzę może jeszcze trochę tongue_out
      • martuska1982 Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 17:24
        bebewawa napisała:

> Super, wrzuć fotki, może i mi wpadnie w oko wink
        > A jak jest z wchodzeniem do tego wózka samodzielnie przez dziecko, daje radę cz
        > y rodzic musi wsadzać?
        > I ciekawa jestem składania, ile miejsca zajmuje po złożeniu?
        >

Mój syn wdrapywał się sam bez problemu. Po złożeniu jest średni, ale jak zdejmiesz koła to naprawdę mały.

magda79pn napisała:

> kusicie strasznie !!! ja już kilka razy przymierzałam się do tego wózka (patrzą
        > c na niego w necie) i za cholerę nie mogę tego piękna w nim zauważyć big_grin no nic,
        > popatrzę może jeszcze trochę tongue_out

Bo on nie jest ładny, jest brzydki, ale ma urok w tej swojej brzydocie no i jest inny, wyjatkowy, a ja na przykład takie lubię.
      • monika_kas Re: marzenia się spełniają :) 27.01.15, 12:02
        miejsca po złożeniu zajmuje sporo, jak duża parasolka (najwięcej miejsca zajmują te duże tylne koła)

mój syn daje radę wsiąść do niego, ale nie jest to tak łatwe jak w innych wózkach, chwilę mu to gramolenie się zajmuje wink
    • hasturek Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 15:48
      To jest świetny wózek - mój ulubiony smile Moim zdaniem on nie traci jak się jedzie z większym i cięższym dzieckiem - to jego ogromna zaleta. Ja sobie go stunningowałam: rączki, terenowe koła, śpiworek, mała czerwona torba skip hop, która go nie przeważa smile No mój wychuchany wózeczek wink
      • wrzesniowa_panna Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 16:15
        o tak dodatkowe rączki mi też się marzą....
        torbę skip hop boczną mam jako organizer smile i śpiworek jest fajny smile

M nazywa go traktorem smile
        • hasturek Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 17:02
          Bardzo polecam rączki. Dużo wygodniej mi się prowadzi smile Ale kupowanie ich to były jakieś kombinacje alpejskie z angażowaniem kuzynki która mieszka w Londynie uncertain
          • matyldamoja Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 17:36
            wiem o czym piszesz - mam i uwielbiam , chciałabym czarną budkę ale mam żółtą no cóż wink kupiłam na lato daszek przeciwsłoneczny, a teraz wyczaiłam że jest siateczka uv i chyba się skuszę bo w joolz przydała mi się na plaży jak mały spałsmile świetny jest smile Lodger w micralite sprawdza się idealnie - jak do niego szyty
            • martuska1982 Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 18:08
              ja z kolei miałam czarna, a wolałabym żółtą. big_grin
              No ale wkładkę dokupowałam żółtą, wiec namiastka żółci była wink
              • matyldamoja Re: marzenia się spełniają :) 23.01.15, 18:19
                a ja czarną wkładkęsmile
    • kaja_14 Re: marzenia się spełniają :) 26.01.15, 14:23
      a ja bym chciała zobaczyć micralite na moim wózkowym szlaku, tak jak wczoraj czarne bj gt .....w nocy spać nie mogłamsmile
    • gabilu Re: marzenia się spełniają :) 26.01.15, 16:56
      Monika gratuluję zakupusmile Zazdroszczę, oj zazdroszczę...Mam nadzieję, że i ja kiedyś do niego wrócę. Czekam na fotki. Synek dosięga już nóżkami to tego niby podnóżka? Pamiętam, że mojemu zwisające kopytka przeszkadzały i zastanawiam się przy jakim wzroście nie będzie tego problemu.
      • lamciad Re: marzenia się spełniają :) 26.01.15, 21:09
        Hahaaa,ja tez do niego wrocilam po rokuwinkI teraz juz stoi i czeka na wiosnę.
        Moje MUST HAVE,ktore zostają i czekają na dziecko nr 3 to cameleon,micra i gt.

Micra jest niezastapiona w podrozy,wakacje bez niej to wakacje straconewinkZa pierwszym razem mialam opcje z zolta budą,teraz mam z czerwoną plus czarna wkładka,na zdjeciach licho ten kolor sie prezentuje,a na żywo rewelacja.
        • matyldamoja Re: marzenia się spełniają :) 26.01.15, 21:37
          wszystkiego naj dla Alinki lamciadsmile skorzystam z okazji i zapytam na co zamieniłaś dualfixa?
      • monika_kas Re: marzenia się spełniają :) 27.01.15, 12:04
        dzięki smile

mój synek już dosięga, choć tak ledwo ledwo, jak siedzi na samej siatce to palcami dosięga, jak na wkładce to jeszcze mu trochę brakuje. ma 2,5 roku i 96cm wzrostu
    • monika_kas zdjęcia 27.01.15, 12:06
      narazie mam tylko takie z domu z założonym Magdowym śpiworkiem smile

najpierw nie mogliśmy iść na dwór, bo nie miałam pompki żeby koła napompować, a dziś jak już jest ok to nie poszłam bo pogoda straszna, wieje i śniegiem z deszczem zacina uncertain

więcej zdjęć wkrótce smile

micralite superlite z magdowym śpiworkiem
      • gabilu Re: zdjęcia 27.01.15, 13:10
        Super wygląda z tym śpiworkiem.smileNo serce mi mocniej bije na widok micralite
        A synek chyba fryzurę zmienił. Gdzie te loczki?wink
        Mój za chwilkę będzie miał 2 lata, więc na 100% nogi będą mu zwisać.
        • matyldamoja Re: zdjęcia 27.01.15, 13:20
          jakbyś chciała budkę na żółtą zamienić to się polecam smile mój ma prawie 2 latka i nogi wisząuncertain
          • monika_kas Re: zdjęcia 27.01.15, 13:22
            niee mi się marzyła czarna smile i taką mam. wkładka też czarna smile ewentualnie mogłabym dokupić inną, ale sprzedać, nie sprzedam smile
        • monika_kas Re: zdjęcia 27.01.15, 13:21
          gabilu napisała:

> Super wygląda z tym śpiworkiem.smileNo serce mi mocniej bije na widok micralite
          > A synek chyba fryzurę zmienił. Gdzie te loczki?wink
          > Mój za chwilkę będzie miał 2 lata, więc na 100% nogi będą mu zwisać.

oj zmienił.. włosy już miał tak długie że wszędzie gdzie byliśmy każdy myślał, że to dziewczynka uncertain do tego teściowa zaczęła marudzić, że te włosy takie długie, czy my mu zamierzamy zapuszczać?? no i wzięliśmy i obcięliśmy na "boba" wink teraz to dopiero jak dziewczynka wygląda wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka