tak Was podczytuję już od dawna
Jesteśmy na etapie wyboru spacerówki: w tej chwili mamy wielki i ciężki pożyczony polski wózek (gondolę sobie chwaliłam, spacerówka jest okropna i krowiasta) i zappa xtra jako stelaż i wózek galeriowy. Maluch skończył 8 miesięcy.
Szukam wózka, który mógłby posłużyć do końca wózkowania(nie wykluczam jednak, że go wymienię za jakiś czas- założenie jest jednak takie, że będziemy posługiwać się tym jednym wózkiem- zappa zamierzam sprzedać), nie mam niestety miejsca na posiadanie wielu wózków(a szkodaaa

)
Budżet do 1500.
Teren: no właśnie- niby miasto, ale częste spacery po parku i terenach cięższych- zdarza się las również. Wózek miałby też dać radę zimą.
Waga- wiadomo im mniej tym lepiej, ale nie jest to kluczowy element.
Właściwie byłam już zdecydowana na GT, ale jakoś nie wiem czy to ten najlepszy wybór...
bardzo podoba mi się BI, ale cena nowego jest dla mnie za wysoka, a używanych jak na lekarstwo. No i po złożeniu jest większy(niby nie ma to aż takiego znaczenia, bo bagażnik mam duży, ale od jedynego wózka może wymagam, żeby tez był kompaktowy, bo będzie z nami jeździł też na wakacje)
Zwróciłam tez uwagę na b-motion 3
Najgorszym elementem wyboru jest to, że właściwie nie mogę obejrzeć powyższych wózków oprócz GT, bo nigdzie w promieniu 100 km nie oferują tego typu cudów
a Joie litetrax? cena zachęcająca...
Który z tych wózków da radę spokojnie zimą(albo niespokojnie, ale da radę

) ?
Pomocy!!
p.s. wiem, że gt średnio amortyzowany, ale wymiana nastąpi pewnie gdzieś za miesiąc... no jakoś damy radę!