Dodaj do ulubionych

Shell Eko czy Mutsy Evo?

10.04.16, 14:00
Szukam lekkiego wózka 2, 3 w 1. Mieszkam na 3 piętrze i czeka mnie znoszenie go po schodach. Mój synek urodzi się w lipcu, więc w zimie pewnie się przesiądziemy na spacerówkę - gondola powinna być raczej mniejsza niż większa, bo dziecko, sądząc po nas i dziadkach, raczej koszykarzem nie będzie smile Zależy mi na wózku 4-kołowym.

Do tej pory spodobał mi się Shell Eko i Mutsy Evo, ewentualnie Transporter. Czy możecie polecić coś w kwestii obu wózków? Który lepszy?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 14:48
      Od razu ci powiem ze wnoszenie wozka z dzieckiem na 3p jest nierealne.
      • kejka85 Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 15:02
        Zgadzam się, wnoszenie wózka potrafi zniechęcić do każdego modelu. Szukaj najlżejszego i jak najłatwiej składanego. Ja mam już 3 wózek i nadal coś mi nie pasuje. Ale ostatnio,doszłam do wniosku że najbardziej nie pasuje mi ilość schodów.
        • afroddytta Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 16:05
          Jeżeli shell eko to ten wóz który mi sie wyświetla w Google to idę o zakład ze wazy z 15 kg (gdzies mi mignęło stelaż 5 kg, to chyba bez kol itd).
          Moze sobie zobacz britax b-smart lekki jest i ładnie sue składa, ogolnie bez szału ale w porównaniu z tymi zaproponowanymi w tytule to bedzie dobrze
          Teraz jest w promocji -50% wuec dlatego warto rozważyć
          www.sklep-tosia.eu/britax-b-smart-4_p2106
          • ichi51e Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 16:20
            Stezaz 8 gondola 6... Plus dziecko (3<wink i cala reszta typu kocyk torba i byc moze zakupy...
          • magdagpt Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 16:44
            Britax fajny, dzięki! Zależy mi na tym, by był lekki i składany, bo mamy też nie za duży samochód smile Muszę sprawdzić, czy można go gdzieś zobaczyć "na żywo".
            • afroddytta Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 20:04
              Mam ten wozek w domu, siostra kupiła, wrzuciłam pare zdjeć.
              Używany jeszcze nie jest bo czeka na użytkownika dopiero wink
              fotoforum.gazeta.pl/a/78386.html
    • dekoratorka_wawa Re: Shell Eko czy Mutsy Evo? 10.04.16, 17:17
      Ja rodziłam na poczatku sierpnia i mieliśmy mutsy gondola fajna bo stelaz zapisalam na dole i z gondolka szlam na 3 wink pietro, niestety spacerowka jest słaba pod wzgledem przesiadania sie na zime, krótka budka mało osłonięty a dziecko małe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka