Dodaj do ulubionych

Jakość graco?

10.11.15, 15:46
Bardzo zła? Teraz mają promocję cashback i zastanawiam się nad EvoMini. Potrzebuję coś do samochodu, a ten ma fajny kosz (to chyba główna zaleta spacerówek tej firmy). Warto wydać na niego 400zł czy rozpadnie się po 3 użyciach?
Obserwuj wątek
    • gleana Re: Jakość graco? 10.11.15, 17:27
      W zeszłym roku jeździł u mnie po osiedlu taki Graco i jak to Graco słychać go było z daleka, skrzypienie stelaża i twardy turkot plastikowych kółek.
      • efjana Re: Jakość graco? 10.11.15, 18:45
        no właśnie takie są graco, plastikowe, za darmo bym żadnego nie chciała, choć mają fajne rozwiązanie, ten stukot kół...wciąż mi dudni w głowie, jak sobie przypomnę, brrr, i zawsze z duszą na ramieniu jechałam czy wrócę ze wszystkimi kołami
        • ela.dzi Re: Jakość graco? 10.11.15, 21:57
          No właśnie stukają i są twarde, ale kuzynka dwa lata przejeździła w Evo i wózek nie wygląda źle.
          • kasiamamaani Re: Jakość graco? 11.11.15, 18:59
            ja będąc kiedyś w sklepie (w UK) widziałam reklamację - pani oddawała trecco, z powodu rączki, która praktycznie odpadła po tygodniu użytkowania, przy wprowadzaniu wózka po schodkach coś chrupnęło i się obluzowało...
      • asbu Re: Jakość graco? 11.11.15, 01:21
        Stukot kółek jakoś przeżyję, ale skrzypienia stelaża to już nie.
        Dzięki, czyli nic się w firmie nie zmienia. uncertain
    • gochalodz Re: Jakość graco? 11.11.15, 14:52
      Wózka bym od nich nie brała, ale fotelik nosidełko z bazą tak (chociaż ciężki).
      Fotelik Graco można na Teutonię montować (to to samo co Tario, tak wyczytałam w skandynawskich sklepach internetowych).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka