Dodaj do ulubionych

problem z przednim kołem w bjcm gt

01.05.15, 18:38
Cześć dziewczyny, mam problem z kołem w gt. Wiem, że jest to częsta przypadłość, że nie chce się dać zablokować, chciałam zdjąć koło i obejrzeć w czym rzecz, ale okazuje się że nie mogę zdjąć koła... nie wiem czy robię coś nie tak... podciągam ten czarny przycisk, który jest nad tym szarym "lock", czy może inaczej się to koło ściąga? ktoś też tak miał?
Obserwuj wątek
    • gumberta1 Re: problem z przednim kołem w bjcm gt 04.05.15, 07:54
      ponawiam prośbę o pomoc smile
      • koala0405 Re: problem z przednim kołem w bjcm gt 04.05.15, 08:11
        nad szarym przyciskiem z napisem lock jest jeszcze czarny przycisk, który podciągasz do góry
    • min_nie Re: problem z przednim kołem w bjcm gt 04.05.15, 08:44
      Mignęło mi na forum, że któraś forumka miała z tym problem. Musiał tam się dostać piach, spróbuj sprężonym powietrzem popsikać. W moim GT też nie działała blokada koła do jazdy na wprost. Tam jest taki trzpień, który wychodzi z koła i wchodzi w stelaż wózka, przez piach, który się tam dostaje on się blokuje i nie wychodzi. Ja na stanie w domu miałam tylko odmrażacz do zamków i brat tym spsikał, kilka razy ponaciskał lock i juz działa. Ale ja nie korzystam z tego i tak.
    • gumberta1 Re: problem z przednim kołem w bjcm gt 04.05.15, 09:27
      Dzięki dziewczyny, już wiem przynajmniej, że dobrze robię z tym przyciskiem, niestety koło ani drgnie, nie daje się zdjąć, będę dalej próbować smile może w końcu zaskoczy.
      • silke85 Re: problem z przednim kołem w bjcm gt 04.05.15, 10:54
        to ja mam ten sam problem big_grin niestety probowalam juz na wszystkie sposoby, dmuchanie czyszczenie i psikanie, ale koło ani drgnie, zostaje tylko serwis tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka