basia.n10 09.02.15, 18:09 Witam, czy któraś z Was widziała ten kolor wózka na żywo? Czy jest ładny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Inglesina Trip Marrakech 2015 09.02.15, 18:19 koloru nie widziałam, ale wklejam kawałek swojej wypowiedzi z innego wątku, gdzie pytałas o opinię na temat inglesiniy trip "od kilku lat jest tak, że dziecko nie moze oprzeć stóp o ten gumowy podnóżek, wkurza mnie to strasznie, czy oni (projektanci/konstruktorzy) nie widzą co wymyślili zanim wypuszczą to na rynek? czy naprawdę przed masową produkcją nie siedziało w tym wózku żadne dziecko ? " Odpowiedz Link
basia.n10 Re: Inglesina Trip Marrakech 2015 09.02.15, 18:24 Oglądałam starsze modele inglesiny trip i bardzo przypadł mi do gustu z uwagi na to, że jestem wysoka i rączki są umieszczone wysoko, poza tym jak dla mnie rewelacyjna jest budka, dzięki której nie trzeba dokupywać parasolki a latem słońce nie świeci dziecku w oczy. Jestem przekonana do tego wózka,tylko zastanawiam się nad kolorem. Odpowiedz Link
baba_za_kolkiem Re: Inglesina Trip Marrakech 2015 09.02.15, 20:52 Widziałam w Askocie we Wrocławiu. W internecie podobał mi się ten szaro-niebieski, ale na żywo wypadł strasznie smutno i ponuro. W sklepie stały cztery chyba kolory i szczerze mówiąc, ten marakesz był najładniejszy. Wygląda tak sportowo, tak mi się skojarzył. Granat i biały są takie marynarskie, brąz wpada w mocny rudy. Bardzo ładne połączenie z tego wyszło, oczywiście to kwestia gustu ale mi wpadł w oko. Zaznaczam, ze nie testowałam wózka jako takiego, oglądałam tylko kolory. Odpowiedz Link