Dodaj do ulubionych

śpiworek X-Lander X-Footmuff

24.11.15, 12:58
Witam,
czy któraś z Was ma ten śpiworek /chodzi mi o tę nowszą wersję/? Jaka jest jego grubość, nadaje się na zimę? jaka jest jego długość maksymalna? no i najważniejsze pytanie- czy będzie pasował do BJCE?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz, pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • variuss Re: śpiworek X-Lander X-Footmuff 24.11.15, 14:10
      ja go miałam ale tylko przymierzyłam i odesłałam,
      ogolnie nie jest zły, jest ładnie uszyty z fajnych materiałow, miękki, nizbyt gruby- taki wiosenno-jesienny i na ciepła zimę do0 stopni, ale na wieksze mrozy to go nie widzę

fajny jest patent z ta osłona na nozki, i to własciwie jest najlepsza czesc tego spiworka
      bo ta spodnia czesc jest słaba, mnie wkurzał ten kaptur wszysty na stałe tak ze nie da sie go rozporostowac, mozna go ewentualnie wywinac za oparcie ale tylko w wózkach gdzie nie ma z tyłu wszytej na stałe siatki wentylacyjnej. Ale po wywienieciu kaptura cały spiworek jedzie wgórę i robi sie bardzo któtki
      mam fotki z miarką ale to wieczorem sprawdze i podam
      Kupiłąm go w promocji za 99 zł( zreszta do tej pory sie bujam ze zwrotem kasy juz 2 tyg), na pewno nie jest wart 160-170zl ( cena regularna). Za ta cena mozna kupic cos lepszego
      • magma0806 Re: śpiworek X-Lander X-Footmuff 24.11.15, 23:02
        bardzo dziękuję za opinię, teraz też jest promocja za 99zł i waham się czy kupić ten śpiworek...
        • variuss Re: śpiworek X-Lander X-Footmuff 25.11.15, 10:39
          kup sobie "magdowy" bedziesz zadowolona, ja tak zrobiłam smile do innego wozka ale znam "specyfikę" gt i bedzie super pasował
          jest kilka ogłoszeń dot. uzywanych w wątku sprzedazowym albo mozesz zamowic nowy uszyje ci jaki chcesz. Kontakt jest w wątku ogłoszenia dla sprzedawców
      • nelalvita.pl Re: śpiworek X-Lander X-Footmuff 30.11.15, 12:48
        ja mam go woziłam synka 3 lata temu dostałam i bardzo dobrze sie sprawdził przy minusowych temp małemu było bardzo ciepło nie marzł mi w nim mam cały czarny do dzis jest z nami byłam zadowolona
    • magma0806 Re: śpiworek X-Lander X-Footmuff 12.12.15, 01:27
      zdecydowałam się jednak na śpiwór marki Edisa i nie żałuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka