Dodaj do ulubionych

quest denim dla dziewczynki

03.03.15, 09:34
dziewczyny szukam malego wozka do auta, moja niunia ma prawie 8 miesiecy, przy starszej corce mialam questa life's bed of roses, ktorego uwielbialam, niestety sprzedalam, nie jest juz chyba do zdobycia (chyba, ze ktoras na strychu trzyma, dajcie znac), pomyslalam o denimie, ma lepsze funkcje, jest taki neutralny, ale czy dla dziewczynki? poza tym, zdjecia uzywanych pokazuja taki sfatygowany ten dzins, dajcie znac, czy to dobry pomysl? dzidzia jeszcze mala, wiec rozkladanie na plasko, duza budka to atuty
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 09:42
      denim jest śliczny i dla dziewczynki również
    • dziunka851 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 09:49
      koala0405 jak zobaczyłam Twojego denima to zupełnie innym okiem spojrzałam na questa, który do tej pory do mnie nie przemawiał. Teraz sama chętnie bym go nabyła, właśnie dla dziewczynki smile
      • kina82 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 09:57
        Koali denim faktycznie jest piękny i bardzo nam pasuje wink wszystko do niego pasuje i moje różowe dodatki i turkusowe i wiele innych kolorów, to tak jak do dżinsów - pasuje wszystko. Polecam denima, nasz zostaje z nami na długo.
        • martuska1982 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 09:58
          Denim jest wprost stworzony do różowych dodatków. smile
          • arc-en-ciel Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:00
            oj, czuje sie przekonana, gdzie znajde jakies foto denima koali?
        • koala0405 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:02
          cieszę się bardzo .... że trafił w dobre ręce
          wrzuć fotki
        • kina82 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:05
          Denim w różu
          pokazywarka.pl/1npxuy/
          • koala0405 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:08
            z różowymi dodatkami pięknie...
            • atwar1 Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:48
              Ja sie bardzo przekonalam do questa przez ostatni weekend i tez bym chetnie swojego zamienila na denima ze wzgledu na budke. Tylko musialaby sie trafic jakas uzywka w super stanie bo nowego na tak krotko szkoda mi kupowac.
              Jak widac slicznie pasuje z rozowym- to dobrze bo moja cora innego koloru ubran nie uznaje wink
    • klarci Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:53
      denim świetnie pasuje dla dziewczynki
      mi się trochę taki marzy, ale na razie koniec z wymyślaniem wózków, poza tym przy moim wzroście nie ma nic sensownego w denimie
      • klarci Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 10:58
        a jak chcesz jakiś super dziewczyński, to może taki
        olx.pl/oferta/maclaren-techno-orchid-dove-CID88-ID8XWFJ.html
        • klarci Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 11:02
          zaraz będę podejrzewana o cichą reklamę ŚD big_grin
          oświadczam, że nic takiego wink
          sama przypadkiem wpadłam na nich na olx i mam pozytywne doświadczenia ze sprzedażą internetową
          • arc-en-ciel Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 11:11
            Mam już xlr, czarny, a quest tylko w denimiea te fajne funkcje, ciekawe czy w sd go maja, muszę zadzwonić. Denim z różem pasuje pięknie, dzięki dziewczyny
            • djanuska Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 11:52
              Piękny ten quest z różowym. Zazdroszczę )))
            • klarci Re: quest denim dla dziewczynki 03.03.15, 12:17
              zadzwoń na nr z olx, ja polecam pana Daniela
              sprawdź co Ci się bardziej opłaca, negocjować w śd internetowym, -8% stacjonarnie (jak masz kartę, albo od kogo pożyczyć), czy w innym sklepie
              mi opłaciło się kupować u nich wózek i fotelik, bo ceny wyszły wtedy na prawdę dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka