Dodaj do ulubionych

gecko czy frog?

05.03.15, 13:40
tiny.pl/q38dg
tiny.pl/q38dt
tiny.pl/q38dc
mam wątpliwości, bo na metce oparcia napis gecko ale ma gąbkę na "rękojeści" i
widać, że stan ok tylko czy doczepię tu budę od cameleona? Na ostatnim zdjęciu widać jakby miejsce na budę ale "dziury" na pałąk nie widzę czyli zadbane gecko?
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 13:51
      Uchwyty do stelaża budy są tylko potrzebny jeszcze pałąki.
      https://bugaboo.pl/public/files/productphoto/org/780402.png
    • martuska1982 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:04
      Na rękojeści wszystkie bugi mają gabkę. Patrz na stelaż siedziska-gondoli. Ten nie ma tu gąbki, to gecko. Frog ma gąbkę, ale nie ma regulkacji rączki góra-dół i regulacji miękkości amortyzacji na przednich kołach.
      Gecko jest jeszcze starszy niż frog. Lepiej celuj we froga.
      Taki frog i to bez budki to moze za 150zł bym wzięła, nie wiecej, bo jeszcze minimum 50zł muisz liczyc na pałąki do zamontowania budki no i sama budka to też koszt minimum 50zł. Mówię o akcesoriach używanych. Za 500zł możesz już kupić zestaw 2w1 froga.A cameleona starego pierwszej generacji spokojnie do 800zł idzie upolowac, wiec ten gecko nijak tu się pisuje. Nie warto.
      • martuska1982 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:05
        martuska1982 napisała:

> Na rękojeści wszystkie bugi mają gabkę. Patrz na stelaż siedziska-gondoli. Ten
        > nie ma tu gąbki, to gecko. Frog ma gąbkę, ale nie ma regulkacji rączki góra-dół
        > i regulacji miękkości amortyzacji na przednich kołach.
        > Gecko jest jeszcze starszy niż frog. Lepiej celuj we froga.
        > Taki frog i to bez budki to moze za 150zł bym wzięła, nie wiecej, bo jeszcze mi
        > nimum 50zł muisz liczyc na pałąki do zamontowania budki no i sama budka to też
        > koszt minimum 50zł. Mówię o akcesoriach używanych. Za 500zł możesz już kupić ze
        > staw 2w1 froga.A cameleona starego pierwszej generacji spokojnie do 800zł idzie
        > upolowac, wiec ten gecko nijak tu się pisuje. Nie warto.

Taki gecko miało być uncertain
    • kin_ga83 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:05
      Wygląda jak mój gecko
      • kin_ga83 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:10
        Gecko były po frogach. Weszły w 2007 razem z camem 1
        • martuska1982 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 18:23
          Serio? o.O ja pamiętam że dziewczyny piały, ze był bugaboo gecko - bez amortyzacji i regulacji rąckzi. Potem frog - bez regulaci rączki,a le już z amortyzaja a przednie koła. Potem cameleon - amortyzacja regulowana i rączka regulowana.
          Chyba, ze źle coś swego czasu zrozumiałam.
          • martuska1982 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 18:24
            martuska1982 napisała:

> Serio? o.O ja pamiętam że dziewczyny piały, ze był bugaboo gecko - bez amortyza
            > cji i regulacji rąckzi. Potem frog - bez regulaci rączki,a le już z amortyzaja
            > a przednie koła. Potem cameleon - amortyzacja regulowana i rączka regulowana.
            > Chyba, ze źle coś swego czasu zrozumiałam.

*pisały
          • ewusia132 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 18:24
            no w tej kolejności było, i ja doczytałam już
    • wodadobra Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:18
      Ja jeszcze dodam od siebie, że koła są w fatalnym stanie. Tzn same pianki może w miarę ok., ale amortyzatory są ponaciągane jak stare galoty. Jak dołożysz mu dziecko to będzie leżał.
    • ewusia132 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 14:21
      dzięki smile
      wyleczyłyście mnie z niego
      szukam dalej
      • kin_ga83 Re: gecko czy frog? 05.03.15, 18:36
        Sprawdziłam i wychodzi na to, że się pomyliłam, tzn. gecko wszedł do produkcji w 2005.
        Przynajmniej tak wynika w wikipedii.
        en.wikipedia.org/wiki/Bugaboo_International
        a z 2007 jest mój gekon

wodadobra, gdzie widzisz, że amortyzatory są ponaciągane? bo może ja też takie mam i myślę, że super stan ma mój wózwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka