endy-wia 06.03.16, 21:00 czy ktoś oprócz wstawki skoropodobnej moze mi podac roznice? czy technicznie te wzoki sa takie same? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: booklet vs booklet lite 06.03.16, 21:34 Jeszcze buda nie ma tego przedłużenia. Reszta podobno bez zmian. Forumowa mrożonka86 miała zwykłego a ma lite ale ona chyba tu juz nie zaglada Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: booklet vs booklet lite 06.03.16, 22:52 Czasem zaglądam są 3 roznice- brak dodatkowego mikro-daszku z metalicznej tkaniny, brak oslonek na pasy i brak skóry na podnóżku. Tapicerka w Lite ma inna teksture. Reszta identyczna Odpowiedz Link
endy-wia Re: booklet vs booklet lite 06.03.16, 23:03 witaj, dzieki za odpowiedz a czy jestes zadowolona z lite? czy ta tekstura jest na gorsze czy lepsze w lite? i czy ta budka w obu wozkach jest na tyle duza, ze dobrze spelnia swoja funkcje? chcialabym zakupic ten wozek dla roczniaka, polecasz? Odpowiedz Link
endy-wia Re: booklet vs booklet lite 06.03.16, 23:05 moze dodam, mam 165 wzorstu, drobnej budowy, a dzieć dorodny uzytkowanie sklepy, miasto-chodniki, place zabaw, las... Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: booklet vs booklet lite 09.03.16, 00:26 Mam 168 cm wzrostu i zamaszysty chód - zdaza mi się kopać w hamulec z tego powodu. Tapicerka przyjemniejsza w normalnym Booklecie ale ja i tak zawsze używam wózka z.wkladka czy spiworkiem więc nie ma to dla mnie większego znaczenia. Siedzisko jest bardzo komfortowe dla dziecka, moim zdaniem niezależnie od wieku. Prowadzi się bardzo przyzwoicie, po mieście i na codzień idealnie. W terenie nie próbowałam. Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: booklet vs booklet lite 09.03.16, 00:28 Budka nie jest tak obszerna jak np. w Baby Joggerach ale wystarczająca. Jest to jedyny wózek poza Bobem do którego wróciłam i uważam że jest jednym z najbardziej uniwersalnych i optymalnych miejskich wózków. Przyjemnych zarówno dla.pasazera jak i dla prowadzącego Odpowiedz Link
endy-wia Re: booklet vs booklet lite 14.03.16, 15:14 Dziękuję za odpowiedzi, niestety nie mam możliwości zobaczenia tych wózków na żywo, jakiś kryzys czy co? mam wielką prośbę, czy mogłabyś wstawić zdjęcie wózka z rozłożoną całkiem budką? niepokoi mnie trochę, czy aby na pewno dobrze chroni przed wiatrem, słońcem (mieszkamy nad morzem, więc i wiatr i słońce potrafią dokuczyć). Odpowiedz Link
copykat Re: booklet vs booklet lite 28.12.17, 21:03 A nie różnią się wagą? Sklepy podają raz 8,1kg raz 9kg i to przy obydwu wersjach Odpowiedz Link